Strumfi de iulie-august 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
mychydutza spune:
Carmen super caditza, super bebeii............mi=ar trebui asa o cadita ca-s inalta si ma cocosez peste caditza cand ii fac baie........am vazut si site-ul. nici nu e scumpa
mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Ochiul mi-a zis sa-l curat ori de langa nas spre exterior ori in jos ca sa inlatur secretia. Am facut asa doar o data si a trecut.
Si aici se recomanda laptele matern in ochisor.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
interesant. aici toti doctorii spun sa stergi ochisorii din exterior in interior. deci catre nas.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/72157602056713130/detail/?page=2" target="_blank">broscuta gargarita
mychydutza spune:
Nikole pune=l pe sotz sa-ti faca frectie pe spate cu carmol. si pe maini si pe frunte ca ajuta mult la starea asta de blegeala. si eu sunt la fel, imi curge nasu si ma simt ca o conopida.........
stoarce zeama de la o lamaie si bea-o. daca ai un vin bun in casa poti sa te strici cu un paharel ca n=o fi bai, ca-ti mai revin fortzele si alunga raceala.......si baie fierbinte la picioare cu sare sa faci! sunt leacuri babesti dar nu au efecte adverse.........
mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe
first_carmen spune:
nikole din pacate eu nu pot sa te ajut ... de 2 saptamini nu mai am laptic .. Imi pare rau ca te simti rau ... se pare ca te paste o raceala ?
Sa stiti ca am incercat si eu suflatul pe frunte si merge ... este super chestia
mychydutza se poate cumpara si suport de cadita separat
http://reclama/products/196-totul_pentru_baita/3104-cam_suport_universal_pentru_cadita_bebelusului.mbs
Cit am fost insarcinata (spre sfirsit) am cumparat numai online si am fost super multumita si de produse si de promtitudinea celor de la magazinul online
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by mamii
fetelor am si eu o intrebare.. nu stiu daca s.a mai discutat cel putin nu imi amintesc.La 2 luni bbii vostri de cate ori fac pe zi pipi??Sau cam care e normalul??ca al meu vad ca e cam foarte pishacios..
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">Alex 13.07.07
povestea luiAlex
Norma este cel putin 5 scutece ude pe zi. Nu e nici o problema daca este mult, putin sa nu fie (semn de dezhidratare)
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
nikole spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
Nikole pune=l pe sotz sa-ti faca frectie pe spate cu carmol. si pe maini si pe frunte ca ajuta mult la starea asta de blegeala. si eu sunt la fel, imi curge nasu si ma simt ca o conopida.........
stoarce zeama de la o lamaie si bea-o. daca ai un vin bun in casa poti sa te strici cu un paharel ca n=o fi bai, ca-ti mai revin fortzele si alunga raceala.......si baie fierbinte la picioare cu sare sa faci! sunt leacuri babesti dar nu au efecte adverse.........
mihaela
Saru'mana...nu am carmol, da merg sa fierb un pic de vin rosu si sa fac baie la picioare cu sare...
daca trece de 38 merg la spital...de cand am nascut ma simt ca o leguma, nu-s ce am...
fug...multumesc mult ptr sfat
poze Kevinutz
cristina26 spune:
samadhi si Ingriduta mea se ineaca destul de des cand suge din pieptul drept (probabil curge prea tare pt ea). Ceea ce mi-a spus al meu este ca daca tuseste sau striga sau produce ori si ce fel de zgomot, atunci e ok. Probleme pot aparea atuci cand incearca sa strige si nu are voce.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Simo78 spune:
Pauzica, schimb capitolul.
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by mamii
eu schimb foarte multi pampersi pe zi si ma intrebam daca e normal sa faca atata pipi..Mai astept pareri :(
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">Alex 13.07.07
povestea luiAlex
Eu schimb cam 8-10 pempesi pe zi. De fiecare data cand ii dau sa manance o si schimb. Daca face kk si o aud o schimb chiar daca este intre mese.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul

Alex 13.07.07