Strumfi de iulie-august 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by first_carmen

Buna fetelor!

Am nevoie de sfatul vostru , in cazul in are vreuna din voi hraneste exclusiv lapte pref. De 2 zile Petru (se pare a el are cele mai multe probleme) nu mai maninca ca pina acum . Maninca 40 ml si gata; daca ii dau mai mult cind rigiie si da afara si o graza de laptic. Ii hranesc pe amindoi cu Humama 1 , fara nic un pic de lapte de mama .. ca nu a mai fost. Ca sa compesez incerc sa-i dau mai des ... nu la 3 ore cunt vor ei, ci la o ora jumatate si vad ca maninca ... dar e normal?
Ma opresc aici ca s-a trezit ... Petru

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua

Carmen offf, te admir ca poti fi asa tare cu doi copii. Eu ii dau exclusiv lapte praf fie-mii si pot sa-ti spun ca si ea are toane, cand mananca 120 ml cand scade la 90 ml.Cel mai tare de oboseala scade, noaptea are momente cand nu mananca nici 60 ml ci doar putin cat sa ii ajunga pana la urmatoarea masa. Stiu ca in primul rand trebuie sa te asiguri ca nu ii impiedica nimic la supt (afte in gura de exemplu). Daca nu are nimic si ia in greutate e ok cica si nu e bine sa-i fortezi sa manance mai mult. Asa zice la carte insa daca situatia persista eu m-as duce la doctor.

Ieri a fost ziua inecatului, macar ai vostri s-au inecat din "vina" lor, eu mai cu mot, am facut baie cu fie-mea (apropos Aylin, asta e alta metoda sa o faci sa-i placa baia) si o sprijinisem pe piciorul meu si o spalam pe spate, printesa mea s-a impins brusc in picioare si binenteles ca s-a bagat cu nasul in apa pana sa o tin eu si a inspirat apa, aceeasi poveste, ramas fara aer, s-a invinetit, eu am ridicat-o calma cica dar deja imi statuse inima, noroc ca era si al meu acolo si a luat-o repede, a intors-o cu fata in jos si a batut-o usor pe spate (noroc cu sotul ca are cursul de prim ajutor facut plus ca e mai stapan pe el). Cand a respirat s-a pus saraca pe urlat, si dai si urla de m-am simtit ca o mama incapabila. Dar mi-am revenit, stiu ca face parte din peripetiile cresterii de copii. De unde sa stiu eu ca pe fie-mea tocmai atunci o apuca mersul in picioare? Si eu am stat toata noaptea cu ochii pe ea, mai ales ca are o respiratie usoara, dar la 3 n-am mai rezistat si am luat-o pe pieptul meu desi sotul m-a asigurat ca n-are nimic, eu nu am putut dormi.

Lia ma bucur ca te-am ajutat cu ceva.

Karli mersi de complimente, cine vorbea. Vezi cu sexul ala ca are dreptate Jadi. Si stii tu vorba pofta vine mancand.

Pup toate fetele.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput