Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (31)
Raspunsuri - Pagina 7
cria_bv spune:
Kitty ce frumos se joaca copii tai cand vad fratiori, asa ma gandesc ca parca nu as vrea sa fie Vlad singur la parinti.
Anne si noi avem body cu dungulite ca al vostru si si noi l-am cumparat tot cu burtica.
Crina si tu ai o scumpete de fetita si cealalta fata din poza e surioara ca tare seamana.
Cria de Vlad 28 Aprilie 2007
Mada felicitari pt dintisori.
Poze
radcarmen spune:
Salutare stup!
Cred ca mai am putin si voi fi data afara din stup din motive de absente repetate. Nu stiu cum fac dar abia de reusesc sa va citesc ce sa mai vorbim de scris. M-am pregatit temeinic la sfarsitul saptamanii trecute sa raspund si eu la unele intrebari si cand sa scriu hop musafiri, fa curatenie generala, papa, calca spala etc. Lucruri pe care le faceti si voi dar cred ca aveti mai mare viteza ca io is cam inceata. Si, in plus am inceput si sa merg la aerobic de 2-3 ori pe saptamana si ironia sortii, in loc sa slabesc ma ingras cu toate ca pap mai putin decat inainte. Sper sa imi revin ca nu vreau sa ma inscriu la sumo.
Am citit si vizionat tot. Nu vreau sa nominalizez nimic ca sa nu uit pe cineva. Toti bebeii sunt absolut superbi si sper sa fie si sanatosi si sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine toamna si iarna fara sa fim bolnaviori.
Noi papam cat de cat fructe cu cereale in diverse combinatii si de azi am facut si branza calcica. Am observat ca a papat mai bine cu branzica, sper sa nu fie o exceptie (vorba lui roxanici). Eu ii dau papa destul de solida ca sincer nu am rabdare sa ii dau zeama ca ma apuca Anul Nou. E ok pana acum.
Ioanaradu, ce muca de sisif sa ii dai pana si laptele cu linguritza. M-as lasa pagubasa la cat de rabdatoare sunt. Sper sa isi schimbe Matei obiceiul cat mai repede pana nu iti pierzi rabdarea de tot. Am o finuta care "iubea" laptele de numai. Cand a inceput sa pape si altceva, salut lapte. Dar s-a transmis genetetic. Nici mama ei nu il agreeaza. Poate totusi Matei va mai coopera.
Kitty, ma bag si eu ca musca undeva, dar vreau doar sa intreb: nu e oare prea mare lingurita cu care ii dai si de accea nu ii place? Si eu am si din aceea de silicon dar nu o agreeaza. Si i-am luat una mai micuta de la Primii Pasi (se vinde in Kaufland cu o cutiuta ptr papa bebe) si cu aceea reusesc sa ii dau mai bine.
La capitolul progrese noi...nimik nou sub soare.
Pupam pe toata lumea si va dorim numai zile bune.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
madybulancea spune:
Buna...bb nu are nimic,nu e racit doar e putin iritat de atata regurgitat dar rezolvam problema...in schimb am racit eu,iar...si nu am cu cine sa las baiatul,sta sotul dar nu prea se descurca la capitolul mancare si culcare,asa ca mi-am pus eu ceva la gura dar dragul meu copil cand ma apropii de el tipa si mi-o da jos de la gura,iar dak mi-o pun la loc plange.... mititelu se sperie de mine!!!
Si eu sunt pro premergator!!!
Draguti tare Raul cu Giulia!!!
Loradin pupam sa treaca durerea!!!
Mada felicitari pt excursia ta...las ca ii ami ies si alti dintisorii!!
LAMULTI ANIU CELOR CARE MAI IMPLINESC AZI O LUNISOARA!!!
Vreau sa ii dau ceva pt IMUNITATE ce stiti de SEPTILIN????
Va pup!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Lumi_Nag spune:
Salut!
Am intrat un pic pana se trezeste aniversatu lui mama, sa felicit si eu pe Miriam Riana, Bryan, Stefania,Robert Gabriel si Andreea Beatrice.La multi ani si sa cresteti mari si cuminti, sa va bucurati parintii.
Si sufletelul nostru sa creasca mare si voios, sa ne umple casa de bucurie cu veselia lui.
Punem si o poza la sase luni.
George Catalin
elpower spune:
Hai ca am trimis mesajul inainte de a termina.
Sa continui, deci:
MICKYN, eu una, mi-as fi dorit o asa pediatra sa nu imi recomande sa incep diversificarea devreme. Dupa a mea, la 4 luni ar fi trebuit sa papam si supa si fructe si carnita si suc si iaurt si.....Ce sa zic.. Sunt de parere sa o asculti pe pediatra, doar daca inima ta si copilul nu-ti spun altfel.
quote:
Originally posted by lauramar
Fetelor spuneti-mi si mie va rog cum faceti branzica acasa,si de la cate lunite le-ati dat,dar galbenusul de ou???
POZE
Eu fac asa:
La 250 ml lapte de vaca clocotind adaug 2 pastilute de calciu lactic pisate, cu greu , si mestec in el, in timp ce fierbe, pana se alege, adica o sa vezi ceva alb, legat, in zer. Azi am adaugat si o lingurita de smantan, dar nu stiu daca e recomandat. Apoi la strecuratoare cu chestia aia, si gata branzica.
