Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roana spune:

nu stiu ce se petrece cu mesajele mele . sau apas io butoane aiurea.
scuze ca apare asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

i am back

fetelor, papa! nu legume, carnita..ci doar cereale si fructe cu biscuiti dar e un inceput! cu bibe evident, sa nu vaza linguritza...si il cred...dupa ce isi va reveni complet incepem si operatiunea linguritza...

va multumesc pentru incurajari celor care au facut-o...adevarul e ca nemancatul asta..e prima oara cand ni se intampla...si imi crea o stare de nervi urata..si nu voiam sa va iau pe voi la palme una cate una pentru asta! va multumesc pt sprijin, minunatelor!

dianocica, cu mastita nu e de glumit, trebuie sa rezolvi problema urgent, sa nu ajungi la operatie! dar oare de ce, nu i-ai mai dat lui d sa suga asa des si s-a acumulat laptic? tinem pumnii sa scapi..si lasa ca bb 2 vine cand nici nu te astepti!....da m-ai facut curioasa ce lucri tu de poti lucra si acasa?

teutz,iubita mea ALessia e bolnavioara, pupa-i-as nasucul ei!sanatate!
asiza si yagmur...multe lunisoare inainte!

Donia ...pupici!

welcome stelutei conchita, mai asteptam si alte stelute...SI PE AELITA!!!!!

Alina,mami de Mihnea-Octavian

varsta Octavian;

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Fetelor sa ne rugam si noi pentru Edi.
saracutul se pare ca nu mai are sanse deloc. asa zic medicii.

De ce la sonia care a fost operata afara totul e bine si la el ca a fost operat la cj nu? chiar asa incopetenti sunt medicii la noi?

Sper din tot sufletul meu sa fie bine.
Of, doamne fereste si ma rog si pentru parintii lui. saracii, ce trebuie sa fie in sufletul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

am uitat

a-deju...bine ai revenit..da ti-a priit concediul regal...esti foarte tonica...m-am cracanat de ras citind mesajele tale...

mirona, haide,nu mai fi suparici!

Alina,mami de Mihnea-Octavian

varsta Octavian;

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ruxandra, stiu ca tu laudai siropul ala din muguri de pin pt. tuse. Oare o fi permis pt. bebe asa mic?? Stii ceva? As intreba-o pe dr, dar ea deja s-a pronuntat pt. Ambroxol si stii tu cum sunt doctorii astia cand le vorbesti de remedii naturiste, nu prea cred ei in ciubotica cucului si trei-frati-patati.
Dianocica, tare rau imi pare pt. suferintza ta. Sper ca tratamentul sa-si faca rapid efectul. Draga de tine...neprihanita...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

quote:
Originally posted by simo29

Tot eu sunt!

Aveam de gand sa fac o propunere pentru mamicile din Cluj!

Vreti sa ne vedem sambata sau duminica undeva: poate in parc sau unde vreti voi!

Sa profitam cat mai e timp frumos: Oana, Yagmur, Roana, Melinda ....binenteles toate clujencele!!!

Astept raspunsuri si propuneri !

Simo si David (9 noiembrie 2006)

da! si vreau, si pot!
sambata sau duminica, la ce ora si unde ziceti voi, numa intre 14.00 si 16.00 nu, ca doarme

saptamana viitoare nu mai pot

in rest noi suntem bine, eu la birou, Ana la "tanti Afi" un fel de cresa privata
am reusit sa introduc laptele praf pana la urma, NAN2, nu o mai alaptez de aproape 2 sapt. multumesc tuturor celor ce mi-au dat sugestii si sfaturi

Acu sa ma ami programez eu la gine sa vad cum facem cu putinul lapte ce se mai aduna in sanii mei...

in rest... JOB

pup tare toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna. revin si eu pe fuga. sper sa ma lase zmeul sa termin mesajul, ca imi tot trage si apasa pe tastatura.
nu am reusit sa intru cateva zile ca am fost foarte ocupata. pe zmeul il apuca mersul. deja mergem si pe afara tinuti de manute. sunt cocosata de atata mers.

azi i-am dat zmeului bors de peste facut de socrii mei. a mancat de a lins si lingurita.

am citit doar primele pagini si am vazut ca mai avem o graviduta printre noi. ingeras26a sa ai parte de o sarcina usoara.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

scriu mesaje mai scurte ca sa apuc sa le trimit.
de saptamana asta mi-am propus sa-i dau zmeului sa suga doar dimineata si seara. inca nu am reusit sa-l pacalesc, ca tot isi mai aminteste de tzitzi peste zi, dar perseverez.
pana acum ii dadeam sa suga dupa fiecare masa.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Laura13

asiza almette in iasi contine asa: branza proaspata de vaca si sare. e din aceea cu smantana, cutie albastra. si in plus el papa cam un varf de cutit.....cata sare poate sa fie acolo??? si ca fac, ii dau paine goala sa mestece?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

laura, tot ce pot sa spun e ca motanu' haleste cu spor almette din cel albastru (cu smantana, adicatelea) de vreo..sa tot fie cam 2 luni.. si e totul ok. iar la 9 luni au voie sa manance dimineata o tartina cu unt, sau branza topita.. si implicit crema de branza...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dianocica, tinem pumnii sa te faci bine, repede, repede....
Dandusa, merci de retete... dau de lucru la dadaca
Roana, cum de l-ai recunoscut pe Luca???? Poate ne vedem si noi intr-o zi....
Pupam pe cei bolnaviori, pe Denis de Asiza si pe minunatele mamiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput