Strumfi de iulie-august 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
nikole spune:
Carmen,total de acord cu mamiii, ai niste copilasi absolut superbiiiii.
Sa aveti sanatate si putere sa ii cresteti...
poza www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua/2007-09-06/13:11:44" target="_blank">asta mi-a topit inima....nici nu mai am cuvinte....
poze Kevinutz
diane_dun spune:
revin sa corectez: vaccinul cu pricina costa la help farm 215 roni (de entuziasm ca va dau o veste buna, am uitat de amaratii aia de 5 roni
).
multumesc pt primire, simo, jadi si liei (poate iti mai amintesti cand eram gravide si ne hidratam de zor sa nu avem contractii).
mami de
dani
diane_dun spune:
simo, am uitat sa-ti spun, cu listuta, stai linistita, nu vreau sa-ti pierd timpul (ca si-asa avem putin pt noi) si oricum nu tin sa ma vad pe prima pagina. 
mami de
dani
Antoanela23 spune:
Buna ziua frumoaselor,
Vroiam sa ies pe afara sa fac niste cumparaturi dar a inceput ploaia asa ca pas deocamdata.
Nu am citit tot din urma dar vroiam sa va spun niste metode de combatut durerile de burtica, tot vreau sa va zic de cateva zile si uit, asa ca uite, scriu acum. Toate se bazeaza pe caldura si la noi au functionat:
- incalzit burtica cu foenul: cu fff mare atentie, am un foen in forma de perie circulara deci jetul de aer cald nu e f mare, am scos peria si baleiez burtica lui bb (peste pijama, nu o dezbrac) maxim un minut; tin si eu mana acolo ca sa-mi dau seama cat e de cald, treaba e ca se incalzeste repede, dar se si raceste repede, dar o combinatia caldura+zgomot de foen o calmeaza imediat.
- punguta cu gel care se poate folosi rece sau cald; il incalzesc la microunde, conform indicatiilor de pe ambalaj si i-o pun pe burtica; am vazut ca s-a scris deja despre asta, confirm eficacitatea.
- pernuta cu samburi de cirese, incalziti la microunde; asta e f misto pt ca pastreaza mult timp caldura, dar pernutza pe care o am eu e cam mare si mi se pare grea pt burtica ei deocamdata.
Cel mai des folosesc foenul ca-l am la ea in camera si nu mai trebuie sa ma duc la bucatarie.
Va pup, ma duc sa citesc din urma,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Anto, poti incerca la Promod daca vrei ceva mai fara pretentii dar dragut si tineresc, au masura 4 pentru astea asa ca noi, mai rotunjoare
Deni &Vlad & Tudor
Jadi, mersi, am fost dar eu sunt "out of chart" pt marimimile lor.
.Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
first_carmen spune:
Multumim pentru complimente! Ne-am uitat si noi la pozele voastre si ne place tare mult de voi
mamii cadita am primit-o de la o prietena care are o fetita de 2 ani jumatate. Observi ca e roz .. :)) dar e prea putin importanta culoare ci utilitatea. Se numeste cadita anatomica ... se gesceste de vinzare pe unele site-uri. Eu am cumparat suportul de pe net.
http://www.am-bebe.ro/product_info.php?cPath=31_76&products_id=225
nikole cel de-l treilea din poza este Galbenus , ursuletul meu din liceu. ;)
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua
nikole spune:
Fetelor va rog spuneti-mi si mie daca stiti, pot lua aspirina cand alaptez?
fac febra si mi-e din ce in ce mai rau...
poze Kevinutz
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Tot eu. De data asta cer ajutor.
Victor s-a trezit si are ochisorul lipit-lipit. Stiu ca au mai vorbit mamici aici, dar de copilasi nascuti proaspat. Or, al meu are 2 luni! Ce sa fie?! Ce sa ii dau?! Si oare de la ce? Vreun curent? (stiti, ala care nu exista - cum tot se vormea aici) Sau vreo infectie? Si daca da, de unde?
Oana, Stefansi Victor
Nu are nimic, glandele lacrimogene sunt inca infundate. Spala-l pe fata cu apa si sterge-l cu un prosop curat.
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
andutzy spune:
Nikole,nu aspirina, nu Nurofen! doar paracetamol!
Sanatate maxima!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by nikole
Fetelor va rog spuneti-mi si mie daca stiti, pot lua aspirina cand alaptez?
fac febra si mi-e din ce in ce mai rau...
poze Kevinutz
din cate stiu eu nu e indicata aspirina. daca ai febra, uda neste sosete cu otet si pune=le in picioare. poti pune deasupra neste pungi de plastic sa nu uzi pe unde calci. scade febra garantat.
pt febra e ffff bun ALGOCALMINUL. DAR NU STIU DACA E INDICAT IN ALAPTARE...............
merci de pontu cu suflatu pe frunte daca face bebe crize de isterie ..........o sa incerc ca si al meu urla pana la ultima suflare.......
mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

si Victor