Adina, la capitolul iaurt, am luat mai multe, le-am gustat si, dintre toate, cel mai dulceag si placut la gust mi s-a parut fulga cu 3 % grasime. Eu cu asta i-am facut iaurtel din lapte de vaca cumparat de la taran, cineva de incredere, si a iesit o bunatate.
Crina_mio, din cate stiu eu, in balansoar poti tine bebe pana in 9 kg, dar daca e tare activ cred ca se rastoarna cu tot cu prinsul in ham, si mai devreme. Eu zic ca nu mai merita investit acum in el.
sa-l trimit si pe asta, inainte de a cadea netul, ca vad ca a inceput sa mearga prost.
pentru tot !
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
absoluta spune:
Azi am facut vaccinul de 6 luni si nu avem nici o reactie adversa. Nu am avut nici la 2 luni si nici la 4 luni. La 6 luni si 3 zile avem 8.200 kg si 74 cm. De maine incepem si noi sa ne diversificam. Inlocuim masa de dimineata de la ora 10 cu suc de fructe. Cand ne apropiem de 7 luni introducem si supita.
Am vazut ca vorbiti de ulei in piureul de legume. Doctorita mea mi-a recomandat un cubulet mic de unt (de calitate) in locul uleiului.
elpower spune:
Primul mesaj nici macar nu s-a trimis!!!
Cam asa era, dar l-am copiat din fereastra de vizualizare si nu stiu daca se mai intelege ceva
Ziua buna, fetelor!
La multi ani tuturor celor pe care i-am sarit la urari zilele astea cat am lipsit! Sa cresteti frumos si sa fiti sanatosi!
Lipsa noastra e oarecum motivata de bebelina care cere mereu atentie cand e treaza si de calculator nou care trebuia "aranjat", adica instalat toate cele.
Sa raspund si eu la cate ceva.
quote:
:Originally posted by madybulancea
Neatza....eu am o stare tare nasola...bb nu prea mai doarme noapte asa cum treb...se trezeste de n ori la pe la 5 deja urla iar eu sunt franta abia pot sa ma trezesc la 7 cand deja nu mai vrea sa doarma...habar nu am ce are...si ii cam curge nasul cu park a si tusit azi...iar si am senzatia ca eu sunt chiar incompetenta...cum pusca mea a reusit iar sa raceasca???nu inteleg....k l-am ferit de toata lumea,l-am imbract corespunzator,la baita am si dat drumul la centrala ca sa nu fie frig si tot asa....imi vien sa ma dau cu capu de toti peretii...asa ca disera ma duc la doc sa va daca intr-a devar a racit sau e doar senzatia mea...k la noi e si aerul uscat si ma tot gandesc sa iau un UMIDIFICATOR dar nu stiu dak merita banii,voi ce ziceti???Acum va las...as fi vrut sa raspund si eu la cateva lucturi dar nu am dispoztia necesara.....
Va pupam!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Mady, despre umidificator ni s-a spus de catre pediatra ca e o investitie inutila atata timp cat ai un vas cu apa in care torni o mana de sare grunjoasa, asta pe post de salinificator, sau cum s-o zice. Eu asa am avut si asta vara, pe caldurile celea mari si se evapora apa in 2-3 zile. Eu am un vas de ceramica nelacuita, din Praktiker, din alea in care se planteaza flori, mai poroase. E de aproximativ 1 jumatate de litru si eu sunt multumita cu metoda asta. Acum am inceput iar sa i-l pun in camera de cand am dat drumul la caloriferul electric. Nu-l pot pune chiar pe calorifer, desi asa e recomandat, pt ca nu are stabilitate, dar il pun in apropiere, lipit de calorifer.
quote:
:Originally posted by Andreea20
Eu in fiecare zi ma duc la bubulina mea dupa servici, si o scot afara, ii fac baie, papam si o culc....azi nu am putut sa stau decat 10 min....ma simt atat de rau....parca nu am vazut-o de 100 de ani, m-a sunat mama si i-a pus tel la ureche si vorbind cu ea a inceput sa chiuie, sa tipe de nervi ca nu ma vedea dar ma auzea....mi se rupe sufletul si-mi vine sa jelesc mereu pt ca a inceput sa reactioneze cand ne despartim, sa planga si sa se maraie....
Poze cu Rianna
AndreeadeRianna (24.02.2007)
Uite, eu pe chestia asta, chiar am plans, dar tu... Multi de la noi sa treci cu barbatie peste asa lucruri grele. Ca si mie mi se rupe sufletul doar cand citesc, dar tie... Si multe virtuale pt tine.
Diana, vai ce scumpa e Raisa in poza aia cu botic
Incaodata !!!
Mama lor de Erdeeshi!!!
Gata! L-am rearanjat. Sper sa se inteleaga.
pentru tot !
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
diana_jors spune:
Elpower: s-a postat, dar la subiectul anterior - "Albinute... (30)"
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
elpower spune:
Mea culpa, atunci! Dar tot raman valabile gratificarile
pentru tot !
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
roxanici spune:
Rares are primul dinte. Stiu ca nu e motiv de mare bucurie ptr voi dar io topai prin casa!!!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)