Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

despre dintzisori ..noua nu ne ies...si probabil ca nu vor iesi curand ...nu ii mai dau vigantol de 1 luna deoarece are fontanela prea mica ...si dr a zis ca din cauza asta o sa ii iasa dintzii mai tarziu un pic

alte noutati ar fi ca stam in picioare daca suntem sustinuti ...ne ridicam in 4 labe si facem miscarea de dute vino...si am picat si noi din pat ...plangem dupa telefon, telecomanda, aparat foto ..inca nu stim sa bem din biberon ...

azi o sa ii dau pt prima data supica de legume

despre menajere ..daca stie cineva in ms pe cineva calumea ma inscriu

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Va mamici!bebei!
Sunt la serviciu dar nu m-am putut abtine sa nu trag cu ochiul si pe la voi. oricum cand ajung acasa nu mai am timp nici sa respir!Imi pregatesc cocoasa de runda 2!
absoluta, ca bine zici! M-ai facut sa rad! Nu vreau sa-l impusti ca e prea usor. Va veni si plata pentru ce a facut...nu ma indoiesc nicio clipa. Am ajuns sa zic, iarta-l, doamne ca nu stie ce face!
laina,martutza,. O sa va sun. Simt din ce in ce mai mult ca imi ajunge cutitul la os.
loradin, cuvintele si gandurile voastre imi fac bine. Sufar pentru ca ,,mizeria" asta o sa-l afecteze pe luca intr-o zi!Stiu ca nu voi putea evita...si ma doare groaznic!

Pe curand!

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Am vazut pozele de la gratar. Unde ati fost?Cred ca a fost foarte frumos.Iar bebeii au crescut... Am vazut-o si pe Teuta megand in picioare... Dintre toti ea mi se pare cea mai schimbata. Matei e foarte inalt sau cel putin asa pare. Iar Deliuta o dulcica. Sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va bucurati tot timpul asa de ei.

LAINA: si Maria mai plange uneori seara, mai ales daca nu a dormit ziua. Ieri seara am intrat de urgenta cu ea in casa la 19.30 ca plangea de mama focului. Foame nu-i era. Am spalat-o si la 19.45 dormea.

DIANA_JORS- Maria a avut conjunctivita de la nastere pana la 1 luna si 1 saptamana. Nu-i trecea cu nimic. Pana la urma am rezolvat problema la IOMC , in policlinica, la Oftalmologie, dr. NASCUTZ(nu mai stiu exact cum se scrie).

LORADIN- o pupam pe micuta sa se faca bine si sa n-o mai chinuie nici dintisorii.

MARTUTZA- eu vin cu metroul daca va hotarati. Dar sa fie la ora 15, sa plec pe la 14 de acasa ca apoi e prea aglomerat.A, daca se poate sa nu fie chiar miercurea asta ca sunt la serviciu dimineata si pana ajung acasa, pana vad ce-i cu Maria...
Ma bucur ca Victor e bine acum.

MENIU AZI:

ora 2.30 -150 ml lapte (de-al meu + Humana)

ora 8.10 - 180 ml o chestie din nectarina, 1/2 para, branza calcica, 2 masuri cereale Humana cu vanilie, 50 ml lapte

Ora 14.00 zic eu - supa crema de legume cu galbenus de ou

ora 20.00 (cu aproximatie) - lapte cu cereale

COOLUTZ- bine ati venit in clubul fotomodelelor. Si Maria la 5 luni avea tot 5.900 kg si 63 cm (de la 3.350 kg si 51 cm la nastere).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

cerealele burtica sanatoasa nu strang la burtica ci regleaza tranzitul intestinal. adica: daca e constipacios, face mai bine, daca e deranjat il mai strange putin.

sucul de morcov crud are efect laxativ.

morcovul fiert este bun in cazuri de diaree.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

karla nici nu stiu ce se poate spune in situatii din astea ...o sa fie bine...o sa iti fie greu, dar esti tanara si puternica si frumoasa ..ai o gramada de optiuni..si noi suntem alaturi de tina...atat cat putem...

ce cantitati de apa/legume puneti voi la supica de legume?

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Back.

tzuna: multumesc

martutza: eu sunt de acord cu Cismigiu, putem merge cu metroul :D Sa vezi ce voinicel s-a facut Alex...

karla: chiar daca si el a crescut fara tata, nu se stie niciodata care va fi reactia copilului lui. Sotul meu la fel a crescut fara tata, si il respinge total, chiar daca tatal sau financiar s-a achitat de toate datoriile... nu l-a anuntat de nici un eveniment din viata lui (si in ultimul an chiar s-au petrecut cateva)... pacat.

Ma pun sa fac curat si sa aspir, ca o sa avem musafiri...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Probleme cu ochisorii - si noi avem si am facut si analiza de secretie- bacteriologic si micologic - si nu a iesit nimic. Asa incat nu facem decat sa stergem ochisorii cu apa si atat.

Coolutz - ma mai linistesc si eu cand aflu ca nu suntem singuri.
Probabil ca trebuie sa ma impac cu ideea ca am un copil mofturos. Nu ca eu nu am fost la fel. Dar ma ingrozesc cand ma gandesc la adevarata diversificare (ca noi suntem acum doar la suc) pntru ca Mariuca mea refuza din principiu orice.

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''

Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mai fetelor voi ma faceti sa las naibii toata treaba si sa va citesc,nu e cinstit,pai stiti ce e la mine in casa dupa ce am lipsit o saptamana?

In alta ordine de idei:

Karla am citit mesajul tau si nu pot sa spun decat :capul sus,esti tanara ,frumoasa si puternica vei reusi sa treci peste orice greutate,in general femeile sunt mult mai puternice ca barbatii asa ca nu te lasa doborata.Stiu ca iti e greu insa daca te consoleaza cu ceva ,ne ai pe noi pt a-ti impartasi temerile si il ai pe Luca pt a-ti insenina viata si a-ti reaminti pt ce merita sa lupti si sa traiesti.Cat despre dobitoc (scuza-ma dar nu pot sa-i spun altfel)da-l in plata Domnului ,nu te merita nici pe tine nici pe minunea aia mica.

Despre noi acum : ieri am fost pe stadion ca a avut iarasi Robert meci,asa ca toata gasca s-a distrat,Edy s-a jucat pe iarba si avea o viteza de-a busilea de ziceai ca are baterii,Maria si Robert s-au dus dupa meci si s-au distrat in niste castele si tobogane gonflabile si la toate astea s-a adaugat soarele care stralucea si tati care era cu noi asa ca nici nu am simtit cand s-a facut ora 5 doar burtile noastre care ghiortzaiau ne-au facut s-o luam spre casa.A fost o zi superr,pacat ca au murit bateriile la aparatul foto si nu am putut face mai multe fotografii.

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei si multumim celor care pe 14 s-au gandit la noi sunteti niste dulci,am citit toate mesajele insa de scris nu am mai avut timp.

Pupici la mamici si pitici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Intru si eu repede, pana tipa bondarelul de foame.

Va multumesc tuturor pentru urari

Eu am renuntat momentan la legume. Am zis sa-i dau cateva zile pauza, poate mai tarziu le va accepta mai bine. Azi dimineata in schimb a papat 140 ml suc de morcov cu mar + lapte. Tot e ceva. Ah, si intr-o jumatate de ora a si facut kk.

Marta - sunt de acord cu Cismigiul, numai spuneti ziua. Nu miercuri. Avem si vaccin dimineata si dupa-amiaza merg la avocat.

Intreba cineva de bretele - am vazut in Obor.Nu erau niste culori stralucite, dar erau.

Atat, ca sunt chemata la datorie. Revin.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Raul! Sa fii papacios, sanatos si sa cresti mare si intelept sa ai grija de mamica ta asa cum are ea de tine, cu toata dragostea din lume!
gemenutelor Ana Maria si Monica! O asteptam pe mamicuta voastra sa ne dea vesti despre voi si sa ne arate cat de frumos cresteti!

Am vazut poze cu bebei si parinti distrandu-se la gratar si filmulete cu bebei scumpicei! Am vazut si poze cu ochisori albastri de peruzea. Nu-i asa ca nu ne saturam niciodata sa ne minunam de cat de draguti sunt? Si sunt ai nostri, fetelor! Bucatele rupte din noi!

Ce frumos a fost ieri afara! O zi perfecta! Mi-a placut.

Sa spunem si noi meniul pe ziua de azi.
ora 5.00 210 ml laptic Topfer
ora 9.00 1 banana+ 1 nectarina +3 masuri cereale Humana, ca am dat o groaza de bani pe ele si zic sa le terminam, daca tot le-am luat
ora 12.40 150 ml supa crema de morcov, ardei gras rosu, pastarnac, telina, dovlecel, cartof, ceapa, cu ceapa scoasa dupa fiert cu niste masuri de laptic aruncate in ea si 2 lingurite de branzica calcica, la care s-a strambat tare rau
urmeaza pe la 4-5 sa incerc sa-i dau niste iaurtel, daca iese, ca am facut pe la 12 si acum astept sa vad ce opera a iesit, si pe la 9-10 sa-i dau laptic. Si , bineinteles, ca se va mai trezi odata peste noapte sa mai pape un biberon.
Asta e programul mancacioasei mele mici. Dar zic sa pape bine acum, ca nu se stie ce-om pati cand vor da dintisorii.

La ochisori si noi ne-am chinuit pana pe la 3 luni jumate cu o secretie, care a trecut, pana la capat cu Ciplox, picaturi oftalmice, 1 picatura de trei ori pe zi, recomandate de oftalmolog dupa ce a vazut-o. Si spalaturi cu ser fiziologic si ceva masaj la coltul ochisorului. A ramas cu el mai sensibil, in sensul ca lacrimeaza cand bate vantul sau cand ii intra soarele in ochi, dar macar i-a trecut secretia aia.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput