Albinute & bondari de martie-aprilie '07(29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Anamana123 nu este vorba de kg, avem 6.800 la 5 luni jumate si sunt multumita, este vorba de urmele de rahitism care se vad la incheieturile de la maini, la picioare, si nu are inca stabilitate in ele nu ca ar trebui sa stea in picioare dar nu sta nici o secunda ca nu le are intarite...de aceea avem recomandarre mult sore si foarte multa gimnastica si masaj...dar a zis ca nu este foarrte grav dar trebuie urmarit indeaproape ca sa nu avanseze.....

sper ca am fost explicita...

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Stefania incearca pt. funduletz cu Nivea pt. copii cu oxid de zinc..e pt. asa ceva si a mea era iritata rau si Nivea face minuni
Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Tuicaaa??? Ca sa am de la ce ranji si cu sare si mai nasol.
Nasul imi curge ca un robinet si am o arsita, am baut 2 litri de ceai pana la ora asta , si parca as mai bea , dar ma duc la 10 minute la baie

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Ioanaradu eu nu am gasit unde anume sa caut, eu sunt batuta-n in cap

Avem poze aici

Mergi la inceput

de invitatie este vorba?

Avem poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna la toata lumea.
Sa dea Dumnezeu sa nu treceti nic una prin ce am trecut noi.Victor a facut febra si a plans toata noaptea.nu a dormit in patul lui decat de la 1-4 si atat.Sper ca nu ma judecati dar la 4 nu am mai rezistat si l-am luat cu noi in pat unde a dormit 2 ore.si atat,...in total 5 ore de ieri de la 17.30 si pana azi la 12.30.Plangea continuu. A trebuit sa-l dezbracam sa-si piarda din caldura pe la extremitati...mai aveam putin pana la cerceaf ud .Aaa si ca sa fie treaba completa l-am culcat pe pieptul meu dupa suptul de la 6 si cand sa trezit avea obrazul plin de basici .Pana ne-am dezmeticit si l-am imbracat s-au retras dar a ramas rosu.Daca nu trece mergem la spital cand se trezeste.

Nu pot raspunde si sper sa intelegeti.Am vazut pe ALex, Timi, Eli, Vlad, Bianca si Amalia.minunati si dragalasi..Daca sunt cuminti ii vreau ep toti daca nu....imi ajunge al meu.
Anne ma bucur ca sunteti bine
Paula bine ai revenit.Cum a iesit cu votul??
Mady ma bucur ca sunteti bine .tinem pumnii sa nu patitit canoi la vaccin
Kmi sa fiti cuminti la vaccin si sa nu faceti febra.

Meniul zilei:
06.00-lapte de la tzitzi
10.00-mar ras cu 2 lingurite de cereale
14.00 sau cand se trezeste-orez cu legume (morcov, radacina de patrunjel, telina, ardei capia, ceapa-asta nemixata) plus lapte completare de la tzitzi
18.00-aprox -lapte
22.00-lapte

Maine la ora 10.bagam suc de mar cu morcov si la 14 ii adaug 1/8 galbenus fiert tare.
De luni bagam branzica calcica la ora 18.00 pe care o imbogatim cu cereale sau biscuite alternativ
Cam atat ca sunt varz ade nesomn si astept cu inima in gat trezirea s avad daca are febra si daca a trecut roseata din obraz.
O zi buna si o noapte fara probleme.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

quote:
Originally posted by paula75

Stefania incearca pt. funduletz cu Nivea pt. copii cu oxid de zinc..e pt. asa ceva si a mea era iritata rau si Nivea face minuni
Paula

Paula,eu folosesc orice cosmetica de la DERMA si am fost foarte multumita,sunt fara parfumuri.Crema am de la aceeasi firma cu zinc si cand avea bubitele alea de nou nascut i-au trecut in 2 zile si in general cand am folosit-o dar acum nu stiu ce o fi ca nu a trecut cu nimik.Am folosit-o pe cea cu zink si una contra alergiilor si nimik,mai tare i-a uscat pielea.M-a sfatuit cineva sa incerc cu miere de albine si o fac sa vad daca da rezultate daca nu saptamana viitoare cand am programare eu la medic il iau si pe Carl cu mine.

Eu am incredere in Nivea imi place ca produs si poate o voi achizitiona pt ca sa fie acolo la orice nevoie.
Multumesc

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

de kg te intrebam asa... de curiozitate, ca stiu ca si voi erati la fotomodele; iar cu urmele de rahitism de la picioare nu m-ai lamurit. are oasele mai deformate???! intreb pt ca sora-mea a avut rhitism pe la 7 ani, i s-a deformat o coasta; nimic grav, s-a remediat cu cate o luna la mare...
vazusem deja pozele, am uitat sa-ti zic. e tare dragalasa!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

da ... invitatia.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

PRIVITI-NE INCEPAND DE AICI:http://good-times.webshots.com/photo/2913909700096653195KRikhr

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput