Strumfi de iulie-august 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Luna...imi pare tare rau ce patiti voi acolo. Explicatia logica: infectiile la ochi se fac cu preponderenta la canalul lacrimal, care e in coltul dinspre nas al ochiului. Daca stergi dinspre canal spre exterior, intinzi infectia si in rest.
Iulia nasoala tare treaba cu luxatia
Simode Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
Din cate am inteles eu galbeneala aia nu e infectie e ceva proteina.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
alexi22 spune:
salutare,
am reusit si eu sa scriu de citit va citesc zilnic dar cand vreau si eu sa scriu se trezeste bebelina mea.am vazut ca era discutia despre nasuc infundat si noi suntem cu nasucul infundat dar nu este racita ieri a venit pediatra de ia luat un ecsudat din nas sa vada sa nu fie un streptocop,maine aflam rezultatul sper sa fie ok.astazi am avut o zi mai grea ca nu vroia decat in brate daca o puneam jos plangea am crezut ca nebunesc ca eu nu sunt obijnuita cu ea asa,a fost soacramea la mine 4 zile si a obijuit-o in brate cu cantat etc,eu am avut o restanta la facultate si a trebuit sa o las cu ea dar am ajuns la conclzia ca e mai bine sa iti cresti copilul singur chiar daca e mai greu.
a fost cineva cu avionul cu copil de 2 luni?eu pe 09.10 plec in anglia si nu stiu cum se comporta bbelina pe avion am inteles ca e presiunea mare asupra timpanului si tre sa ii dau sa pape ceva la decolare si aterizaredesi zborul nu dureaza decat 2.35 min tot imi e frica sa nu fie ceva rau.
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
http://community.webshots.com/user/alexi84
andicu spune:
Buna seara si de la noi!
Nikole, multa sanatate! imi pare tare rau ca trebuie sa te stresezi mereu cu intreruperea alaptatului!
I-ulia, refacere rapida micutei! imi pare rau ca treceti prin asa ceva, dar sper sa scapati repede de problema!
Aylin, tare dulce bebelina ta!
Se pare ca e la ordinea zilei infectia la un ochi de bebe ca si noi ne chinuim cu asta de 1 luna 1/2, daca nu mai mult! am fost si la pediatru si la oftalmolog si am schimbat 3 modele de picaturi pana acum, adica Tobrex, Netacin si Ciplox si degeaba. Se pare ca are canalul lacrimal infundat si pana la 1 an singura solutie e sa-i fac masaj in coltul ochiului. Am tot citit articole pe net si am vazut ca mai toti recomanda acest masaj si chiar are efect in majorit. cazurilor. O sa incep si eu mai des ca pana acum ii era mai bine cu picaturi, dar le-am oprit dupa 2 saptamani de uz ca cica nu e bine sa le folosim pe timp indelungat.
Altfel ne merge bine, papam cam 160-180 ml la o masa si dormim cam 9-10 ore pe noapte, cu intrerupere pe la 2-3. AM avut si nopti fericite in care a dormit 8 ore neintrerupt, dar inca nu a devenit o obisnuinta.
Si in plus, gangureste toata ziua si se hlizeste la noi de ne topim permanent! ma minunez si eu si ai mei ce-i mai merge gura!
tac'su zice ca "are gura mare ca maica'sa"!
stau si ma intreb cat de vorbaret o sa fie mai tarziu...si a inceput si sa chiuie si sa tipe! nu zic ca ora favorita e 6 dimineata cand e liniste in tot cartierul iar el chiuie de am senzatia ca ne aude toata strada!
adormita cum sunt si tot rad de dragul lui cand il aud! 
Am uitat sa zic si eu de nasuc: eu ii pun ser si ii scot cu pompita; are zile cand nu iese mai nimic ca sunt aposi si zile cand scot cate-un mucisor de se infunda pompita si ma intreb unde sta ditamai in nara aia mica
. Ce-i tare e ca lui Filip ii place cand manevrez pompita! zambeste si ridica nasucul, cred ca il gadila...
Si noi avem Tv in toate camerele, inclusiv la bebe in camera, desi e la distanta mai mare de patut. Asa ne-am obisnuit si stiu o gramada de copii care au crescut cu TV in camera si sunt bine merci.
Va
ca fug la somn cat mai apuc !
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez FilipCum crestem noi

Gabrielabv spune:
servus fetele!
noi ne-am cam dat programul peste cap si de cateva zile dormim mai putin , mancam mai des si mai putin si suntem tare maraita.
Maine avem programare la cardiolog si abia atept sa vad ce ne zice.
De cand nu am mai intrat pe aici vad ca umbla epidemia de raceala si de dureri in gat. 
Va dores sanatate la toate mamicile si mai ales la toti bebeii care sufera de nasucuri infundate si ochisori bolnavi. 
Am descoperit ca cea mai buna pompita ptr desfundat nasucul e tot cea de tip vechi, in forma de para de cauciuc.
Luna- ma bucur sa aud de Cosmin nu a fost gelos ci dimpotriva e incantat de cea mica.La noi Dragos e cam dezamagit de prezenta Medeeiei si cand o alaptez atunci trebuie sa ne jucam carti sau remy sau nu vrea sa primeasca mancare de la nimeni altcineva decat ce la mine si imi spune mereu ca e greu cu ea, ce mi-a trebuit. Parca astazi,totusi, dupa ce i-am citit ce ati scris aici de cum vad bebelusii a inceput sa fie mai interesat. Sper sa fie mai bine in viitor
Sincera sa fiu nu credeam ca va reactiona asa rau.
La voi cum e, mamici cu mai multi puiuti?
VA pup si va doresc o noapte cat se poate de plina de somn!
Gabriela - mami de Dragos(29 iulie 2001) si Medeea(21 aug 2007)
andutzy spune:
Mai fetelor, in seara asta am comis-o si eu cu inecatul copilului. eu cu serul fiziologic cu care ii curatam narile. I-am dat capul intr-o parte, i-am turnat pe o nara si el cred ca a tras adans aer cu tot cu ser ca se inecase asa urat incat incerca sa urle si ii iesea doar un scancet si ala harait. Am zis ca mor. Mi-am jurat ca nu mai fac barbaria asta cu turnat pe o nara si scos pe cealalta. De acum pun cat putin in fiecare nara, cu pipeta poate sau direct spray apa de mare. Acum vad ca doarme linistit si respira normal dar numai la apa in plamani imi era gandul
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Samurai-lady spune:
Buna si de la noi.
Raportam una bucata bb caltabosh,are o luna jumate si 5660 gr,io-l vad dolofan -dolofanel.De o saptamana ne zambeste si ne innebuneste cu zambetul lui dulce.Doarme noaptea de la 12 la 5 si is eu mai odihnia.
Insanatoshire graba tuturor mamikutelor si bebeilor
Samurai-lady spune:
ANDUTZY-eu numai cu betigase cu vata il curatz pe Keita in nasuk.
I-am intrebat pe cei de la spital de au ser sa-mi dea akasa si s-au uitat la mine de parka eu eram parasutata din spatiu :).Imi amintesc ca ai mei imi puneau ser in cate o nara si ma desfundam.
Aici insa tre sa-i duc pe plozi la pediatru sa ii desfunde-n-am scule de cumparat si nici ser.:(((
cristina26 spune:
Symptoms: What it could be:
Watery eyes; white or yellow discharge in corner of eye that may crust over at night; may have bulge under eyelid near the nose. Common in newborns. Blocked tear duct
Eyes are pink or red and swollen; yellow discharge crusts over at night and seals eye shut. Bacterial conjunctivitis
Child has a cold or other respiratory virus; eyes are pinkish, irritated, and swollen; tearing, watery discharge; eyes may be goopy or crusty. Viral conjunctivitis
Eyes are red, teary, swollen, and itchy; may be bloodshot; runny nose and sneezing; allergies run in the family. Allergic conjunctivitis
Tender, red, pus-filled bump on edge of eyelid; may have white or yellow discharge or crusting along lid. Sty
Small swollen bump within the eyelid that may be slightly painful or not painful. Chalazion
Edges of eyelids are red and scaly; may be flaky or crusty in the morning. Blepharitis
One eyelid is swollen, red, and tender; may be hard to open eye; tearing; fever. Periorbital cellulitis
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Samurai-lady spune:
Cristina26-vad ca numai noi doua la ora asta pe net.
Pupicei printesei tale dulci.

...imi pare tare rau ce patiti voi acolo. Explicatia logica: infectiile la ochi se fac cu preponderenta la canalul lacrimal, care e in coltul dinspre nas al ochiului. Daca stergi dinspre canal spre exterior, intinzi infectia si in rest.
de