Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 16
danutz spune:
Si noi te iubim Luca! Si-ti uram in cor Sa fii sanatos, sa ai noroc in viata si sa adaugi multe alte lunisoare fericite!!!
Si Denis de Asiza sa creasca mare, voinic si sanatos si sa-si bucure parintii!
quote:
Originally posted by Yagmur
Tot eu... acum citeam si postarea Doniei si am zis sa raspund....
Tatal tot artist a ramas; nu mai este cu tipa ptr care ne-a parasit, din cand in cand mai vorbim pe mess, cand am eu chef, ca el nu scrie ; i-a urat LMA lui Luca pe 12 ca a uitat cand s-a nascut el ; a uitat si de ziua mea, iar maica-sa nu a mai sunat din ziua cand a plecat el... deci nu le pasa....
Vai de mine si de capul meu... am uitat ca minunea mea face 9 luni astazi.... ; TE IUBESC, LUCA
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Laura13 spune:
dianocica, offf iubita, mastita??!!! multa sanatate, sorry dar habar n-am ce trbuie sa faci! tin pumnii sa te faci bine!
dandusa eu as incerca sa ii fac acasa branzica, dar calcica nu vrea deloc. sub nici o forma. am zis ca trebuie sa mai incerc cu lamaie, dar inca nu am apucat. sincer.....desi s-ar putea sa imi iau jap-jap, cred ii voi da almette. albastru. a deju mersic de raspuns.
ma duc sa ma asez in pat, nu mai pot de stomac, mi-au aparut si niste pete pe corp, ma mananca de mor, abia ma tin in picioare.....sunt varza. las' ca ma fac eu bine repede!
pana atunci va pupic dulce
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
roana spune:
Yagmur, l-am recunosc din pozele postate de tine. si cand am intrebat cum il cheama am fost sigura. Sper sa ne vedem. dar stau mega prost cu timpul. asta e, dar cred ca tu stii cel mai bine.
Dar tot ne vedem toate odata sa vedm cum ca vine iarna....
Vreau si eu sa vad pozele alea cu tine pe santier si cu tatal lui Luca. dar cred ca am pierdut faza cu site-ul.
pupici
dianocica spune:
cireasa de pe tort: masina de spalat a murit cu rufele lui d in ea..evident..
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
roxanica2006 spune:
La multi ani, simpaticilor clujeni: Lucaaaaaaaa si, si, siiii Deeeeeenis!!!
ce fain de baietii astia, o sa fie prieteni mereu, la gradi, apoi la scoala...fain. O sa mai traga o tigare pe ascuns, he,he...nici n-o sa stie ca mamicile lor aveau atata grija sa-i fereasca de 0,09 gr sare din borcanase, ori de zaharul din medicamente...Sa creasca mari si sanatosi puiutii!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Lavinia_P spune:
Laura,
Vezi ce-i cu bubele alea...
Cumnatul meu avea tot asa nicte eczeme si aseara i-a la dermato spus ca e virusul varsatului de vant... desi a facut varsat de vant in copilarie cica i-a reaparut pe fond de stres..
Dianocica,
- stii tu o treaba naspa nu vine niciodata singura.. ai atras energiile negative..
Sanatate si la masina ,atunci..
LA MULTI ANI LUCA SI DENIS..sa va faceti mari, frumosi si destepti!(ca mamicile voastre)
minunea mea
bamboletta spune:
I-am facut conopida cu dovlecel,morcov la cuptor peste toate astea am pus un galbenus cu smantana....a fost nu-i place conopida de nici o culoare,am zis hai sa-i aleg morcovul si dovlecelul pun niste piept de pui si iaurt poate papa da de unde tot a fost....pana la urma a mancat banana cu cereale
Laura-paine mai papam,almete si unt inca nu ,sa treaca starea naspa
Irinabr-am scos mucisorii cu batista bebelusului si am pus ser sau vibrocil,multa sanatate
Flore,Dandusa-e jale cu voi
Acs-offf,nu stiu ce sa zic,multa sanatate
Dianocica-
Roana-of si voi ati racit parca se iau unul dupa altul,multa sanatate
Desiree-
acum doarme,ma duc sa ma intind si eu
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
ruxandra_sb spune:
Nu apucat sa citesc nimic din urma, decat intrebarea Roxanicii cu siropul de muguri de pin.. sorry prea tarziu, dna dr a si plecat. Si apropo remediile acestea naturiste si super-bune tot de la dumneaei le-am aflat. Personal as merge pe Ambroxol, din asta ii dadeam si lui Matei cand era bb si virozat. Ambroxolul fluidifica secretiile, mai ales pe cele din nas.
Deci cum ne prezentam/ce-am aflat:
-suntem bine, nazdravani si simpatici
- mai vb peste-o luna sa vedem cum facem vaccinurile, adica daca facem Priorix-ul la un an si apoi Infanrix penta sau invers. Depinde de cum se va prezenta starea natiunii la epidemiile de rujeola.
-Grigore avand peste 10 luni, 8.500 g si o forma usoara de DA =>
am mai primit unda verde la (si ordinea introducerii):
1. smantana, mai intai slaba 12% apoi tindem spre 20%
2. cereale gluten, paste fara ou, paine neagra, biscuiti
2. cascaval, mai slab si putin sarat (tip Dalia, Penteleu)
3. iaurt simplu
4. telemea vaca desarata
5. cu grija prune si pere si citrice (dar oricum mai stau pan sa i le bag pe ultimele). Nu pepene, nu struguri.
6. conopida
Putem papa deja dovlecei/ardei umpluti, budinci, sufleuri, papanasi.. mai tb sa si gateasva shineva, off..
Raspunsul la intrebarile comune:
cu sarea/piperul inainte de 1 an: ca si pediatrul Diei => rinichii lui bb ar fi functionali mult mai rapid de 1 an, dar pt a-i proteja de niste parinti prea_mult_sarati => se recomanda fara sare pana la 1 an. Este de parere ca unele feluri de mancare chiar necesita o urma, un micro-strop de sare.. ca bb face f bine diferenta la gust. Cand i-am povestit de piperul din piuree-urile Humana pt 8 luni tare s-a minunat... sper sa si apuce sa-i intrebe pe cei de la Humana de ce si cum.
cu laptele de vaca gatit in mancare: de-acum e o.k., dar fara exagerari.
cu imunizarea:
Vaccinurile ii stimuleaza suficient imunitatea pt a-l mai bombarda si cu altceva. Mai ales pe fondul lui alergic nu-i tb inca una in plus. Asa ca deocamdata, mai ales cum ne-am descurcat onorabil pana acum, ramanem la schema clasic_babeasca de imunizare: papa bun si variat, mult aer curat, baia zilnica.
Acu fug sa-i pregatesc cina lui Matei, hranesc Grigore si-apoi am intalnire. La film 432. Ghici ghicitoarea mea.. cu shine, cu shine??
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
kikineata spune:
Salut, mamici minunate de fulguleti si dragi mie!
Marani, suntem aici suntem bine...Sara e bine papa si doarme bine, a luat 400 gr luna asta doar eu putin cazuta...din cer...ma simt obosita cu toate ca dorm ceva. Tre sa ma vitaminizez ca altfel cad.
Donia, am pimit parola de la o mamica de fulguletz.
Multumim de urari de 10 luni cand ies din stare pun si poze.
Va pup pe toate...A-deju baga mare sa-mi revin!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
ruxandra_sb spune:
Off, Diana. Multa, multa sanatate.
Si masina asta de spalat acu si-a gasit.
fug.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!