Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
cria_bv spune:
La multi ani pt toti bebelusii care mai implinesc o lunita azi si La multi ani si pt tine Alexia pt cei 8 ani de casnicie, multi inainte.
Ioana bafta la vaccin azi.
Operatia ma mai doare cand se schimba vremea si ma doare pielea de deasupra operatiei cand o ating.
Crina_mio spune:
da, cred ca m-am trezit cam tarziu cu balansoarul. doar pentru 1-2 luni, nu prea merita investitia. sau il iau si-l pastrez pentru viitoarea nepoata/nepot, ca tot isi doreste sora mea un bebe.
cautam si scaun de masa si apoi ne hotaram. mi-a placut cel de la chicco, l-am vazut si pe la o albinuta pe aici (scuze, la cate pozici am vazut, am uitat la cine), tare fain, dar cam scumput.
mai investigam, cercetam...
ioanaradu daca gasiti ceva fain si convenabil, spuneti si aici pentru mamicile care inca nu au luat pentru bebelusii lor.
Crina si Maya Georgia
Kitty spune:
Buna dimineata. Sunt tot in criza de timp si foaaaarte obosita si cu moralul destul de jos. Si ma mai simt si vinovata ca ar trebui sa fiu multumita si sa nu ma plang, ca am doi pui sanatosi si asa de draguti.
Giulia pe langa ca e fotomodel cu 3 kg luate in 6 luni nici nu vrea sa manance, sufla in lingurita la cereale, ca la mar copt si la legume isi face greata. Asa mancam. Sau mai bine zis asa nu mancam.
Am citit din urma, o sa raspund mai tarziu, ca e jale cate am de facut. Chiar simt ca nu mai fac fata si sunt din ce in ce mai nervoasa si mai obosita. Va pup deocamdata!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
ane2200 spune:
Kitty - superbi amandoi. Cel putin Raul e tare scump cum se joaca el cu Giulia. amandoi
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Crina_mio spune:
draguti puiutzii Raul si Giulia. si ce frumos mananca/nu mananca giulia.......... chiar daca e fotomodel e vioaie, asa ca.. bucura-te de ei mami
Crina si Maya Georgia
loradin spune:
Buna ziua,
Kitty-cunosc starea ta.Ieri am cedat si eu.Astazi sunt mai bine.Unde mai pui ca eu am doar unul, nu doi copii.Nu vreau sa ma mai plang.Ma obosesc pe mine deja cand ma vait.Vorba ta, mai bine m-as bucura ca am un copil minunat.E greu....parca din ce in ce mai greu...Te si sunt sigura ca trecem si peste asta!
Ana e mai bine dar tot cu mucisori.Nu a mai facut febra insa mai tuseste din cand in cand.
Despre premergator-eu ii voi cumpara.Am intrebat si medicul care a venit sa o consulte si mi-a zis in felul urmator: Cei care merg in premergator au sanse mult mai mici sa faca diaree decat cei care merg de-a busilea pe jos.Pe moment nu am inteles legatura si l-am rugat sa-mi explice.Cei care merg pe jos mananca tot ce gasesc (ex.scame)Aceasta ar fi cauza diareei.Nu acesta e motivul pentru care il cumpar ci pur si simplu pt ca nu mai are nici un pic de stare.Vrea numai pe jos.M-a rupt de spate.Cam atat!
Va pup si imi pare rau ca nu mai pot fi activa ca inainte insa nu ma mai lasa.Sper ca nu o sa uitati de noi.
loradin
poze cu albinuta mea
martutza spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI.SANATATE, NOROC SI O VIATA PLINA DE BUCURII.
Paxela am citi articolul.Interesant dar ce m afac eu cu al meu gupil care nu vrea morcov ...abe am reusit s apun 30 ml in sucul de mar si l-ammascat cu 5-6 picaturi de lamaie.
Aiia si Ellyane si eu ma patit-o...asa ca inteleg..dar eu ma bagat tzitzi in functiune si gata masa adio legume in ziua aia...
Kitty capul sus si pieptul inainte.Pai la ce copii ai te mai plangi?.Din cauza unora ca tinecare au 2 comori mai vreau eu sa fac unul.
Loradin noi nu va uitam dar voi ne-ati uitat..pai nu fu vorba ca ne vedem in parc? La voi la Moghioros sau in Cismigiu? Ce zici?
Arissa imi pare rau ca ai patit ca mine.Eu am fost la dr pt ca nu cedeaza de 2 ziel galma si e cam cat un mar mic si mi-a dat trimitere la gineco si probabil la mamografie ajung ..cica e cam tare
sa trezit
pup
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
carmenefr spune:
Buna, mamici cu pitici, as mai bea un ceiut...sau un cappuccino...
Iunita
"ioana, paxela, carmenfrahaaaaaaaaaa... va vedeti pe ascuuuns... lasa dom'le ca ene vedem sio noi in cismigiu si voua nu va spunem.....na, ca v-am spus. sunt frumoase gazutele toate da' mie imi place de tarzan in copac (alias Matei)"
Pai piticii nostri s-au imprietenit asa tare, incat si mamicile cu mamicile, si taticii cu taticii sunt prieteni.Asa ca plecatul la gratar era o chestie fireasca.Si nu ne-am vazut pe ascuns,ca doar n-avem "veleitati" de-astea!!
PremergatorSunt pro. Cred ca bb care merg pe varfuri de la premergator, l-au avut ff inaltat, si asa saracii nu ajungeau cu picioarele/talpile pe sol.Asa m-am gandit eu. De-asta, cand ii vom lua premeragator, vreau sa fie cu nivele de ridicare/coborare...Ati inteles voi...
Meniul de azi:
10.00 branzica cu banana
urmeaza sa se trezeasca, si va manca piure de legume cu Burtica
si apoi, mai vedem...
Operatiama deranja in partea stg cand ridicam fata in cu carut cu tot.Dar m-am lasat de treburi d-astea.Si parca s-a mai micsorat un pic taietura/urma.Sau mi se pare mie.
loradin spune:
tot eu,
Martutza-offff draga mea! Cum sa va uitam tocmai pe voi?! Altu-i baiul.Nu am avut voie afara, iar cand ne-a dat verde am urlat cat ne-a tzinut gura.Are niste dureri groaznice de dintzisori.I- a iesit si al treilea insa cosmarul nu s-a terminat.Ne-a zis dl dr ca intr-o saptamana ii iese si al patrulea.Este asa caraghioasa si musca asa de tare...Va pupam si promitem ca imediat cum scapam de dureri va cautam pentru o intalnire.
loradin
poze cu albinuta mea
mada_rozz spune:
Buna fetelor,
Revenim si noi dupa o lunga absentza motivata zic eu.
Am fost in vacanta in Grecia,fara bebe,o saptamana si a fost super frumos.Mi-a parut rau de un singur lucru...de 7 luni,de cand l-am nascut pe bebe am stat lipita de el si acum,cand plec o saptamana i-au dat dintisorii de jos...
De bebe ce sa va zic...a crescut foarte mult,mergem saptamana asta la cantarit si masurat...cred ca o sa ma sperii.Mananca in plus galbenus de ou si branza de vaci facuta in casa,iar de saptamana asta o sa ii dai ficatel de pui si iaurt cu fructe.
Trebuie sa fug...promit sa pun poza cu bebe la 6 luni.
Pup toti zumzaitorii din stup.
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png