Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 17
Yagmur spune:
Repede, repede cu vesti.. AELITA e gravida!!!
Merci de urarile pentru Luca
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
Vai de mine! A inceput sa ploua cu burtici! ..fetelor aveti grija..
Bravo Aelita! Felicitari mamico!
acu chiar ca fug
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
flore26 spune:
quote:OAU!!! Nu pot sa cred! Ce/i aici mai fratilor O fii ceva in aer?? Poate ajunge si pe la mine
Originally posted by Yagmur
Merci de urarile pentru Luca
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
dianocica spune:
aelitaaaaaaaa nu pot sa creeed. mor de drag. Felicitari! sa ai o sarcina cat mai usoara si un bb cel putin de dulce ca sofia. te pupam tare tare. cred ca e momentul sa vorbesti cu adminii. TREBUIE sa revii printre noi si, mai ales, la o noua odisee, nu? auzi tu..colega cu madaluta si ingerasa..vreau si eu..
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Lavinia_P spune:
V-am zis eu ca se ia...
O VREM PE AELITA INAPOI![haibat]
felicitari si sarcina usoara!
minunea mea
flore26 spune:
Poze noi, cu gipanu si cu lookul de 9 luni ....la semnatura
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
roxanica2006 spune:
Nu se poateeeeeeee!!! Super!Felicitari, aelito!!!
da parca mi-e si mie pofta...dar totusi mai bine raman la stadiul :exersam, exersam!!
dianocico, tu stai cuminte sa-ti termini cutia de augumentin si apoi ai liber la "prihaneala"...Succes!
Ruxandraaaa, ce bine ca esti!!!! Multumesc din suflet ca ai intrebat-o pe dr si despre nelamurirle mele(vezi lapte in mancare). Strange-i mana calduros si din partea mea, ca-i gagica faina si dashteapta! Dar la telemea, cascaval inca nu ne-am dedat, asa ca asteptam tot de la matalutza, si de la madalutza, daca stie, lamuriri de genu': tip de branza, cat la % grasime, ce cantitate, in ce mancarica, etc. Nu ne mai spui ce-i mai dai conului sa pape, poate ne inspiram si noi...
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
a_deju spune:
quote:
Originally posted by OanaCat
Ieri i-am luat iaurt cu 4 % grasime Zuzu ca mai slab nu am gasit vroiam sa va intreb daca voi le-ati dat bb-lor iaurt asa gras.Inca nu i-am dat astept si raspunsul vostru.
Revin ca s-a trezit
Nicole Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/
Votati pentru Nicole
http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=19
poti sa-i dai iaurt natural cu incredere, chiar si de-ala care are mai multa grsime... na, ca acu' nu mai stiu exact daca asta cu 4% e maxim.. ideea fiind ca nu e nevoie sa cauti de-ala light, fiind chiar mai indicat in alimentatia lor un iaurt mai gras.
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dandusa spune:
Aelitaaaaaa,felicitariiii,sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatosssss...
vreau si euuuuu sa fiu graviiii,offff ce ma oftic ,da' cu cine?,pina in Ianuarie,cind imi vine barbatu'...,o sa-mi piara si cheful...
tre' sa fac ceva,ca nu mai pot de dorul lui...si pina in Ianuarie nu rezist,cu siguranta...
Roxanica,
tusea urit Crinuta,dar sec si dupa ce am inceput sa-i dau Ambroxol,a mai tinut-o citeva zile asa usor...si gata,doar mucii au tinut mai mult,sanatate multa lui David
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta
roxanica2006 spune:
Acum pe bune...mai, fetelor, stau si ma minunez ce curajoase sunteti: Madaluta, Aelita, Ingerasa!! Eu parca ma tem inca, mi se invart o mie si una de intrebari in capsorul blond: nu e prea repede, inca n-am apucat sa dau jos burtok, inca n-am dormit o noapte cap coada, inca David e mic si plimbartez. si catzarator. si mancator de energie.
Concluzie: sau sunteti foarte foarte curajoase, sau bb nr. 1 e exemplar de cuminte sau ... sunt eu dusa cu pluta si asa e normal, numa' io ma mir ca ... la poarta noua.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!