Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

salutarre la tot stupul...iata-ne si pe noi dupa o luuuuuuuuuuuunga absenta. am tot fost plecati si cand veneam repede desfaceam spalam , impachetam la loc si valea iar la plimbare. am facut si conserve muuulte, chiar dupa amiaza ma duc sa fac comp de struguri, prune, ceva gem pt clatite si must pt la iarna....adica "familie mare coane Ioane, "vin vremuri grele si ne pregatim pt ele.
deci despre noi...pe 19 facem 6 luni si avem 8 800gr, 72cm , adica stam f bine si suntem f inalti .ne-a masurat de 2 ori dr crezand ca a gresit...eram pe hu 2 dar pt ca este prea gras si consistent l-a refuzat un timp, motiv pt care am trecut la milumil 2 cu care ne impacam tare bine. se vede ca este mai slabutsi i se face foame mai repede. am fost plecati in tabere cu tineri multi , de ordinul sutelor, dar am putut tine pasul cu ei chiar daca aveam 2 copii. toti au fost ffff incantati de Bryan care a ras la toti fara nici o deosebire si niciodata nu a fost trist...asa copil sa tot ai...
la 5 luni si 10 zile a zis ta ta si da da...bucurie pe tati dar locul 2 pt el pt ca mama zice de la 3 luni si inca mai zice...apoi la 5 si 2 saptamani a plecat de-a busilea...problema totusi cand se opreste pt ca vrea sa se aseze in fund dar...el inca nu sta in fund...ca noi le facem pe dos mai intai mergem si apoi stam in fund. in patut cand se trezeste se joaca si...am gasit biberoanele trantite...am crezut ca a miscat el patutul si s-au rasturnat ..pana am prins faptasul...se tine de marginea patutului si se ridica in genunchi...acum chiar se ridica in picioare...deci cum il aud ca s-a trezit ..hop si eu langa el..trebuie sa ii dau tarcul mai jos. l-am pus in leagan si cu scaunelul de la leagan cat mai culcat sa nu il fortez sa stea in fund ca...are el timp si cand l-am auzit chiuind si m-am dus sa il vad...el se intorsese in leagan si s-a ridicat in picioare si se tinea de spatar ERA TARE FERICIT, dar eu am ramas fara aer de frica sa nu imi cada in cap...am adus si premergatorul acasa sa il pregatesc pt nazdrravan...cu ideea fixa ca pana nu va sta bine in fundulet nu il voi pune in el...l-am spalat l-am aranjat si pt moment era mobila in casa, pana cand mandrul meu a plecat de-a busilea la el, s-a prins de marginea lui, s-a ridicat in picioare, s-a urcat si pe marginea de jos unde sunt rotile si ...vroia si mai sus...asa ca l-am pus in functiune si sa te ti acum...mai mult prin bucatarie il fol ca acolo are viteza...cosul de gunoi l-amm izolat, pamantul de la flori gustat, husele de scaun le aruncam cum le vedem inca nu am deschis sertarele de la bucat pt ca pe cele din sufra le-am deschis si pt ca ne-am prins degetele le-a lipit tati cu scoci...reforma in jucariile Alexiei am facut , acum trebuie sa se joace pe balcon si sa aibe mare grija sa nu fie ceva mic lasat pe jos...mari schimbari a trebuit sa facem , dar bucurosi le-om duce toate.
m-am laudat tare mult, dar sunt si tare mandra de iubirile mele . am mai pus si noi poze si filme si zilele astea mai completam poze cu realizari.
voi citi sa vad ce mai faciti si voi si unde va fi cazul vin cu pareri. mi-ati lipsit si chiar daca nu v-am citit , nu a fost zi in care sa nu ma gandesc la voi. sper sa va gasesc bine...

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La multe luni sarbatoritilor zilei!!! sunteti maaaaaaaaari de-acu

azi raresu a stabilit un nou record personal: 130g piure de legume de nu le mai stiu pe nume. Si mi-a facut si surpriza de a bea mai putin lapte. Sper sa nu fie un ev izolat si sa se mai repete.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Meniul pe ziua de azi:
- la 01 sau 02, nu stiu exact ca ii dau sa pape pe intuneric si jumatate adormita, lapte de la mami,
- la 06,00 lapte de la mami,
- la 09,30 o piersicuta, papata cu maaare placere,
- la 12,30 - lapte de la mami,
- la 16 - 16,30 ar trebui sa ii dea piureul de legume (eu sunt la scarbici acum) - in piure ii pun si ulei de masline,
- la 20, 20,30 cand ajung eu acasa, suc de morcov si lapte de la mami.

La multi ani!!! tuturor sarbatoritilor zilei,
sa fie sanatosi si papaciosi, frumosi si norocosi!
Va , daca am timp mai intru.

Azi am dus pe Julie la gradi, draga de ea, ii era si dor. Am fost toata gasca, si cu Rianna in cosulet .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

poze si filme pt doritori ...va pupacim

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Vreau neaparat sa adresez sincere si invidioase FELICITAAAARI Absolutei si tuturor mamicilor care au reusit sa alapteze exclusiv pana la 6 luni. Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Miss me, fetele?
Am ajuns si eu prin peisaj cu chiu cu vai! Am inceput scoala de-a binelea de azi asa ca am avut ceva de munca pregatind diverse surprize pentru copii.
Sunt obosita fleasca... si anul scolar e abia la inceput!
Tre' sa recunosc ca nu am prea citit ce ati mai scris in ultimele cateva pagini, daca am timp (a se citi: daca dorme Luca) o voi face dar sper sa cititi voi si sa-mi raspundeti la o intrebare: Cand puneti voi uleiul in legumele pasate, in timpul fierberii acestora sau atunci cand le pasati? Eu am folosit ulei de masline si l-am adaugat in blender. E bine?
Azi am cumparat iaurt si ii dau putin cand se trezeste sa vad daca-i place. Am luat si spanac pentru supa si sper sa manance ca m-a innebunit cu mofturile pe care le face cand e vorba de legume pasate.
As vrea sa-i pun si carnitza de vita da' mi-e teama ca nu gasesc prea proaspata!
si raman prin zona, poate-mi raspunde cineva!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei, fie ei mari sau pitici

Am vazut ceva cum ca Burtica sanatoasa ar constipa...NU constipa, ci doar ajuta tranzitul intestinal al piticilor.
Si Teuta are tendinta de constipare, dar de la cerealele astea, puse in orice fel de mancare(lapte, piure, mai putin in fructe, ca alea isi fac singure treaba)o ajuta ff mult.La noi ,zilnic se schimba 3-4 pampersi de kk.

Azi am facut o ciorbita pt Teuta.a iesit asa de bunaaa!!
Am pus la fiert asa:legumele dintr-o punga cu legume congelate, adica:
-bucatele de broccoli
-rondele de morcovi,
-bucatele de ardei capia
-bucatele de porumb, da' cred ca porumbul , aduca stiuletele cred ca avea max 10cm.deci bucatele astea de porumb sunt minuscule!

-2cartofi bucati mari
-fidea mica
-un galbenus de ou la final, care z-s facut "zdrente"
avem aici ciorbica pt 3zile.La belenderuit pun si un pic de ulei de porumb.A mancat 200gr

Meniul de azi a fost cam asa:

masa 1
o piersica mare cu branzica si 2cupite de cerealeMilupa, mar si morcov

masa 2
ciorbica de-asta de v-am povestit mai sus

masa3
cred ca-i voi face un gris(Milupa, 3cereale:orez, porumb si tapioca)
masa 4
lapte

Am vazut acum ca raspunsese Ioana vizavi de treaba cu constipare si cerealele Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Rebiana si eu pun ulei de masline tot la blenduit.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by ioanaradu

Rebiana si eu pun ulei de masline tot la blenduit.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Merci mult Ioana. Nu vreau sa fac vreo greseala ca de cand a avut Luca probleme la stomac sunt mult mai precauta cu ceea ce fac si ce-i dau!
Azi am cautat biscuiti in magazine, ca hotarasem sa-i dau cand face 6 luni; am dat numai peste Petit Beure si dupa ce am citit ingredientele nu i-am mai luat. Si nici nu-i dau, ii pun cereale in fructe si rezolv problema.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

azi m-a pacalit andrei de 2 ori ...nu am reusit sa iesim afara fiindca de dimineata
- la 8 a mancat tzitzi,
- la 10.30 a mancat piureul din jumate mar mediu+jumate piresica mare+trei sferturi dintr-o para mica...inainte sa iesim afara a mai papat un pic de tzitzi de sete si a adormit bustean..s-a trezit la 1 jumate,
-la 14 i-am pregatit supica pt prima data ... morcov+pastarnac+dovlecel+ardei+rosie...dar am uitat sa ii pun un pic de ulei de masline..s-a jucat un pic ..pe cand sa iesim afara iara un pic de tzitzi ...dupa care a adormit din nou bustean ..de data aceasta gata imbracat-incaltat...asa ca de la 3 la 5 iara somn de voie..si eu cu el ...
acum nu ii mai dau tzitzi ..il iau si mergem afara ..daca vrea ii dau acolo ...

pe la 6-7-8 cand ne intoarcem mai primeste niste cereale...apoi joaca, baita si la 9-10 tzitzi si iar somn ...sper sa nu ma dezamageasca ..
asa copil mai zic si eu ...nu prind multe zile din astea ..asa ca am simtit nevoia sa ma laud ..

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput