Strumfi de iulie-august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Eu nu am folosit "batista bebelusului " decat o singura data.
Aici se zice ca e ok ca bebe sa stranute, sa ii curga nasul, sa sforaie pe nas atat timp cat nu are temperatura.
Parerea mea este ca numai ii chinuiti pe frumusetile astea de bebelusi cu curatatul nasului. Daca au nasul infundat ei stranuta si il desfunda, nu au nevoie sa li se bage ser in nas si sa li se traga tot ce au in nas afara. Uitandu-ma la "batista bebelusului" nu mi se pare ca e o experienta prea placuta cand e folosita, de aceea plange bebe cand este folosita.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Samurai-lady

Cristina26-vad ca numai noi doua la ora asta pe net.
Pupicei printesei tale dulci.

Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 23.12.2002

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash KENTA

POZE BB KEITA 29.07.2007

Asa se pare. Pupici si la printisorii tai frumosi.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

La noi ii aproape 10pm, parca vad ca iar sare mititica mea peste masa asta

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akachian12 spune:

Sunt noua pe forumul acesta si am citit ce e pe aici.Eu locuiesc in Japonia si cand am nascut fetita,cei de la spital ma puneau sa trezesc copilul la orele de masa.Culmea e ca daca fata plangea dupa ce manca ma puneau sa o hranesc iar si iar ,de nu mai stiam la cate ore sa ii dau sa manance.Asa ca m-am hotarat sa ma duc la un doctor particular care mi-a citit un reportaj din america in care scria ca un copil trebuie lasat sa doarma cat vrea si hranit la cerere.Eu merg dupa regula asta si chiar daca fata mea noaptea nu mananca decat o data la 6 ore si ziua la 3-4 ore e o dolofana.
,mama unui bebel pe numa Ayane(09-8-2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata! pentru mine si pentru cine mai doreste, si portie dubla de laptic pentru Miruna mea, care a dormit azi-noapte exemplar, cu treziri la 4 ore pentru cate un alaptat rapid de 15 minute. Care de fapt si acum s-a adormit singurica, dupa o repriza de chicoteli si pedalat, tocmai ca sa aiba mama timp de forum.
Ioana75, bafta Smaranditei la control luni. Sa va intoarceti amandoua linistite si cu vesti bune!
diane_dun, copilasii cu greutate mica la nastere recupereaza bine pe parcurs. Dani a ta e sigur o scumpa, ca asa-s leutzele astea: irezistibile, dar capoaaaase tare!
Aylin, daca Minunea imi da voie, chiar acusi imi bag nasul pe flickr.com, sa ne facem cont.

La capitolul pipi, mi-ati dat de gandit. N-am prea numarat eu scutecelele oe care le schimb zilnic, dar ma gandeam ca azi-noapte spre exemplu, primul, cel de la 1.30 era aproape uscat, iar cel de la 5.30 avea doar un pipi mic in el... Ziua e insa mai "activa" la capitolul asta. O sa fiu oricum mai atenta de acu inainte. Cert e ca Miruna face totusi pipi, de mancat mananca intotdeauna atat cat vrea ea, sper sa nu fie probleme.

Anto, !
Dana, sper c-a fost totul in regula la vaccin. La fazele astea eu am impresia ca ma decorporalizeze: pe moment parca nici nu-i vorba de mine si de copilul meu, dar dupa intepatura asa imi vine sa-mi iau copila in brate si sa ma ascund cu ea intr-o scorbura, sa nu ne mai gaseasca nicio asistenta cu ac si seringa, niciodata. Dar e spre binele copilului, asa ca...

Parca maraie cineva... Revin!

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Luna ...imi pare tare rau ce patiti voi acolo. Explicatia logica: infectiile la ochi se fac cu preponderenta la canalul lacrimal, care e in coltul dinspre nas al ochiului. Daca stergi dinspre canal spre exterior, intinzi infectia si in rest.
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Multam de lamuriri! Si eu eram confuza...

Luna, ! Imi pare rau de necazurile astea cu ochisorul Cezarei. Pup fetele, sa se insanatoseasca repede. Auzi la ea, pisoi abandonat! Pai sa nu te parasc eu bebelinei ca vorbesti asa despre ea?!

Iulia, m-am speriat rau cu luxatia asta... Sa va faceti bine! Pediatrul nostru nu prea ne-a bagat in seama - e si medic de familie, e ocupat acuma pana peste cap cu programul asta de analize gratuite si nu ne-a mai facut controlul la o luna... Sunam mereu la cabinet si ne tot amana, iar eu am inima cat un purice fiindca e totusi un copil foarte mic la mijloc. Cred ca imi caut chiar azi un alt pediatru si ma duc sa-i faca un control Mirunei, ca sa ma linistesc si eu.

Andicu, m-ai innebunit cu bebele tau vorbaret! De-abia astept s-o aud si eu pe miruna "concertand". Deocamdata suntem in faza de repetitii si de vocalize, ne incalzim bine vocea si scapam niste "nga", niste "a"-uri, cate un chiot cand si cand, insa ne zambarim mult intre timp si pedalam ceva de speriat. Cred ca fata mea are norma zilnica de pedalat, altfel nu stiu de unde atata harnicie. Azi dimineata s-a trezit teribil de bine dispusa si ne-a luat, mie si lui taica-su, aproape 10 minute sa-i punem un Pampers, ca nu voia sa stea locului! Cum scapa cu funduletzul gol, mai-mai s-o ia la goana, asa da din picioare si se framanta si chicoteste!

Gata, sunt la zi cu cititul! Sa fiti vesele, fetelor, si sa aveti o zi buna!

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

buna dimineata.batista bebelusului o folosesc si eu destul de des nu stiu daca este bine dar nu reusesc cu alceva sa ii scot mucisori si sa o las asa imi e frica sa nu se sufoce.

LUNA si bebelina mea nu manaca tot timpul la fel cateodata 140 alteori 100 se mai intampla sa manance 60 dar atunci cand mananca 60 o tin vreo 5 min in sus si dupa accea iar ii mai dau si mai mananca.m-am uitat pe internet la magazine si farmaciile boots dar nu am gasit asa ca mi-am facut provizii pana pe la 6 luni si le-am trimis pe paket pt ca pediatra mea mi-a recomandat sa nu schim laptele.

mami degiulia rebeca 13.08.2007
http://community.webshots.com/user/alexi84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

imi poate spune si mie cineva un tratament pt hemoroizi?

mami degiulia rebeca 13.08.2007
http://community.webshots.com/user/alexi84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata!

Eu va invit la un ceai cu miere si lamiie ca a venit sezonul racelilor.
Deocamdata sunt multumita ca macar baietii imi sunt bine.Nu am facut febra asa ca speram sa fie bine.

La capitolul hidratare observ ca stam bine cu toate ca bea doar laptic de la mine.consumam sctece la greu si doar daca a facu kk imediat ce l-am schimbat e mai usurel,in rest...Noaptea se uda pe hainute chiar daca il schim de scutec cind se trezeste sa manince si sunt nevoita sa-l schimb de la piele.Am schimbat marimea scutecului,am schimbat marca dar tot degeaba.Asa ca imi pregatesc de seara haine de schimb.
Oare nu stiu eu sa pun un scutec?Dar am mai avut un copil si pateam mai rar chestia asta.

Si al meu zimbeste,pedaleaza,miriie,gingureste.

Andutzy eu zic sa nu-ti faci griji prea mari ca bebele tau nu zimbeste,al meu cel mare a zimbit mult mai tirziu iar acesta zimbea din maternitate si sigur nu vedea atunci(zimbea involuntar).Fiecare copil e altfel.Pentru linistea ta e bine sa te duci la medic.
Mie mi se pare ca baietii nostri seamana (fizic) f mult.

Bebele meu nu plinge cu lacrimi la 2 luni,de fapt nu plinge deloc,doar miriie si tipa.E o problema?

Insanatosire grabnica celui mai iubit si mai scump pisoi abandonat-Adelicioasa.

http://community.webshots.com/user/Nonna0223

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna dimineata si dela noi,<

raportam o prima noapte cu copil trezit la 4 ore. papam bine si ne-am ingrasat si noi (apropo de caltabosh)!!

Jeni pe unde umbli drago? asteptam vesti de la botez.. poze ceva..nik?

fetelor vreau sa impartasesc cu voi o informatie despre un siropel sau nu stiu cum sa-i spun pentru colici pe care l-am luat intr-o doara de la farmacie pt ca la noi nici bonissan nici sab simplex nu au avut efect.

siropelul se numeste colic baby con fructolysat si sipa pioca bio. este un produs italientesc, fabricat de erba vita. l-am gasit intr-o farmacie de cartier (nu sensi, nu help net). vreau sa va spun ca de cand am inceput sa-l folosesc copilul meu nu a mai avut dureri de burtica nici o secunda. singura perioada de scanceli e atunci cand apare kkut si nu dureaza decat vreo 20-30 minute. mai mult vreau sa va spun c are un scaun perfect regulat, zilnic cu aproximatie la aceeasi ora 3 dupa-amiaza. sper sa va fie de folos!!!

Luna - ai grija de adelicioasa..si fara comparatii de genul pisoi parasit ca m-a bufnit plansul cand am citit. sa va faceti bine.

si doresc sanatate tuturor fetelor racite sau bolnavioare.. sa va faceti bine fetelor..

eu ptr nasuc infundat folosesc doar betisoare de urechi pe care le ud putin cu apa de mare. nu plangem si stam chiar cuminti fapt pentru care raportam nasuc curat. cand se raceste foarte tare in camera atunci are tendinta de fornait dar de 2 zile am facut cald si totul e ok.

ne apropiem cu rapiditate de botez si am inceput febra emotilor.. parca m-as duce sa dau un examen asa ma simt.

Karli? unde ai disparut? ce face printesa cu picioruse de fotomodel?
Nikole, I-ulia sanatate!
andreeaC?, AndraZ? pe unde umblati nu v-am mai ´vazut´ pe aici.
vroiam sa intreb pe cine a mai tinut legatura cu Housepocket .. ce mai stiti de ea? vad ca nu s-a mutat cu noi la scutecele...

dulce pe valen si pe gabi ....

o zi buna va doresc dragelor drage!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru

Mergi la inceput