Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Eryteea, bine-ai venit!

Crinuta, ce-i cu crizele astea? N-ai fost la dr? Sanatate multa!
Cu oboseala si timpul te inteleg perfect. Norocul tau e ca o ai alaturi pe mama ta, altfel ar fi fost mult mai greu.
Eu sper sa se rezolve cu gradinita lui Ruxi, ca nu mai rezist. Ea ma baraie la cap ca vrea la gradi (sper s-o tina si cand va merge), trebuie plimbata dimineata, seara nu scap de Eric fara sa iesim, printre picaturi fac una-alta prin casa sau mergem prin oras, pe unde mai am eu treburi, dar intotdeauna am sarcini restante pe lista.

Fetele, va doresc un we placut !
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Va spun cite ceva despre noi.
Ma cheama Carmen ,am 37 ani ,ma indrept vertiginos catre 40 si-mi pare tare rau.Sint casatorita cu respectivul Daniel de o viata si dupa lungi asteptari si multa munca ( 14 ani) a aparut in viata noastra si printesa Ingrid care este o minunatie de fetita ,cuminte ,ascultatoare si foarte iubareata.Am emigrat in Italia acum 12 ani si de atunci ne traim viata pe aici ,intodeauna cu nostalgia Romaniei.Eu lucrez in domeniul hipicii si sint functionar SNAI.
Cam atit despre mine ,daca mai aveti intrebari ,raspund cu placere.Am sa incerc ,in masura timpului ,sa citesc cite ceva din urma ,sper sa reusesc.
Imi pare bine de cunostinta si numai bine!

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Shobo, V.Erica, Amaya,, Bubu, multumesc frumos de urari. Sper sa mearga totul bine, va dau de veste oricum imediat ce se naste.
Amaya, uite aici poze cu cercelusii:
www.flickr.com/photos/12251753@N08/1256350630/in/set-72157601719238349/" target="_blank">cerceii Mariei
sunt reversibili, o sa=i pun pe partea cu aur galben sau alb in functie de cum ii va sta ei bine . Sa vedem intai daca-i brunteica sau blonda, hi, hi, hi.
Shobo, am auzit si eu la fetele mele de sapt-oct ca Tutu pleaca in perioada respectiva, toate isi fac griji. Lasa ca e mai important sa nasca ccc cu el, spune-i sa nu se mai necajeasca. Plus ca poate naste spontan pana atunci.
Megg, sanatate multa Marei!
Crinuta, dar tu de ce voiai oricum sa-l duci la castinguri? Iti doresti asa ceva pt. el?

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tomasa, da. Il consider un copil frumos, talentat, cu multa expresivitate, si why not?
Acum ca mi s-au confirmat parerile si din partea unor profesionisti, desi nu i-am cautat eu, asta nu poate decat sa ma bucure.

Iti doresc nastere usoara.

Eryteea, aici multe avem peste 30 de ani. Sper sa te simti bine la noi.

Bubu, cum te mai simti?

Erica, eu am crize intercostale de mica, dar cu pauze de ani buni.
Saptamana aceasta ne-a terminat la servici, nu doar pe mine ci si pe colegii mei, si uite cum ma resimt.
Azi a fost rau, abia merg, abia stau in picioare, orice medicament iau nu ajuta. Ma doare spatele, mijlocul, orice respiratie doare, orice incercare de a rade doare, noapte nu prea pot dormi, etc.
Iau medicamente, dar degeaba, am nevoie de odihna.
Banuiesc ca este nevralgie intercostala.
In liceu am fost si la cardiolog, deoarece simptomele semanau cu cele ale anghinei pectorale, si totul e ok.
Dr. mi-a spus ca stie ce am, ca ea are atat anghina cat si nevralgie din asta, si stie exact ce simt.
Azi am plans de durere.
Colac peste pupaza ni s-a ars siguranta de priza, si toate prizele nu au functionat.
Cheama electrician, da bani, desi aveam alte planuri pentru luna asta, si tot asa.
Uffff, dau in depresii in curand. Noroc cu puiul asta mic si dulce, care imi insenineaza zilele.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Eryteea bine ai venit, te-am pus pe listuta noastra. Esti sigura ca Ingrid e nascuta pe 29 februarie? In 2005 luna februarie a avut doar 28 de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Crinuta, mi se pare ca te-ai suparat... Nu te-am intrebat ca sa te irit cumva ci pt. ca nu stiam ca vrei asa ceva pt. el. Eu de cate ori am organizat Kidexul am avut multe firme producatoare de hainute pt. copii care organizau prezentari, firme serioase de publicitate care cautau copii frumosi, talentati si cu multa expresivitate . Fireste ca de Kidexul asta nu ma pot ocupa fiindca nasc, dar m-am gandit ca, daca tot vrei asta ar fi bine sa stiu, poate cu prima ocazie va pun in legatura cu cineva, macar asa vei sti sigur ca e ok firma respectiva.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
37+Maria

Mergi la inceput

Nu, nu, iarta-ma, nu m-am suparat.
Eram atunci suparata pe alte situatii, probleme, scriam intr-o pozitie care ma durea, dar pe tine nu m-am suparat, Doamne fereste.
Credeam ca am mai scris aici ca intentionam sa il duc la diverse castinguri, dar probabil ca am discutat doar acasa si la servici despre asta, atunci cand am cerut sfaturi, nestiind in ce directie sa o iau.
Oricum, daca era dupa mine stateam mult si bine pana as fi facut vreun pas.
Una peste alta am intrat in site=ul aceste firme si pare serioasa.Acum ramane sa vedem ce si cum. Deocamdata nu cunosc detalii, dar sper sa iasa ceva.

M-ar bucura daca m-ai pune in legatura cu cineva. Macar as stii sigur ca e persoana de incredere.
Eu ziceam ca e cam mic pentru asa ceva, dar se pare ca nu. Ma rog, incercarea moarte n-are.
Ma duc sa ma ung cu el antiinflamator, ca nu stiu ce sa mai fac, desi, daca e nervul, la ce sa ma ajute gelul?
Asta mi-au recomandat de la farmacie, pe langa pastile antiinflamatoare.
Culmea e ca in prima zi am luat Ibuprofen si dupa 2 pastile mi-a trecut durerea in proportie de 90%, si eram bucuroasa ca am scapat de belea, mai ales ca dupa vit. B1 nu mi-a trecut, deoarece am luat-o prea tarziu.
B1 trebuie luat imediat si se opreste criza, dar eu fiind la servici, si farmaciile neavand B1 ( nu se mai fabrica sub forma de pastile), am luat cand era prea tarziu si nu si-a mai facut efectul.
A doua zi am luat-o de la inceput, si in loc sa stau acasa, m-am dus la servici, deoarece se anunta din nou o zi grea.

Azi i-am luat lui Rayan o lampa cu Pinocchio, personajul lui preferat, si e tare incantat.
Sper sa reusesc sa transform camera in 2-3 luni, sa i-o fac camera lui, unde bineinteles ;), voi dormi si eu, cel putin pentru moment.
Poate in viitor vom reusi sa il determinam sa doarma singur.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Anda, ce mai e pe la gradinita voastra? Ce fac copiii acolo? Irina s-a adaptat?

Lavinia, pe unde umbli? Esti ok?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, eu iti recomand sa iei pe linga toate celelalte si MagneB6.si eu am avut asa, cardiolog, dr, am crezut ca e preinfarct, etc, m-=a tinut durerea vreo 10 zile la rind!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu

Crinuta, eu iti recomand sa iei pe linga toate celelalte si MagneB6.si eu am avut asa, cardiolog, dr, am crezut ca e preinfarct, etc, m-=a tinut durerea vreo 10 zile la rind!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Merci mult, dar pe tine te-a ajutat?
Deci ai avut si tu? Atunci stii ce sunt.
Am inteles ca si tatal meu avea crize din astea.
N-o s-o uit pe cea din clasa a 12-a, care m-a tinut cam tot 10 zile. Aia a fost ingrozitoare, ma durea si pieptul groaznic. A fost mult mai acuta decat asta. Macar acum m-am putut duce la servici, dar atunci abia ma miscam, de aceea mi-e si frica de crizele astea.
Magne b6 nu am incercat niciodata. La tine au functionat?
Ce ti-a spus tie cardiologul?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput