Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
paxela spune:

sarbatoritilor zilei, mamici si bebici
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Mihael@ spune:
Buna dimineata!
Va multumesc din suflet pentru urarile facute ieri, sa fiti si voi sanatoase si copiii sa va aduca multe bucurii. Am avut o zi foarte frumoasa, si ca vreme si ca stare de spirit desi sunt foarte, foarte obosita cu trezirile nocturne ale Stefaniei.
Sunt suparata ca nu mai vrea lingurita...nu stiu, dintr-o data pur si simplu nu mai vrea sa deschida gura...mai ales la legume.
Martutza, din programul tau sa inteleg ca Victor a trecut peste faza de respingere a linguritei (sau el respingea doar continutul)
Acum i-am pregatit compot de mar+para cu putina scortisoara si 2 masuri de cereale de orez. Sa vedem daca deschide gura, oricum o las sa flamanzeasca bine inainte.
Ma grabesc sa ma pregatesc ca mergem la dr. dupa ce manaca...revin dupa-amiaza. Va pup pe toate.
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
loradin spune:
Buna dimineata!
Am lipsit ceva timp insa motivat.Ana mi-a facut figura si a racit(rinofaringita).Febra,agitatie,multi mutzisori si nu in ultimul rand AL TREILEA DINTZISOR! Nu vreti sa stiti ce e pe ea.Nu doarme ziua din cauza mucilor iar noaptea se trezeste din ora in ora.Suntem frantzi.Eu una am trei zile si trei nopti de cand dorm pe apucate.Mai rau este ca a facut febra(39).Sper sa o tin sub control.
Karla32-imi pare rau ca s-a intamplat asa.Cuvintele nu ma ajuta sa-ti spun ce simt.Pot doar sa-ti doresc din tot sufletul meu multa liniste, tie si lui frumosul nostru Luca.Am asa un sentiment de neputintza cand aud "mizeriile" pe care le fac barbatzii astia.Dumnezeu ti-a dat un cadou mult prea frumos ca sa te amarasti.Oare Luca nu este agitat si pentru faptul ca te simte ca esti la fel?Te pup si sunt alaturi de tine
Va las,nu vreau sa va obosesc cu ale mele probleme.
loradin
poze cu albinuta mea
Laina spune:
buna dimineata! pe fuga asa, si in diagonala...desi am citit tot 
Martutza ma bucur ca Victor e bine, m-am gandit la voi zilele astea de cand nu mai reusesc sa intru nici eu asa des...si din nou ma apuca dorul de o intalneala, ceea ce e excluspentru mine, ca sunt departe de voi...
Raluca baga-l-as....de idiot, scuzati, da'trebuia sa zic. voi sunteti asa niste ingerasi, tu si Luca, si el se gaseste sa faca cucuri la cap...Suntem alaturi de tine, si, daca vrei sa te decarci, sa vb cu cineva, e si nr meu de tel si adresa de mess in lista 
Noi suntem ok, la controlul de sambata am avut 6 kg, sunt foarte fericita pe chestia asta. Fontanela ei este inchisa, se pare ca a luat de la mine o gramada de calciu...
Ce nu-mi convine este ca: in fiecare seara avem program de plans. Toat ziua n-are nimic radem, vorbim, ne jucam...ei, seara incepe plansul, tiptul, de parca cine stie ce o doare. Zic eu ca n-are nici o problema de vreme ce toata ziua nu face nimic de genul asta. Poate am alintat-o, desi chiar nu o tin in brate sau...Nu stiu. Voi ce ziceti??
De azi incepem si noi cu doua lingurite de suc de mar...am niste emotii....brr...sa vedem daca o sa-i placa, cum o sa reactioneze...
Pupam insistent pe toara lumea!
pe ce obraz preferati, daca nu, pe amandoi, ca ne e usor! 
diana_jors spune:
Neatza,
in primul rand
mamicile cu bebei revoltati pe diversificare
si speram sa mearga toate bine de acum incolo...
apoi,
pentru mamicile cu bebei bolnaviori, si bebeii aferenti
Sa treaca repede-repede ![]()
Loradin: 3 dintisori?
sa treaca repede si usor si asta...
Laina: seara ar putea plange de oboseala, ca se aduna in timpul zilei... incearca sa o pui in pat cand incepe sa planga, sa vezi daca nu cumva se culca... Alex e tare dificil Pe la 8-9 seara, mai ales ca el doarme destul de putin ziua. Il pun in patut, uneori mai riposteaza 3-5 minute, dar apoi adoarme.
Vazul filmulet cu bebe fugind dupa margele
Si poze cu Vladut ... dolce far niente ![]()
Si poze de la gratar (bine ca eu fac apel la intalneala si voi...) asta pe langa ca
Si eu tot gratare am facut eu, dar in bloc
, nu-s asa bune...
absoluta: bafta mare cu diersificarea!
Ca mi-am adus aminte: cine mai avea probleme cu scurgeri la un ochisor? Unde ati fost cu bebe si cum s-a rezolvat? Eu am epuizat toate repetitiile acceptate la toate tratamentele, si n-am rezolvat nimic ![]()
Si sa ma plang si eu de ceva: nu ma plang de bebe, ci doar de programul asta super previzibil pe care il am de atatea luni, si de care m-am cam saturat... eu care niciodata nu stiam ce o sa fac peste 2 ore
Eh, incep in seara asta aquagym-ul, poate imi reincarc bateriile
Si peste vreo luna (sa treaca 6 de la operatie sa fiu eu linistita) am ochit o sala cu tae-bo aici pe langa mine... hm, abia astept
Nu ca sa dau kg jos, ci pentru ca sportul imi da energie ![]()
M-am cam intins... mai scriu mai incolo.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
diana_jors spune:
A, am pus comanda pe laredoute si mi-a luat-o. Cica s-au redeschis livrarile catre Romania.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
martutza spune:
LA MULTI ANI CU BUCURIE SI SANATATE MAXIMA CELOR NASCUTI IN ZI DE 17.
Mihael@ Victor nu a refuzat lingurita ci continutul.El si la pranz deschidea ciocul cand vedea lingurita dar cand simtea piure de legume scuipa si apoi nu mai deschidea gura oricat de foame ii era.Nu vreau sa-l infometze si nici sa schimb acu pe fuga 3 mese de lapte cu mancare asa ca merg la relanti.Am schimbat masa de la ora 10 (si eu am mancat muuulte mere in sarcina si probabil de aia le-a acceptat mai usor)si sunt multumita.Am facut diverse combinatii de legume pt pranz si nu a mers.Azi o luam de la capat.Si...desi urasc asta...s-ar putea sa-i bag piure de legume semifluid in biberon sa vad daca am succes.Am mai primit un sfat de la o mamica sa-i fac mancare ca pt noi dar fara sare.Deci maine fac ciorba de dovlecei sa vededem de vrea.Si am pus mana p eo carte de diversificare ff detaliata, cam veche dar pertinenta ziceu si ma bag la luat lectii
.Succes
Loradin sanatate Anei si dintzi sanatosi.
.Mai vino pe aici sa ne mai povestesti.Poate vin zilele astea pe la voi prin parc.Ce program de plimbare mai aveti?
Laina mai asteapta putin pana la vara ca venim noi in zona voastra
.Serios.Facem o excursie la mare cu vizitarea catorva orase din zona:Constanta, Braila, Galati si Tulcea.
Si daca erai in Buc nu era sigur ca aveai timp de intalneala.Uite noi nu ne-ammai vazut de cateva luni.Eu doar cu Iunia ma vad cel mai des si cu cu Anne de 2 ori si atat
ca si orasu asta e un santier ..toate strazile sunt varza..si nu prea ma incumet sa plec cu taxi-ul aiurea ca ma rupe la buzunar.
Diana si eu as vrea sa ne mai vedem.Pe Alex l-am vazut doar ff mic in marsupiu, deci nu am vazut mare lucru de el
asa ca mai propun odata: Cismigiu??? intr-o zi din saptamana ep la ora 15 cand e mai caldutz? Acum sunt marisori si venim si noi cu autobuzul.Ce zici? Anne, voi puteti? Iunia? Alte mame din Bucuresi si din tzara
veniti ori ba?
Meniul de azi
05 -lapte
10 -suc de mar cu morcov 80ml (amestec 80 mar si 40 morcov deci nu-i place morcov ca ieri cand am avut mar 100 si morcov 30 a baut tot)+ piure de mar cu cereale Nestle burtica sanatoasa (sursa Cora la 11.2 ron)
14. -urmeaza ciorba de dovlecel (morcov+patrunjel+dovlecel) am scos telian si pastarnacul sa vad daca vrea asa (alea erau parfumate)
18. -lapte
22 -lapte
O zi buna tuturor.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
Lumi_Nag spune:
Anne sa-ti traiasca flacaul Raul Andrei, sa creasca mare si sa iti aduca numai bucurii.

Sa-ti traiasca si tie Madyer gemenutele Ana Maria si Monica.

Arissa, da intradevar Georgica al meu are o bunica tanara...are 44 de ani.Pai daca s-a grabit sa ma faca la 19 ani....normal ca acum e tanara ![]()
Cria ce tunsulica mumos ai....
.Da' vad ca stie sa stea la pozat.In fiecare poza se uita in aparat.Si fi'miu la fel.
Nu am apucat sa vad filmuletele si pozele de la gratar da' cand am un pic de timp ma uit
Laura cand ajungi acasa de la dr. intra sa ne zici ce ai facut si ce are Edy.Sper sa nu fie nimic.
George Catalin
coolutz spune:
salutare tuturor...
saptamana trecuta am fost plecatala cluj, am facut curatenie generala ...deci nu am avut timp ..de scris ..ca de citit am incercat sa fiu la curent...desi nu am reusit chiar tot timpul...nu stiu daca mi-a dus cineva lipsa
dar daca da ..
si daca nu ...tot 
sapt trecuta vroiam sa mergem undeva la munte ..a fost sotul meu in concediu...dar vremea nu a tinut cu noi, asa ca nu am putut sa mergem la vreo pensiune pe frigul asta si sa riscam sa nu bage caldura ..
asa ca am tras o fuga pana la cj ...locul studentiei noastre...cei mai frumosi ani 
apropo de cluj..s-a schimbat de numa de cand am plecat de acolo...strazile care erau cu 2 directii s-au transformat in sensuri unice...unde era sens unic intr-o directie .acum e invers...e o aglomeratie de mori ...si nu gasesti locuri de parcare..nu stiu daca mi-ar mai placea acum
kitty- imi pare rau de accident...dar timpul le vindeca pe toate ai sa vezi, trebuie sa fii tare ...
despre cvonstiptie - pe noi ne cosntipa sucul de morcov si au ajutat perele pt reglarea tranzitului.
nestle burtica sanatoasa- citat de pe cutie:- de la 4 luni , contine orez cu morcovi "in timp ce bb creste, creste si expunerea la bacterii daunatoare din mediul inconjurator si astfel pot aparea scaune de consistenta scazuta uneori lichide.deci nestle ajuta la protectia bb fata de tulburarile gastrointestinale" cica au bifidus(bacterii probiotice benefice-protejeaza fata de bacteriile ce pot duce la infectii si scaune lichide) si prebio1(combinatie de fibre natural active -constituie hrana selectiva a baceriilor probiotice benefice)- eu am cumparat-o de la real ..dar am vazut si in farmacii - dr ne-a spus ca se poate folosi daca are diaree
kitty si ddna si alte muresence- name the place and time ca sa ne intalnim si noi (nu stiu daca s-a mai discutat asta
cat timp am lipsit ...oricum vreau si eu )...
val-ne inscriem in clubul de slabanogi ...bilantul de 5 luni arata ceva de genul :greutate 5900 g lungime 63 cm..am avut luni in care am luat numai 250 g...dr a zis ca atata vreme cat copilul e vioi, arata bine, face mai mult decat ar trebui sa faca un copil la varsta lui e ok sa nu ne facem griji ..o sa isi revina el ...acum ia undeva la 400 g pe luna si eu snt multumita
deocamdata atat ..mai am multe de scris dar o sa revin
,
andrea si andrei(6april2007)
martutza spune:
Coolutz
sui noi am patit la fel.A avut sotul concediu si l-am petrecut la socrii din aceleasi motive:frigul.nu am cum sa-l las pe Victor acasa asa ac ...adio conced la munte
.Intr-adevar cerealele astea strang la burtica.Cel putin la Victor asa sa intamplat dar....surpriza ...la suc crud de morcov a facut moale...oare o fi cupilu meu defect
ca dr nu ma crezut cand i-am zis.Si ea zicea ca-l va strange la burtica morcovul...
.Nu a fost asa.Pana la cereale nimic nu l-a reglat.Ce-ti mai face Andreiutzu?
Feteloooor sunteti la masa?
Fetele care nu ati mai scris de mul faceti ca Absoluta ,veniti cu adeverinta sa va scutim ca altfel nu va iertam 
.
Aaa si bagati poze, cat mai multe sa vada si ochiu meu...
Absoluta nu ne-ai zis cum e cu ochii la Timeea.Sa rezolvat?
Gata am plecat ma duc sa incalzesc supa.
Bafta la examene fetelor care au de sustinut diverse lucrari
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor