Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (49)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, sincer, deoacamdata nu simt nevoia de alt copil, dar stiu ca pentru Rayan e nevoie.
Pana atunci trebuie sa ne adunam de pe drumuri, sa avem un apartament mai mare, etc.
Sotul ar mai vrea un baiat, vom vedea.

Una peste alta, am aflat ca azi l-au ales pe Rayan pentru publicitate, mai precis au venit de la o firma care se ocupa cu asa ceva sa aleaga copii, si l-au ales pe Rayan.
Acum urmeaza sa sun la ei, sa aflu detalii, dar vroiam sa stiu cum imi dau eu seama ca e o firma serioasa?
Si eu aveam de gand sa il duc la castinguri. De altfel mi-am si luat datele de contact ale unei persoane care face asa ceva ( prin recomandare, deci aia e serioasa), dar din jena, lipsa de timp, nu am ajuns.
Acum, daca tot s-a ivit ocazia, de ce sa nu incerc?
Ideea este ca vreau sa fiu eu sigura ca este o firma serioasa.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Felicitari pt Ryan..super...

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Merci Lorrelay.

Fetelor, am ajuns pe pagina a 3-a....., ufff

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Doamnelor, am inchis capitolul precedent pt ca s-a facut un upgrade tehnic si s-a modificat nr de mesaje care incap pe pagina si ajunsese capitolul anterior deja la pagina 23...
Ma rog intelegeti dvs:)
Pupix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Amaya, multumesc.
Eu nu risc cu Danone pt ca:

- nu unul, ci 3 medici buni m-au sfatuit sa nu le dau Danone pt ca au avut cazuri de alergii de la el;
- o colega de gradi de-a lui Eric a facut alergie urata de la Danone;
- la mine faza cu "brandul puternic" nu tine pt ca stiu ca f. multe branduri puternice stau in picioare datorita reclamei puternice, si nu calitatii deosebite a produselor. Si reversul...
- ultimul scandal cu dioxina... tot circul cu siguranta consumatorului... dar de ce trebuie, frate sa existe dioxina in iaurt (nu conteaza cata, conteaza doar ca e toxica!!!)???

Si, daca vreti motive in plus, verificati termenele de garantie ale diferitelor marci de iaurturi si va convingeti singure.
Sub glob de sticla nu-i pot creste oricum, sunt constienta de asta, dar macar din ce am la dispozitie, fac efortul de a face alegeri in cunostinta de cauza.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Crinuta, felicitari pt Rayan. Despre firme de genul asta nu stiu ce sa zic.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Pe mine nu ma lasa criza asta intercostala. Nu stiu ce sa mai iau, dar si cand respir ma taie mijlocul.....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Bine v-am gasit !
Ma primiti si pe mine pe aici ,avind in vedere ca am si eu o "braduta" de februarie si o cheama Ingrid (29.02.05)?
Multumesc anticipat si va urz numai bine .

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Wow, capitol nou!
Bine v-am gasit! Iar am avut ture de seara

Crinuta, felicitari pt. Rayan! Bravo! Are o figura tare expresiva si zambaret tot timpul! Ce bine ca ii merge bine la gradi!

Shobo, te astept sa vb. M-am programat peste 2 sapt, iar daca se dezvolta normal o ne vedem, probabil, mai rar. Tu ai auzit ce scandal e cu Eliasul, cica daca nu mai au paturi libere nu mai primeste pe nimeni

Eryteea, bine ai venit! Povesteste-ne de voi!

Despre Danone: nici mie nu-mi inspira incredere. Au fost perioade cand ii mai dadeam danonino si de fiecare data se deranja la stomac...coincidenta, sau nu stiu... Apoi ii luam danette, de la asta n-a patit nimic, dar in ultimul timp am rarit-o. Eu ii dau numai iaurturi milli, alea cu straciatella sunt o nebunie.

Tomasa, nastere usoara si tinem pumnii sa fie totul bine! Te asteptam cu vesti si pozeee!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi

Mergi la inceput

Merci Bubu. Am inteles ca l-au placut mult.
Ce nasol sa ai ture de seara. Nu esti obosita?
Nu stiu cand mai gatesti sau faci una alta, ca eu nu apuc, si oricum n-as face, atat de obosita sunt.
E groaznic sa ma trezesc asa devreme in fiecare dimineata.
Eu am nevoie de job care sa inceapa la ora 11:00 si sa tina 3 ore maximum. Ma simt bine acasa, asta e felul meu.
Noroc ca nu gatesc deloc.
In timpul saptamanii gateste doar mama, iar in weekend ( nu in fiecare) iesim, si incerc sa ma relaxez, atat ca se poate, ca de curatenie, calcat si spalat nu scap.

Eryteea, bine ai venit.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput