Albinute & bondari de martie-aprilie '07(29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Sa trezit neuronu
Adina mie mi-a zis nu para, pruna, strugure si pepene pt ca citez" digestia lor aduce bolboroseli in stomac, gaze, colici si chiar diaree".Victor e predispu sla diarei asa ca zic pas..La multi bb-ii le-a mers bine cu alimente care la Victor inca nu merg.Cati copii atatea meniuri.
Stef intru mai tz.
Iuliana e dulec foc Maya
Mady poate ne vedem pe 28 la baby expo.Eu pe 29 sunt la sormea la nunta asa ca 28 ar fi posibil.vorbim
Am vazut Mateiutzu la 6 luni si-l pup ca sta tare bine.Al meu din cauza rahitismului nu sta in picioare.Dar las ca en facem si noi bine.Nu-i asa Raisa?.Noi damCalciu Natural 2.5ml /zi si Vigantol 6 picaturi (am inceput cu 2, apoi 3 , apoi 5 si acum 6 )La noi unsemn clar de rahitism l-am vazut la coaste ca le are in afara adica evazate sau in "evantai " cum se zice in medicina si articulatiile sunt moi...desi in fund sta bien si nesprijinit cateva minute bune(5-10min)dar asta de abea de 1 saptamana.Si mai nou bataim si noi din fund n 4 labe..pazea ca venim.

Vlad bebe de Cria ca ti-ai facut mama fericita

Sase s atrezit pa

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Buna ziua stup!

au trecut 6 luni de cand s-a nascut printesa mea si tot atatea de cand eu nu am mai postat pe forum. Sunt sigura ca nu ne mai tineti minte, mai ales ca nu prea am postat nici in timpul sarcinii.
Eu va admir pe toate (mai ales pe Eliana cu cei 3 pui) si nu stiu cum reusiti sa fiti atat de active, dar toata energia mea se concentreaza aspra Iuliei si a lui Mihai (fratele de 2 ani si 2 luni); iar treburile casnice ma omoara pur si simplu in conditiile in care nu am pe nimeni sa ma ajute. Asta este...destul cu vaitatul...dar sa stiti ca v-am citit de cate ori am putut.
ACum sa va spun si cateva lucruri despre albinutza mea la 6 luni: are 8 Kg, 2 dintisori, nu sta inca nesprijinita in fund, este tot timpul cu zambetul pe buze, dar mai ales cand este Mihai in preajma ei, doarme toata noaptea de cand a facut o luna jumatate.
Cam atat pt moment..datoria tipa...

Gia mamica fericita de Iulia Antonia (13.03.2007) si Mihai (14.07.2005)
Poze http://photos.yahoo.com/ph//liviu_bell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

am uitat sa va spun ca papam doar tzitzi si abia astept ziua de maine sa incepem diversificarea!!

As vrea sa pun si eu cateva poze dar nu stiu unde ... se poate sa-mi trimiteti si mie pe PM datele contului si parola?

Gia mamica fericita de Iulia Antonia (13.03.2007) si Mihai (14.07.2005)
Poze http://photos.yahoo.com/ph//liviu_bell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Aha m-am prins Ioana....daca va hotarati dati un semn si pentru astea mai intarziate

Da are articulatiile mai moi....dar a zis ca cu masaj si gimnastica si o alimentatie cat de cat se rezolva.....nu este un caz de disperare dar ce vreti si vio sunt mama si deeeeeeeeeee

Tot fotomodele suntem nu ne-am schimbat , am observat ca o sa se faca o mica vegetariana ca ii plac f mult legumele...laptele brrrrrr

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Offf martutza....stiu draga mea ce inseamna...
A mea joia trecuta mi-a facut 39,3 noaptea si plangea..i-am bagat Novocalmin si i-a scazut la 38,3
.Am plecat la spital..acolo nimic in gat, nimic la plamani, n-avea diaree dar copilul avea febra
inapoi acasa.A 2 a zi la dr.....iar aceeasi poveste..poate un pic de rosu in gat dar la cat planseses..eram disperata..vineri noaptea a fost infernal ..aproape 40 am pazit copilul sa nu faca convulsii,,da-i nurofen..baga supozitor....pana la urma am i-am dat antibiotic...sambata dimineatza iar scancita dar tot 39..disperare iar urgenta iar vb. cu dr. pediatru al fetei pe care o sunam in diperare....in fine duminica mai bine.....timp in care Eliana a avut vreo 5 scaune si parea ca se racorea la burtica..luni dimineata inapoi la dr..copilul nu prea mai avea febra dar ....tot avea ceva 37,7
Acasa vad pe ea si pete mici rosii pe burta pe spate..imi zic offf rubeola...chem dr. vine dr...zice nu e rubeola e alergie la antibiotic..Am sistatm antibioticul pt. ca deja Eliana mea nu mai avea nimic...concluzia o nenorocita de branza proaspata de vaca i-a dat asa ceva..am mers prin eliminare cu dr....
Deci va sfatuiesc sa dati numai branza calcica ca sa nu patiti ca mine.A fost cumplit....
Acum ne chinuie niste dinti si facem talente
Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

ioanaradu, eu chiar voiam sa va propun! apropos de invitatie! e fain acolo! deci, sunt de acord! restul????

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

MARTUZTA nu stiam de Victoras si nici deRaisa a Dianei c-ar avea pbl cu rahitismul.azi nu stiu ce-am avut , dar cd dormea Alexia mi se parea c-ar avea coastele in evantai, desi n-a obs nimic dr la ea pana acum.adica semnele rahitismului sunt chiar asa vizibile?pot fi obs usor?cum sunt coastele lui victoras?se poate vedea asata intr-o poza?nu stiu ce mi-a intrat in cap, dar mi-e teama sa nu avem pbl si sa nu obs dr????

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Alarma falsa asa ca pot continua..

Geaninaelena eu te tzin minte pt ca aveam dpn-ul apropiat si tz-iam propus incuscreala...mai tzi minte?.Baga poze cu fata ca nu m-am razgandit

Ioana eu zic DA ...zi-mi ce trebuie sa fac.

Mai revin cand pot..trebe sa ma duc sa-mi iau costum de nunta si altele..sa vedem cum va fi Victor.
Va pupam

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

valeeeeeu! nici maria nu sta in picioare... ii tremura in toate directiile! m-ati pus pe ganduri!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

fetele ajutoooor!!!
iarina trebuia sa pape pe la 13.00 la 12.30 m-am dus sa ii blendui toate cele si intre timp ea s-a culcat singurica .. si doarme si acum. trebuia s apape acum 2 ore. nu are febra sua cel putin mie nu mi s-a parut ca ar avea, termometrul nu am cum sa ii pun ca doarme! ce sa fac? o las sa doarma?

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput