Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (49)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

tomasa, nastere usoara!!! da, asa e mai ales ca e cezariana! pe sora mea au luat-o emotiile cica deja si a mai aflat ca si Tutunaru pleaca din tara pe 8 si ea are termen pe 9 si i-a zis ca dc nu naste pana atunci o va declansa pe 7. nu e prea bucuroasa de declansare insa ia partea buna, ca va naste macar cu el si nu cu vreun necunoscut si ca macar va fi dim acolo si nu mai risca eventual un travaliu de noapte...



Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Tomasa, am vazut ca mai ai f. putin pana la marea intalnire. Nastere usoara!

Alina Maria, am vazut si eu pozele. Sa fie cu noroc! Ati avut un peisaj superb la nunta.

Fetelor, Ruxi a facut ieri o alergie urata la mancare ... nu stiu sigur la ce, singurele chestii unsafe pe care le-a mancat au fost niste kaizer (la care am poftit eu, nu mai mancasem de luni bune), niste caramele d-alea Poiana (primite) si am schimbat marca de miere. S-a speriat doctora cand a vazut-o: era plina de pete peste tot, mai putin pe fata. In prima faza voia sa-i injecteze cortizon.
Off, am ajuns sa-i urasc p-astia care baga porcarii in alimente... Dupa ce-am iesit de la dr. m-am dus direct la gradi la Eric, mi-era teama sa nu fi facut si el, ca doar el e "specialistul" familiei in materie de alergii si l-am gasit cu un Danone in mana ...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Bubu, eco morfo se face la 14 si la 20 sapt. e cam des, ce naiba, sa te duci la tutu la 2 sapt dar dc vrei poti sa te duci. mie mi s-a luat si i-am si zis pe bune ca nu e normal ce se inatmpla la usa lui si i-am zis ca voi veni clar f rar, Doamne ajuta sa n-am pb! pana acum am fost de 3 ori si ma mai duc dupa Iosup de 20 sapt, adica la inceputul lui oct.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Apropos de Danone, eu am trecut Danone pe lista alimentelor interzise.
Eu nu am nici o problema cu Danone, dar pentru ca am tot citit una, alta, il feresc pe Rayan.

Crinuta si Rayan



Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna fetelor...cam liniste pe aici (eu vorbesc!!! dar imi revin si eu, am de dat o restanta la matematica maine si scap si de invatat...sa-mi tineti pumnii).

Bubu, n-as fi asteptat in veci atatea ore la usa unui medic, putea sa fie el si medicul medicilor. Am inteles ca Tutunaru e bun dar asta e lipsa de respect, sa tii la usa atatea ore niste femei insarcinate. Mai ales ca presupun ca si cotizezi la fiecare intalnire. Sarcina usoara in continuare!

Lorellay, bine-ai revenit! In nici un caz nu este prea mic sa-l lasi sa doarma singur! Eu am fost probabil cea mai "rea" mamica din grup si baiatul meu a dormit singur din ziua cand l-am adus acasa de la maternitate (cu babyphonul langa el, bineinteles). Ma duc la el de cate ori ma striga, ca sa stie ca sunt acolo daca are nevoie de mine, dar atat. Si la Cristina (care deocamdata campeaza la noi in camera) am observat ca doarme cel mai bine pana mergem noi la culcare, cat e singura. Am dormit cateva nopti in sufragerie si ea nu s-a trezit nici macar o data toata noaptea insa cand dormim cu ea in aceeasi camera se matzaie de cateva ori pe noapte.

Ana Maria, bine-ai revenit si tu! Felicitari! Cu bb2 sa fie asa cum va doriti!

Crinuta, ce bine ca s-a acomodat Rayan! Cand vezi cat de mult ii place sa fie cu alti copii nu-ti vine gandul de un fratior sau o surioara ?

Tomasa, mai e putin-putin. Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa te recuperezi repede. Cerceii Cristinucai i-am luat de la B&B Collection. Vezi sa nu te trezesti si tu ca si mine ca se necajeste nasa ca n-ai lasat-o sa-i ia fetei cercei. Eu nu m-am gandit la asta insa i-am explicat ca mi-au placut prea mult si cum eu nu apuc sa le iau nimic puilor mei (din cauza lui mama si a nasilor) am tinut neaparat sa-i iau eu cerceii. Insa tare greu am gasit cercei pentru nou-nascuti. Pune si tu poze cu ei, te rog, sa-i vad si eu.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Erica, multa sanatate lui Ruxi.
Eu, ca sa fiu sincera, le dau in continuare Danonino si Danette-Orez cu lapte si fructe. Nu este un singur iaurt pe piata noastra de care sa nu fi auzit tot felul de nebunii. Daca ar fi sa ma iau dupa tot ce se spune m-as muta la tara si mi-as face ferma cu de toate pentru consumul zilnic sau n-am mai manca nimic. Ma multumesc cu faptul ca Radu nu mananca ciocolata, bomboane, etc si ca amandoi devoreaza fructele.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Amaya, nu esti cea mai rea in privinta somnului, sunt la fel . n-am dormit nicio noapte cu Codrin in camera exceptand cand am stat la hotel in prima vacanta cu el la 6 luni cand il alaptam exclusiv si papa si noaptea. si tare bine a fost asa pt noi! insa multi ne zic ca am fost nebuni si ca nu tinem la copil. eu zic ca fiecare face cum simte el.. si noi nu vrem sa o luam nici pe cea mica la noi - deci sunt si mai rea decat tine, nu , asta sunt eu! insa sa vedem cum aranjam caci va dormi in camera cu C si eu am o saltea acolo si intentionez sa cam stau pe ea cu ei in camera in primele nopti pana adorm ei si pana intru intr-un ritm, ce sa-i faci nu mai e cum a fost doar cu unul...nici macar nu stiu cum va fi insa voi face tot posibilul sa nu ajunga niciunul cu noi in camera/pat.

Doamne fereste sa fie bolnavi ca s-ar schimba treaba.. insa Codrin a fost super sanatos si nu mi-a fost frica deloc. acum el doarme inca in patul lui cu gratii de lemn, nu vrea sa le dam jos, le-a dat tati si s-a dus in balcon si a plans sa i le puna la loc si desi are 102cm - l-a masurat miercuri la vaccin inca intra in patul lui de 1,40 x70cm... nu stim pana cand totusi . a, si doarme in sac. acum am trecut la cel mai gros.

toate astea sa vedem dc vor mai merge si la cea mica, nu stiu... sper sa semene cu frasu'

va pup


Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Erica, noi am facut imunograma si IgE si maine ma duc la Stanciu cu el sa le citeasca, insa am vazut si valori iesite putin din normal, semn probbail ca are o alergie la ceva. noi banuim salamul si mezelurile in general si de o sapt de cand nu i-am mai dat deloc i s-au mai retras binisor bubitele..

despre Danone doar atat: sora mea lucreaza la ei, le-a vizitat si toate laboratoarele si mi-a zis pe scurt: "nu da Danone copilului!!!" - poate asta va spune tot, a zis ca nu exista lapte si nimic natural in el!! nu stiu sa zic de celelalte pe piata insa de asta stiu sigur ca nu ii voi da decat in cazuri exceptionale... cele cu fructe cel putin nu-i dau de la nicio firma, prefer sa pun eu fructe in iaurt normal. asta cat o tine, ca parca vad si eu ca la gradi le dau tampenii... sper totusi sa putem discuta cu directoarea in ac privinta.

weekend placut! plec de la birou.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Shobo, sincer, ma bucur sa aud ca nu sunt singura...si eu am auzit comentarii ca si tine insa asa am considerat eu ca este mai bine pentru el ca pentru mine ar fi fost mai simplu sa-l tin in camera cu mine, asa n-as mai fi facut kilometri dus-intors pana la el in camera atunci cand era nevoie. Acum as fi procedat la fel si cu cea mica insa din lipsa de o camera libera n-am avut ce face si nu aveam cum s-o pun cu Andrei in camera de la inceput.
Noi am scos patul de lemn de un an fiindca Andrei incerca sa sara din el, de cateva ori a si reusit, asa ca am considerat ca este prea periculos sa-l mai tinem. Acum il foloseste Cristina .

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Shobo, nu spun ca minti, Doamne Fereste, dar mi se pare extrem de greu de crezut ca este posibil asa ceva fiindca nu ar avea cum sa fie un brand atat de puternic daca, cu cele mai elementare metode de testare s-ar dovedi ca nimic din ceea ce sustin ei nu este adevarat. Mai mult cred ca ar fi fost rasi de pe piata de mult.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput