Albinute & bondari de martie-aprilie '07(29)
Raspunsuri - Pagina 13
paula75 spune:
martutza daca zice dr. ca e rahitism..asa o fi dar sa stii ca Eliana mea s-a nascut cu fontanel adestul de mare..a avut si 4,200 si balabanea capul dar la 4 luni l-a tinut f. bine..initiala nici dr. fetei u era chair multumita de ea..ca de grasuta ce era nu statea in poponetz..dar acum la 6 luni sta f. bine. Ea faceacum pe 20 dar eu nu-mi fac problema ca nu sta fata in fund(acum sta) ca nu sta in picioare si asa mai departe.Toate la timpul lor....nu?
Las ca se face Victoras mare si sa vezi uitam de toate problemele astea....fiecare cu ritmul lui..Uite o prietena de amea are baiatul cu 3 sapt. mai mare decat Eliana si al ei staea nesprijinit de la 4 luni si 3sapt...dar acum la 8 luni aproape tot nu zice cum zice a mea mama(a zis la 5 luni),baba, bubu ghighi, papa..asa ca sanatosi sa fim..bine ca ai laptic ca e mare lucru si eu am zis ca-i dau pna face anul daca am..chit ca nu pot slabi inca..
paula
paula75 spune:
Votul a iesit bine suntem pe locul 4 in top 10 dar premiile le-au dat la cu totul si cu totul alti copii...
Asta e..
RaisaFudulu spune:
Adina vazut pozele cu printesa ...frumusica foc
Noi acum mergem la nani....va pupam...
ah uitasem sa va spun noi cu mancatul am stat foarte prost dar am dormit foarte mult si cred ca din somn a crescut mai mult
Avem poze aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
ioanaradu spune:
iunita se mai intampla si la noi. eu il las sa doarma si cand se trezeste papa mai cu pofta. stai linistita, ca nu e cazul sa moara ei de foame.
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
diana_jors spune:
legat de fontanela: Alex a avut-o de 4 x 3,5, adica mare, eu m-am speriat cand au masurat-o... dam 3 picaturi de Vigantol/zi, din fericire se inchide bine (spune ), dar nu stiu sa spun acuma ce dimensiuni are ca am uitat sa intreb si eu nu stiu sa masor.
Iunia: ai Alex s-a sarit masa de la ora 9 azi l-am lasat asa, a papat bine la 11.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
RaisaFudulu spune:
Fetelor eu zic sa nu va faceti probleme degeaba...daca era ceva remarca doctorul....eu nu vedeam si nici acum la inceieturi eu nu vad nimic decat doctora e cea care observa....deci la voi e ok daca nu v-au zis nimic
Avem poze aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
paula75 spune:
Alioooooo
Mai fetelor ia potoliti-va!
Da ce vreti sa mearga bebeii de la 5-6 luni?
Ce daca nu sta inca in picioare..?Lasati copii sa se dezvolte in ritmul lor....toate la timpul lor..las ca aud eu la anul ca ne cocosam de aplecat dupa ei. Pozitia virgulei se numeste. Am vazut la fetele care sunt pe bulevard cu copii mai mari decat ai nostri..sa vedeti ce ne asteapta..asa ca sa ne bucuram ca inca srau acolo unde-i punem...srios
Paula
geaninaelena spune:
am pus si eu 4 poze in Poze multe cu albinute si bondari asa ca daca doriti sa ne vedeti...va invitam
Gia mamica fericita de Iulia Antonia (13.03.2007) si Mihai (14.07.2005)
Poze http://photos.yahoo.com/ph//liviu_bell
Crina_mio spune:
buna stup vesem,
Va amintit de noi??? Avem in sfarsit internet acasa asa ca nu trebuie sa-l mai asteptam pe tati sa vina de la serv. sa ne aduca pe stick ce ati mai scris voi.
Noi avem 4 luni si 3 saptamani, 7.350 g (duminica am cantarit-o, o fi mai –pus si ea ceva zilele astea) si 66 cm. Mancam exclusive laptic de la mami. De cand am nascut mi-am propus ca cel putin primele 4 luni sa-i dau numai san si DD ne-a ajutat si uite ca ne apropiem de 5 luni si inca ne ajunge lapticul de la mami. Acum ma gandesc ca sa incepem si noi usor pe 15 septembrie (ma gandisem la 1 octombrie, dar 15 septembrie va fi o data importanta pentru ea pentru mult timp asa ca… poate incercam, dar mi-e si teama, nu prea stiu cu ce si cum sa incepem, dar mai studiem problema. Ma gandeam sa incepem legume, cereale si apoi fructe. Mi se pare o ordine logica si am vazut ca multe dintre voi ati inceput asa. Inca studies problema si vedem noi sambata daca suntem pregatite sau nu.
Sa-mi laud si eu puiutzul: nu stam singurele in fundulet (doar daca ma reazem de ceva), deci nici vorba de stat in picioruse. Nu ne place sa stam pe burtica, se arcuieste toata cu capul cat mai “cocotat” si cu picioarele ridicate, iar cand oboseste incepe sa tipe (o singura data s-a intors pe spate, dar banuiesc ca era putin inclinata zona in care am pus-o si asta a ajutat-o).
Gangureste, chiuie si zambeste toata ziua (uneori ma gandesc cum de nu o doare in gatulet), spune un ma…..ma… atunci cand i se face fomica, canta inainte de culcare daca eu nu incep sa-i cant (asta cand e bine dispusa). Suntem f. activa cand stau pe spate, dau din manute (cu pumnii incordati si ridicati deasupra fetei de zici ca vrea sa conduca) si picioruse tot timpul. Ii spuneam sotului ca e Rucareanca get beget, la noi sarba se joaca mai intai pe loc si apoi o iei la sanatoasa, asa ca si mandra mea respecta traditia.
Ii place sa se admire in oglinda (cand plange si nu reusesc sa o linistesc, oglinda este leacul cel mai rapid). Ne place nespus de mult la baita si apoi la masaj, dar cand incep sa o imbrac………. zici ca o torturez asa tipa.
Ne place sa mergem cu tati (mami nu are permis) cu masina si in fiecare duminica mergem la Rucar la bunici.
Gata cu laudatul, mai bine convingeti-va singure ce frumusete de fetita are mami: http://community.webshots.com/user/Crina71
Am pus pozici si la albumele de 1 luna, 2, 3 si 4. din pacate de vre-o luna am ramas fara camera (rau imi pare de camera, dar ma oftic ca nu apucasem dsa descarc pozele), dar duminica mi-o trimite sis pe a ei pana ne cumparam noi alta.
Am admirat si noi albinutele si bondarasii vostrii (eu admiram pozele iar mandra batea de zor in tastatura de mi-a inchis de cateva ori fereastra). Cei mai frumosi si mai isteti copii din lume. Unul mai frumos decat altul.
Pupici si mai revenim.
Crina si Maya Georgia
kmi78 spune:
quote:
Originally posted by anaalina
Cum ? Cum ? Gargara cu sare? Ca am un gat in pioneze!!!Si un nas borcanat de muci . Imi vine sa turbez ca am iesit ieri ca o isteata in balcon sa intind rufele in tricou si batea un alizeu
Varsta Catalinei Teodora
SIROPUL din conuri de brad e FF bun!