Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 18
saryta spune:
Felicitari noilor mamici ... sa aveti o sarcina usoara si un bb sanatos(o sa fie f frumos, dar si greu in acelasi timp ... Sarita mea avea tot 9 luni cand am aflat vestea cea mare ... aku nu as putea trai fara ele ).
Va pup ... mai vb.
Mariana - mamicuta de 3 -www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica
a_deju spune:
aelita... S U P E R veste!!!!!!!!!!!! bravo, bravo, bravo de nush cate ori bravo!! sa dea DD sarcina usoara si bebe sanatos, ca restu'...ce mai incolo si-ncoace...deja ai experienta... ca sa nu mai numaram matusile minunate care abia asteapta sa sara in ajutor
FELICITARI!!!!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dandusa spune:
Cum nu pot sa intru in alta parte,vreau sa va dau o veste : Sofia va avea un fratior ! Azi am facut testul si a iesit pozitiv.
Asta e, nu pot sa ma inscriu la "mamici de mai iunie 2008 " alaturi de Madaluta si Ingerasa si de cele 28 de mamici de acolo.
Va citesc in continuare,si va doresc numai bine,am petrecut clipe minunate alaturi de voi !
Cu mult drag,
Aelita.
DRAGI MODERATORI,MAI REVIZUITI INCA O DATA SITUATIA...SI LASATI-O PE AELITA SA REVINA,VA RUGAM FRUMOS...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta
a_deju spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Concluzie: sau sunteti foarte foarte curajoase, sau bb nr. 1 e exemplar de cuminte sau ... sunt eu dusa cu pluta si asa e normal, numa' io ma mir ca ... la poarta noua.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
nuuuu.. stai linistita, ca nu esti singura. dusa cu pluta, si anume.. binee, trecand peste faptu' ca la mine e evident, sa stii ca si io-mi fac cruce de trei ori cu mana stanga de fiecare data cand ma gandesc cum ar fi..daca..prin nush ce minune... si nooooooo..nu-i di mini :)) oricum, toata admiratia si inclin toate palariile in fata fetelor :)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
flore, admirat pozici, carut (frumos, si-i sadi bini mandrei in el, sa-l stapaniti sanatosi) si frumoasa blondaaaaa..da' blondaaaa :))) o pupam pe obrajori!!
roxanica2006 spune:
Daca va intrebati cum de umblu brambura pe net, aflati ca, din fericire, pruncul e muuuult mai bine, nu mai e asa mucos pentru simplul motiv ca am aspirat cu batista secretiile. Pana acum urla de mama focului cand apropiam pompitza de nasuc, iar eu induiosata de reactia lui, nejustificata de altfel, ca nu avea ce sa-l doara, nici nu-l atingeam,, abandonam manopera. Dar dimineatza, am luat taurul de coarne si pe trilurile disperate ale lui fiu-meu i-am curatat nasul si e muuuuuuuult mai bine. el se inneca cu mucii tocmai pt. ca eu eram miloasa si grijulie. Asa ca aviz amatoarelor: nu va induiosati prea tare, uneori poate fi in detrimentul puilor plangaciosi.
Si asta a fost o alta naratiune din foiletonul tot intitulat sugestiv de a-deju : pai io te-am facut pe tine, sau tu ma faci pe mine???
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
aka spune:
Denis si Luca
citesc, citesc dar pana ajung sa scriu se supara Cris, se trezeste, etc. pupam pe Teutz si Dianocica .
Dianocica multa sanatate, sa treaca durerea si d sa manance cu spor tz pana la majorat. pe la doua luni ale Cristinei m-a durut si pe mine unul dintre sani, dar a trecut cu comprese calde si scos laptele cu pompa dupa ce manca cupil.
Teutz ne pare rau ca Alexia are rosu in gat.
Oanacat si noi din zuzu cu 4% mancam. ii place chiar mai mult decat campina.
salutam revenirea pe plaiuri mioritice a lui Adeju.
sarcini usoare, bebei sanatosi si mancaciosi ingerasa si madaluta.
si Aelita. ce mamici curajoase...eu mai astept, nu-i de mine deocamdata...
si ar mai fi de spus dar s-a trezit si tipa de scoala tot blocul...
pupici
Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei
dandusa spune:
Adeju,
ati fost la dr?...ati facut vaccinul?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta
a_deju spune:
si-acu' sa va zic de noi... am fost la madama doctoreasa, bineinteles ca nu am facut niciun vaccin, ci doar controlul de 9 luni, ca dansa s-a confuzat la telefon, si-avea impresia ca eric are peste un an, si venise vremea de priorix... booon, deci am scapat de intepatura. ne-a facut "inspectia tehnica", suntem foarte bine, 10.320 kg, 81 cm, sanatosi, voiosi, voinici... am primit recomandare de inca o tura cu fier, picaturi de data acesta, sa vedem cum le-o suporta motanschi, si un siropel, Cipcal ii zice, care contine vit D si calciu (1 lg de 3 ori pe zi, timp de 14 zile - si cu asta am facut cura de calciu si vit D pana in ianuarie..). mi-a zis ca pot sa-i trag linistita si o cura de oscillo, dar ca pare a fi totul in regula daca pana la ora actuala nu a manifestat nici macar o curgere de muci, mai ales la schimbatul de aer, clima, etc etc... deci totul e bine din acest punct de vedere :)
la capitolul alimentatie... ce sa va zic... ca sa-mi rezolve toate dubiile, ne-a dat liber la de toate :)) a zis ca din toate punctele de vedere, copilul este dezvoltat ca si unul de 1 an, si ca in mod normal, pot introduce cam orice (bine... acu' nu va ganditi la sarmale, mici si alte alea.. pricepeti voi ideea generala). mi-a spus ca pot introduce citrice fara probleme, chiar sunt recomandate in perioada asta (vit C, vine iarna, etc etc..), dar asa..cu un ochi atent pe kki si fundulet, sa nu faca vreo iritatie, ca cica se mai intampla.. dar ca la varsta asta nu se mai pune problema ca ar fi prea acide, sau alergice, sau cine mai stie ce... iar eu oricum vroiam sa incep sa-i dau portocala, asa ca..a picat taman la fix :)
cam asta ar fi...
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Adeju,
ati fost la dr?...ati facut vaccinul?
Mindrete de Crinuta
gand la gand cu bucurie :))