Strumfi de iulie-august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Luna, durerea in git am luat-o de la tine sau de la Nikole.
Sper ca la mine sa nu fie asa grav ca la tine Nikole.Sper sa gasesti un tratament si sa poti si alapta.
Ma dor ochii ,imi curge nasul, parca gitul ma doare mai putin ,sper sa nu ia si baietii.Am baut ceai cu lamiie si miere,am luat paracetamol,sa vedem.
Si la mine a avut andrei ochiul lipit si am incercat o sapt. cu ser si nu a trecut ,a trecut cu netacin(parca).
Tare nu-mi place ca s-a facut frig si ploua.
Trebuie sa minince Andrei.

http://community.webshots.com/user/Nonna0223

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

S-ar putea sa nu te mai lase decat la ce program vrea el . Nu zic ca ar fi bine dar incercati sa faceti totul cu moderatie nu sa o luati ca o problema pe viata si pe moarte!

quote:
Originally posted by mychydutza

are vreo influenta asupra copilului faptul ca am TV in camera cu el?????????????

mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

i.ulia, hamurile sunt bune, corecteaza bine displazia de sold. Nepoata mea din Canada a purtat asa ceva, cred ca mai mult de o luna si nu a mai fost rost de gips.

mamii, nu te speria cu pacanitul si la al meu am tot auzit zgomote. vezi ce iti zice la eco dar stiu ca statistic s-a observat ca la fetite se face cu preponderenta aceasta displazie! asta ca sa te incurajez

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor
am mai scris o data dar mai va rog sa ne puneti si pe noi pe listuta
bebe e diana ioana nascuta pe 22 august 2007 ,2.700 kg ,49 cm si mama valicutza.
pupici dulci

am o bebelina scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

jadi nu ma sperii vroiam doar sa stiu cum im ipot da seama eu sau daca imi pot da seama.

Si soacramea inchide domle televizoru ca deranjezi copilu si are si radiatii!!!
oare pe ce planeta traim??
NO COMENT

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

mamii, nu cred ca iti poti da seama fara ecografie. iris misca ambele picioare la fel de bine, are cutele egale pe picioare, de afara nu se vede nimic ca sa zic asa, are insa luxatie. ortopedul mi-a explicat ca se simte nu stiu cum cand ii misca picioarele indoite spre spate, asa ca la broasca... eu n-am simtit nimic, dar nu sunt ortoped.

cat despre tv, zic si eu ce-am citit prin alte locuri. normal ca daca ai o camera, doar n-o sa-l pui pe balcon sau la vecini.. hai ma simo, ca nu e plutitoare energia. eu am cam chiulit la fizica, dar parca energie electrostatica ii zice la aia de care zic eu. aia care face prrr cand stergi praful pe televizor. eh, aia cica nu e buna. dar n-o sa moara nimeni de la ea, asa cum nu moare nimeni pt ca vorbeste la mobil sau isi incalzeste de 2 ori pe luna o pizza la microunde.

jadi, merci de incurajare, displazia este insa pasul 1 al bolii. la iris deja e in stadiul 3, adica luxatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

iulia, imi pare rau de luxatie, sper sa aveti noroc cu carul si sa se repare in cel mai scurt timp.
aylin, am admirat-o pe Alma.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

hei, acum zic si eu ca habar nu am ca sunt diferente intre diplazie si luxatie, credeam ca e acelasi lucru ca atare o sa intreb pe fratele meu ce are oricum si nepoata mea a purtat hamuri chiar de la nastere si asta pentru mai mult de 1 luna. Acum e o frumusete de fata si are niste picioare drepte si frumoase! Sanatate multa si sa va vindecati repede!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Eu sunt iar suparici pentru ca tot vorbeam de infectia la ochisori, fie-mea iar a facut, zici ca a vazut ce scriam eu si mi-a dat sa exersez. Am fost azi la doctor (am gasit o doctora tare de treaba care se asigura ca e totul ok intai si are si ea trei baieti, e fascinata de fie-mea, nu se mai oprea din "isn't she goreous?" in plus m-a intrebat eu cum ma simt, sunt surmenata, fizic, psihic, super tare tipa) si ne-a dat cloramfenicol. E ok Anya? In plus vad ca e epidemie de durere in gat internationala si binenteles ca a luat si fie-mea ceva, ii curg mucii ca la robinet, mi-a prescris solutie salina si calpol 1,5 ml numai si numai in caz ca face febra. Anya sunt confuza cu curatatul ochiului, acasa din exterior spre interior aici invers (poate ne spun fetele din Germania si USA cum e la ele) exista o explicatie logica a metodei? Pentru ca am ajuns in faza in care curat o data intr-un sens si o data in altul. Fie-mea arata ca o pisicuta abandonata cu ochiul lipit si muci la nas. Plus ca mananca putin (cam 60 ml) si mi-a si vomitat in jet.

Va pup

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Aici se spune sa se curete de la exterior spre interior.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by Simo78

quote:
Originally posted by i_ulia

quote:
Originally posted by mychydutza

are vreo influenta asupra copilului faptul ca am TV in camera cu el?????????????

mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

nu e deloc recomandat. nici pentru voi nu e bine sa dormiti in camera cu televizorul. campurile de energie se intrepatrund aiurea si il agita pe bb.

Iulia, mama lui Iris Maria (7.8.2007)

Noi stam la garsoniera, prin urmare nu avem de ales, TV cu toti in camera. Si o viata am avut TV in camera si am supravietuit. Nu stiu...nu vreau sa supar pe nimeni, dar cu energiile astea plutitoare...mai bine tac.

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Noi avem televizoare in fiecare camera. Ne lovesc undele din toate partile. Sincer eu cred ca este mit. Ce te face sa crezi ca stau undele intr-o camera? Sau poate le poti interzice sa iasa afara din camera respectiva.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput