Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Am citit undeva ca uleiul nu se pune in ciorba care fierbe, ci la final...ceva legat de proprietatile pe care si le pierde la fiert.

Io pun ulei in borcanu' de la blender, sau daca uit, direct in piureut, amestec si gata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

eu il pun la ultimul clocot, pt ca dupa ce pasez legumele mai dau piureul intr-un clocot pentru sterilizare. Asta pana mai creste un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Salutari la toata lumea......

Avem si noi motivare ...am pus parchet in camera de zi si schimbam mobila sa ca am avut de umblat si inca mai avem pana gasim exact ce vrem...deci nu am avut timp de net.

Am citit din urma.....asa cat am reusit.
Azi am fost si noi la vaccin....a durut-o in piciorus mai tare dar am luat-o in brate si am dus-o in fatza oglinzii si numai stia ce se faca sa rada sau sa planga asa ca s=a linistit.....

Are 7200g si 70 cm....a luat bine 500 g in luna asta.

Meniul de azi a fost asa:
5 - 210 ml lapte
10 - 3 cupitze de cereale cu biscuiti de la milupa , amestecate cu jumate borcanel de pere si jumate de piersici de la Hipp
13:30 - aprox 120 g piure din dovlecel, cateva pastai de fasole , cateva rondele morcov si putzina carnitza de pui+1 linguritza smantana +140 ml lapte
18 - branzica facuta din jumate kg lapte+2 cupitze cereale mar cu morcov de la milupa+ jumate borcanel de piersici de la Hipp( a ras aproape tot)
22 - aprox 200-220 ml lapte + 2 masuri de cereale de la nestle somn linistit"
Intre mese apa la cerere......

Karla am ramas fara cuvinte...si sotzul la fel cand i-am pov....tu incearca sa fi tare pt Luca care are nev de tine.....Si nu uita tu ai o minunatie de copil , el nu va mai avea nimik....el e cel care a pierdut...tu nu ai pierdut nimik.....ai castigat experienta de viatza... si sa aveti grija de voi

pt sarbatoritii de azi.....

Am vrut sa ma zic ceva dar ma cheama datoria de mama.....revin.....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Scuze , nu prea mai sunt la curent cu voi si copilasii dar recuperez; am vrut sa stiu daca a mai facut vreun bebe nodul de la vaccin si in cat timp a trecut; a doua zi dupa vaccin i-a aparut adica vineri si inca tot mai are si destul de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

quote:
Originally posted by kmi78

Scuze , nu prea mai sunt la curent cu voi si copilasii dar recuperez; am vrut sa stiu daca a mai facut vreun bebe nodul de la vaccin si in cat timp a trecut; a doua zi dupa vaccin i-a aparut adica vineri si inca tot mai are si destul de mare

Kmi & Timeea - 4 martie 2007

a facut maria la vaccinul de la 3 luni. i-a trecut cam in 2 saptamani. io am incercat sa i-l masez. la ultimul vaccin i-am dat cu arnigel in jurul intepaturii, sa nu mai faca. e un gel homeopat, nu stiu dc se gaseste in toate farmaciile.

avem si noi al doilea dintisor de ieri.

arissa, o sa incerc sa pun poze cu sezlongu'... nu stiu cand...

pupam

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

KMI- Maria a facut la fiecare vaccin nodul si i-au trecut dupa o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

meniul de azi
banana cu cereale si lapte
si piure de dovlecel cu gogosar, orez si branzica de vaci

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

Azi nu stiu ce-a fost sau ce n-a fost ca fata mea a reusit sa doarma 3 ore legat ce-i drept afara.Ca ea nu reuseste mai mult de juma de ora.Sunt cam franta cam fost tare plimbarete (cu carutul, pe jos, ba chiar a papat cu lingurita in parc.

Meniul de azi, a mancat bine.

Masa 1- lapte,
Masa 2- 2 mere coapre la cuptor cu cereale Milubrei 7 cereale
Masa 3- i-am dat in continuare merele coapte cu cereale ca nu mancase mare lucru+lapte(afara in parc)
Masa 4- piureul de legume(morcov, pastarnac, dovlecel, ardei rosu, cartof, telina, ceapa doar pt gust)cu jumatate de galbenus de ou
Masa 5- continuare masa 4 si lapte

Ce sa spun Alexia nu mananca prea mult preparatele mele(in afara de lapte)si de data asta i-am pastrat si i-am continuat la o masa de lapte.
Eu supa o fac pt 2-3 zile(fierb legumele si le tin la frigider, apoi incalzesc in ziua respectiva si pasez).In supa(legume), ii pasez carne de pui sau galbenus de ou.Nu pun ulei ca nu-i vad rostul, numai un praf de sare la fiert.Dovlecelul nu-l scobesc de seminte.

Eu am intrebat, DIANA(RAISAFUDULU) despre burtica sanatoasa, unde le gasesc si am spus ca am vazut din astea somn usor cu tei, poate de-aici confuzia...DAR SPUNEATI CA SE FAC CU LAPTE CELE BURTICA SANATOASA SAU NU AU LAPTE???

KARLA, imi pare rau de pbl tale.Sper sa se rezolve si sa-ti fie tie bine.Sunt convinsa ca pe viitor o sa-ti fie grozav de bine si vei fi foarte castigata(mai ales in privinta lui Luca)

ELYANNE, Felicitari pt kile.Eu nu ma laud desi la un moment dat am mers la aerobic si electro.Dar nu am tinut dieta si cum n-am mai avut tp sa merg si pe deasupra si concediul....deci sunt la loc....Eu am 1,67 si 66 de kg, concentrate pe sold si burta.daca as slabi vreo 5 as fi ff multumita cu conditia sa scada de unde trebuie.Pbl ca ma reapuc de sport in limita tp...

SCAUN DE MASA, eu am ales DOUCEUR MA REDI, e 250 lei, are 3 trepte de ca inaltime si 3 ca pozitii.Husa detasabila si un material de musama, care se sterge usor, rotile(pe care le folosesc, ca eu il folosesc si in afara mesei ca o tin in siguranta pe Alexia, pana se plictiseste), tavite(care merg folosite mai tarziu), centuri siguranta.Cred ca il folosesc lejer pana la 3-4 ani.Deci merita banii.

Am si eu o intrebare la voi.CE PARERE AVETI DE PREMERGATOR?AFLASEM CA IN CANADA E INTERZIS??SI AM AUZIT UN DR PEDIATRU VB LA TEL CUM CA N-AR FI INDICAT, EXPLICATIA N=O MAI STIU....Pbl c-o sa dau o cautare pe google sa vad pareri pro si contra.

AIIA pt dintisori, Nurofen pt sugari si Calgel

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

raportam si noi meniul:
dimineata 9: lapte cu burtica ... bla ... bla
pranz 13.30: piure - dovlecel, cartof, morcov, mazare + lapte
dupamiaza 17: banana, nectarina, cereale, lapte - terci
seara 20.30: cereale + lapte - alt terci

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

m-am intors si eu de la aquagym, si deja fac febra musculara... am facut vreo 400 de abdomene, si asta pentru ca n-am reusit sa ma tin in ritm cu numaratoarea oricum pierdusem numarul la un moment dat... o sa ma declar multumita cand o sa reusesc sa fac tot ce trebuie in ritmul in care trebuie BTW, am vazut ca mai era un loc lober lunea de la 8, deci care mai sunteti tentate...

Altceva nu mai scriu, ca ma dor si mainile si umerii (abdomenele se fac in apa, tinandu-te cu mainile de marginea bazinului) si abia mai butonez

Va , revin maine cu mai multe...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput