Strumfi de iulie-august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Dana,merci pentru info cu Quote,nu am vrut sa mai plictisesc cu intrebari de astea,deci cand incep sa scriu prima data pun quote?
Succes la vaccin.
Eu am folosit din plin batista bebelusului,pt. ca nu mai putea respira si doar cu apa de mare nu ii trecea.In special dimineata nici nu poate sa suga de farnait ce e.Nu stiam ca numai in perioada de raceala si gripa,oare am gresit ?ce se poate intampla?
Nikole,sanatate multa.

Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by Anya20

nu mai stiu cine a intrebat de okisorul lipit si cu secretie multa...este o conjunctivita acuta purulenta. daca nu trece dupa curatarea ochiului cu ser fiziologic (da, la noi se recomanda dinspre exterior spre interior), se poate administra nettacin, picaturi, o picatura de 2 ori pe zi, in ambii ochisori, timp de 7 zile. este cel mai "bland" dintre antibioticele care se pot administra in astfel de cazuri la sugari.
arina a avut o conjunctivita de acest fel saptamana trecuta ([b]simo

Ingrid a mea are secretie de aia galbena si ii curg multe lacrimi din ochiul drept (cred ca e dreptul). Mi s-a spus ca glandele lacrimogene sunt infurndate si de aia ii curge asa ochiul, iar asta e normal la bebelusi. Mi s-a recomandat sa o masez la baza nasului... iar cand are secretia aia galbena sa o spal pe fata cu apa si sa o sterg cu un prosop curat. Pana la 6 luni nu se va face nimic, sau chiar pana la un an. Daca o sa ii curga ochiul si la 6 luni, ne vom duce la un oftamolog. Aici dr nu le da la copii sub 6 luni nimic aproape decat daca este foarte necesar (bebe are infectie la ochii pt ca mama a avut gonorea, clemedia, etc, sau alte boli care au fost transmise la bebe, temp peste 104 F, sau ca bebe refuza sa manance si slabeste, etc).

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

nikole, sanatate multa!
ioana, merci de urari! sper sa fie bine si sa nu regret decizia.

eu sunt tare suparata. am fost la ecografia de sold astazi si i s-a confirmat luxatia de sold. maine ma duc sa ii iau ham.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu sunt iar suparici pentru ca tot vorbeam de infectia la ochisori, fie-mea iar a facut, zici ca a vazut ce scriam eu si mi-a dat sa exersez. Am fost azi la doctor (am gasit o doctora tare de treaba care se asigura ca e totul ok intai si are si ea trei baieti, e fascinata de fie-mea, nu se mai oprea din "isn't she goreous?" in plus m-a intrebat eu cum ma simt, sunt surmenata, fizic, psihic, super tare tipa) si ne-a dat cloramfenicol. E ok Anya? In plus vad ca e epidemie de durere in gat internationala si binenteles ca a luat si fie-mea ceva, ii curg mucii ca la robinet, mi-a prescris solutie salina si calpol 1,5 ml numai si numai in caz ca face febra. Anya sunt confuza cu curatatul ochiului, acasa din exterior spre interior aici invers (poate ne spun fetele din Germania si USA cum e la ele) exista o explicatie logica a metodei? Pentru ca am ajuns in faza in care curat o data intr-un sens si o data in altul. Fie-mea arata ca o pisicuta abandonata cu ochiul lipit si muci la nas. Plus ca mananca putin (cam 60 ml) si mi-a si vomitat in jet.

Iulia ce fel de ham?

Fetelor cu batista bebelusului, am citit si in Capraru si in Dr Spock ca nu prea e bine sa umblam toata ziua buna ziua in nasul lor caci le putem afecta mucoasa nazala. Nu va zic cu rautate, va zic doar ce am citit.

Nonna eu nu ti-am raspuns la intrebare pt ca al meu baiat e cu mult mai mare, are 6 ani si nu e gelos aproape deloc, o adora pe asta mica, mai zice foarte rar ca o iubim pe ea mai mult dar il asigur ca nu e adevarat si e ok. De la mine ai luat durerea in gat.

Va pup

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Luna ...imi pare tare rau ce patiti voi acolo. Explicatia logica: infectiile la ochi se fac cu preponderenta la canalul lacrimal, care e in coltul dinspre nas al ochiului. Daca stergi dinspre canal spre exterior, intinzi infectia si in rest.

Iulia nasoala tare treaba cu luxatia

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

are vreo influenta asupra copilului faptul ca am TV in camera cu el?????????????

mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput

luna, exact aceeasi explicatie ca a simonei pt sters ochiul mi-a dat si mie pediatra. daca stergi spre exterior intinzi infectia sub pleoapa (asa se scrie cuv asta?!). pt luxatie ii-a prescris ortopedul ham Pavlik. www.suht.nhs.uk/SCH/media/pdf/k/1/Pavlik_care_for_parents.pdf" target="_blank">http://www.suht.nhs.uk/SCH/media/pdf/k/1/Pavlik_care_for_parents.pdf
am mai citit un pic despre luxatia asta si m-am ingrozit si mai tare. dupa c se pune hamul asta cam o luna, osul piciorului se duce inapoi in causul soldului, dupa care copilul se fixeaza (de cele mai multe ori in gips de la burta pana la genunchi - eu stiu cum e cu gips din asta, ca in clasa a 3a am avut accident de masina, am avut fractura de sold si am stat o luna in pat cu gips exact asa) pt o perioada de vreo 3 luni sau mai mult, in functie de cat de bine se recupereaza. deci cu mult noroc si recuperare ca la carte, cel mai devreme putem scapa de asta pe la 6 luni. timp in care probleme cu schimbatul scutecului, spalatul, imbracatul, transportul... as plange incontinuu. mai sunt si singura cu ea pana in noiembrie.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mychydutza

are vreo influenta asupra copilului faptul ca am TV in camera cu el?????????????

mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

nu e deloc recomandat. nici pentru voi nu e bine sa dormiti in camera cu televizorul. campurile de energie se intrepatrund aiurea si il agita pe bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

cum iti dai seama daca bb are fractura de shold pana sa ajungi la ecografie??La al meu ii troznesc omoplatii e normal??

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by i_ulia

quote:
Originally posted by mychydutza

mihaela

nu e deloc recomandat. nici pentru voi nu e bine sa dormiti in camera cu televizorul. campurile de energie se intrepatrund aiurea si il agita pe bb.

Iulia, mama lui Iris Maria (7.8.2007)

Noi stam la garsoniera, prin urmare nu avem de ales, TV cu toti in camera. Si o viata am avut TV in camera si am supravietuit. Nu stiu...nu vreau sa supar pe nimeni, dar cu energiile astea plutitoare...mai bine tac.

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput