Strumfi de iulie-august 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Lia multumim. Succes si voua, sa gasiti un pediatru bun.
Jeni, ce mai faci?
Cristina, multumesc pentru informatiile despre ochi, mi le-am salvat.
alexi, eu am fost cu miruna cu avionul la 3 saptamini. Nu a fost nici o problema. Am incercat sa-i dau sa suga in timpul decolarii si aterizarii, dar ea nu a vrut. A fost totul OK. Drum bun!

Si Smaranda incepe sa manince doar o data noaptea, dar ma mai trezeste o data sa o schimb, nu poate dormi cu kk la fund. Plus un trezit de-al Mirunei, si gata zombileala.

Nasul nu prea i-l curat Smarandei, vad ca se auto-curata. Cel mult cu un bat pentru ureche umezit, merge la fix.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Neatza! Eu vreau ...nu ca-s nedormita, ci pt ca-s dependenta!

Matei a descoperit ca-si poate baga mainile in gura si de ieri munceste la treaba asta cu consticiozitate ....ba ne-a inceracat si pe mine si pe tat`su sa vada daca gustam diferit. Sunt tare mandra de el!!!

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Fie-mea arata ca o pisicuta abandonata cu ochiul lipit si muci la nas.

Doamne, Luna, mi-au dat lacrimile cand am citit asta. E asa plastica expresia, dar exprima atat de bine ce e in sufletul unei mame cand ii e copilasul bolnav. O mica zgarietura e pentru o mama o catastrofa. Dar si un gangurit sau un zambet sunt adevarate MINUNI. Sanatate micutei Adelise! Si multi pupici - de aia fara raceala, asa, virtuali

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Iulia, imi pare tare rau ca treceti prin asta. O sa treaca, ai sa vezi. (chiar nu stiu alata incurajare)

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Gata, am terminat de citit.

Mai raspund la asta cu TV-ul. Victor nu are tv in camera, dar pe zi el sta pe unde apuca, deci si acolo unde e televizorul. Ca sa nu mai zic ce bine doarme la mine in brate cand ma uit la Amy (chiar, tr sa inceapa acusi). Tot la fel de bine doarme in brate cand eu stau la calc., sigur, pe DC. - adica chiar acum.

Si acum o intrebare: copilasii vostri stau cu palmele deschise? Ca al meu le tine mai mereu stranse pumn. Doar prin somn ce le mai deschide.

toate fetele. Va doresc o zi frumoasa.

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata ,mai tarziu si de la noi.
Raportam o trezire la ora 3,apoi mai des.Cam asa facein fiecare dimineata.
Chiar ne intrebam ce e cu Karliga?
va dorim o zi buna.
Indraznesc sa intreb daca cineva are timp sa-mi spuna cum sa pun foto pe Yahoo si apoi aici,eu nu ma pricep deloc la chestii din astea.

Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor, eu am baut deja cafeaua dar va multumesc ca sunteti asa matinale.

Eu ma tot gandesc ca ala mic nu doarme suficient ziua, are 1 maxim 2 reprize de somn toata ziua asa ca azi incerc sa il culc mai mult. Am observat ca seara adoarme si singur asa ca voi incerca sa il las si ziua in patut la el sa adoarma.

Nici eu nu folosesc batista bebelusului desi ne-a fost recomandata marti ca sa ii aspir mucii. Mi se pare ca fortez mucoasa si ma gandesc ca si noi astia mari daca tot ne scoatem mucii de unii singuri se refac imediat la loc asa ca incerc sa fac totul cat mai natural, sa ii pun ser si apa de mare si sa ii inghita sau sa ii stranute. Toti copiii mici au muci si se descurca si cu ei, nu interveniti daca nu e cazul.

Am si eu o nelmurire, oare masaj avem voie cand alaptam? As avea nevoie de putina actiune la picioare si spate, ca pe burta inca e prea devreme sa intervin. O sa vad daca dvd-ul cu gimnastica post natala nu ma solicita prea mult si sa incep un pic de destzelenire ca nici afara nu mai am cum sa ies.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Deni nici Matei nu mai doarme mult ziua (nu pra mai merge nici macar trucul cu scosul afara)...Masaj...hmmm...mi-a facut iubi aseara pe spate ca eram intepenita! O fi bine, o fi rau, nu stiu...cert este ca ma pot misca mai elaborat azi

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

buna dimineata si de la noi
jadi si eu l.am pus pe iubi sa imi faca amsaj de cand am nascut , momentan nu mi s-a intamplat nimmic

iulia

samuray ladybun venit in lumea caltaboshilor

Si al meu sta mai toata ziua cu pumnul in gura si cand sta pe umar si nu numai ishi lasa foarte multe bale, doarme foaaaaarte putin ziua adica daca inainte avea macar 3 reprize de somn de cate o ora jumate 2 acum s.au dus si astea doarme ziua doar asha cate o jumatatica de ora.. dar ma multumesc ca doarme noaptea( sper sa nu vada ca l.am laudat _)

liavizionat si eu printesica ta.E suuuper dulce si cu tichiutza e deja mortala.Clar o sa avem multe fotomodele pe aici

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

buna dimineata! eu cu ceaiul de chimen.

tuturor fetelor care m-au incurajat. gandurile voastre bune au ajuns la mine, ca m-am mai calmat. nu e un capat de tara. slava domnului ca nu are nimic mai grav.

vad ca vorbiti de somnul in timpul zilei. iris nu mai doarme de la 3 saptamani decat in 2 reprize ziua. cam de la 10.30 la 11.30 si de la 15.00 la 17.00. mai fura printre picaturi, maxim o ora adunata, dupa care mai adoarme pe la 22.30, pana la 23.30. programul de noapte este cu trezire la 3.30 si la 6-6.30. si mie mi se pare cam putin, dar... nu pot sa sedez copilul doar ca sa doarma cat scrie la carte. eu tot incerc cu plimbat, cantat si alte alea. daca vrea sa doarma, adoarme si singura in patut, daca nu, nu.

Mergi la inceput