Albinute & bondari de martie-aprilie '07(29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Martutza - imi pare tare rau,sper ca nu e nimik grav,raceala,..O fi de la vaccin?De la dinti? Multa sanatate si aveti grija de voi

Am trimis si eu un mail pe gmail,va rog daca aveti timp sa-mi raspundeti.Roxanici,Iunita,cred ca voi puteti.

Bun venit la noile mamici cu noi pitici si pozele le voi vedea cred ca diseara ca acum nu am timp.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

aoleeuuu fetele sa nu credeti ca sunt vreo iuda ... eu una raman aaa-caaa-saaa de baza, dar mai merg si in vizita.
pricepurati?

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

vroiam sa dau binete unui stup vesel, nu vesem... dar scriu cu matulic in brate.

mi-ati dat idei cu rahitismul. noi nu avem un dr. de familie in care sa am incredere, mi se pare tare superficiala si cum nu am avut pana acum nici un fel de pb. nu am fost la un control serios decat la cele de rutina. oare ar fi cazul sa o fac??

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

quote:
Originally posted by karra80

KMI aici e mortala TIMI.
iti vine sa o mananci.

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mulumim de aprecieri; pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

quote:
Originally posted by iunita

neata!
memniul pt azi:
8.00 - 230 ml lapte
13.00- supa/crema groasa : pastarnac, patrunjel radacina, dovlecel, rosie, 3 felii cartof(felii ca pt prajit) + 2 lg branzica + 2 2 lg carne pui +1lg ulei porumb mixate toate
18.00 - piersica + cereale + 1 lg branzica + 40 ml lapte
22.30 - 260 ml lapte

branzica eu o fac din Milli albastru + 1 pahar iaurt napolact si iese super ok...

kmi ce soi de scaun e ala?

pupam stupul.

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Scaunul nostru e din lemn tot l-am primit din Germanica

Laptele Milli care il folosesti e cel pasteurizat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

am reusit sa pun 4 poze (restul poate la noapte.
multumesc de PM-uri!!

Gia mamica fericita de Iulia Antonia (13.03.2007) si Mihai (14.07.2005)
Poze http://photos.yahoo.com/ph//liviu_bell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei de azi , dart si de ieri!!!

La multi ani, Laina si Roxigeo

Mergea prea rau calc. asa ca am zis ieri ca nu are rost sa incerc sa scriu ceva p-aci...

Azi am fost cu fi-mea la vaccin(pentaximu')A plans 15 secunde pe copan...Si a gasit-o si cu sternu; infundat, cica semn de anemie, si i-a dat vigantoletten 1000, si ceva zama de fier
La 6luni si o sapt are 7.3kg si 68cm
A crescut de la nastere 20cm !!!

A, si dr a zuis sa pape fata zilnic branzica.

Acum papam masa de branzici cu fructici
Pupam si revenim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

gata si masa de pranz a printului.acum e la mine pe mana dreapta asa ca scriu cum pot.
multumesc fetelor pt gandurile voastre.cred ca tarea lui victor se datoreaza asa cum zice si stefania fie vaccinului fie dintilor ca tot balste si musca de 1 saptamana.

vazut rucarence babane pe care le pupam
vazut nora din perioada de burtica, bb de geanina pe care o invitam la un laptic sa ne cunoastem
iunia lasa-mi nora sa doarma da?
ioana si eu tot asa ma gandeam...adica de ce nu cu 2 roti de rezerva?

sa vi-l spun pe vic...urla de foame cu piureul in gura.nu vrea sa inghita legume si pace.cand am venit cu castronul a deschis gura crezand ca e mar si cand a simtit gustul a inceput scandalul..asa ca tot tzitzi am bagat..nu vrea legume si pace...nu a mai stresez...cred ca bag mai curand branzica si poate fac un mix de legume cu branzica...om vedea..

paula multumesc de explicatii

32 dfg y565 c5y y j,, ng
0;30 l 00m01010101 010 ujn n b

mesaj de la victor
se pare ca ii plac cifrele...
va pupam.nu mai e rosu in obraz si nici febra nu mai e ..sper sa treaca rpd.
pupam stupul.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

deci masa de legume a decurs in trei etape de reconditionari a supei-crema, care pana la sfarsit a devenit piure.
pasul 1. supa crema cu carnita de pui. bleah ... se ineca .. .cica nu era carnita bine mixata. deci am mai blenduit-o o data si nu se mai simtea neam.
pasul 2. supa crema reblenduita ... bleah ... prea lichida. sufla nesuferitul in lingurita, si-a pus in nas, pe ochi ... deci spala copil, curata nas ... mers la bucatarie cu supa.
pasul 3. am bagat niste cereale si am "dres" supa, transformand-o in piure. pana la urma a papat. oricum ar fi fost ultimul pas facut ... urmatorul ... aruncat supa, piure ce mai era din el si lasat copil flamand pana cerea de mancare.
uh ... bine ca s-a terminat si masa asta!!!
o sa pun filmulet ca l-am "prins" cum sufla mancarea si-l mai apucase si stranutul. ce mai ... distractie la greu!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Salutam stupul de care de este doooooooooooooooor!

Dar din pacate nu mai am timp de nimic. Am inceput serviciul si nu reusesc deloc sa ma organizez. Seara, cand ajung acasa, vreau sa ma bucur de ingerasul meu si nu fac altceva decat sa ma joc cu el.Apoi, dupa ce adoarme, adorm si eu, ca-s rupta.

Am prins la servici o secunde livbera si am intrat sa zumzai putin.

Martha cea mica este foooarte bine. Mananca fara mofturi, iata meniul:
8.00 - 200 ml humana 2
11.30 - un mar cu un biscuit si cu branzica de casa 2 lingurite ( sau o piersica , cu branzica doua lingurite si sucul de la un mar)- date cu lingurita
15.00 supa crema de legume mai zemoasa( din biberon cu tetina cu flux reglabil) - pastarnac, patrunjel, morcov, cartofior mic, telina si dovlecel. De maine carnita , apoi ficatzel si apoi galbenus, puse in aceasta supa.
6.30 200 ml humana 2
22.00 200 ml humana 2

Din pacate fix la 6 luni am ramas fara laptic. :( Bine totusi ca am avut 6 luni.

Progrese...hm...se intoarce singura pe burtica se cearta cu jucariile, se plictiseste si ma striga ( a se citi urla) ca sa o intorc.Nu sta in fundulet decat sprijinita, nu sta in picioare, nu sta in 4 labe si nici nu merge de-a busilea. Nu prea zice consoane. Asa ca nici vorba de mama sau tata.

Rade in hohote cand ne jucam cu ea. Doarme toata noaptea . Nu prea plange si intotdeauna cu motiv.

La 6 luni are 69 cm si 6.400 kg. Iar la vaccin ( Infanrix) nu a avut nici o reactie adversa.

E o comoara de copil, asa cum sunt toti copilashii din stupul nostru.

Sper sa reusesc sa ma organizez si sa va citesc macar, ca tare dor imi e de voi.

Pupam pe toata lumea cu un puic mic si unul mare,

Mergi la inceput