Albinute & bondari de martie-aprilie '07(29)
Raspunsuri - Pagina 10
Lumi_Nag spune:
Doina eu am putut sa daunloadez cartea de pe mail si imi place de mor.Nici copchil nu ma-ntereseaza.
George Catalin
stefaniya spune:
Buna,mamici si bebici
Martutza - nu ma supar deloc,crezi ca azi laud si maine ma supar?Am inteles mesajul tau bine.Apropo,o sa-ti scriu ceva pe mess
Lilidana - serios,trebuie sa fii o norocoasa.Cu David micut,daca Karina ar fi facut greva ca nu vrea la scoala ti-ar fi fost si mai greu.Probabil si stilul lor de a face copiii sa se simta bine la scoala...Cat despre curs,se vede ca esti incantata,asta e bine.Si eu in curand am primul examen pt primul modul dar sa vedem daca trecem la urmatorul.Pt primul ne-a dat sa citim 3 carti si atunci vom vorbi despre una si alte 2 subiecte,oral..Daca primul e asa nu vreau sa ma gandesc cum va fi ultimul,nr.5 Felicitari pt dintisor
Sterilizare - eu acum o fac doar o data pe zi tocmai pt a-i dezvolta sistemul imunitar.Fierb doar o data pe zi de-acum o luna,iar restul zilei spal biberoanele fara detergent,doar apa si peria pt ele.Mi-ar fi usor sa le sterilizez mereu,ca ce sunt 2min la micro dar de-acum va sta in fundulet,va atinge pe jos,diferite obiecte si nu vreau sa-l vad ca la prima atingere se imbolnaveste.
Ieri i-am luat si eu de la Avent un castronel cu capacel ca sa iau cu mine mnacarica atunci cand plec afara ca pana acum daca eram afara la orele 4-6 cand ii dau legumele nu aveam in ce sa le iau si ii dadeam doar lapte si uite asa in ziua aia nu legume.
Mi s-a zis ca cu cat mananca mai multe legume zilnic,isi ia din ele necesarul de vitamine si totodata il ajuta si sa aiba un somn mai linistit si mai lung.
Pt iritatia de la fundulet,ma saturasem sa incerc tot felul de creme,asa ca am folsoit miere de albine si vad ca azi a fost mai bine.Sper sa treaca,e foaret rosu la fundulet dar daca il ating nu zice nimik,deci nu-l ustura,doare,..nu stiu ce-o fi
Offtopic - aseara vorbeam pe net cu nepotica mea (9ani) si i-a cazut o maseluta si a pus-o sub perna dupa cum a fost sfatuita si a doua zi a gasit 10ron (ii pusese sub perna cumnata),la care nepoata mea imi zice
- Tu crezi in zana maseluta?
- pai de ce nu,deodata ce ai gasit ceva sub perna de ce te mai indoiesti
- pt ca asa mi-ati facut si cu Mos Craciun,Mos Nicolae
- am facut asta pt ca si noi am crezut la fel
- stii ce,eu cred ca mami sau tati sau mamaia a facut asta,dar eu nu le zic ca sa mai imi puna
-
Ieri am sunat-o devreme si nu a vrut sa vorbeasca cu mine la tel si seara imi zice: mi-e asa dor de tine incat nu pot vorbi cu tine de emotii.Nu mai trebuie sa va spun ca ma durut enorm de tare si in momentele alea imi creste suferinta asa de tare de-mi vine sa ma urc in primul avion.
Gata,ca iar o iau pe aratura,v-am mai zis...
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
iuliana_2007 spune:
Buna mamicilor cu puiuti frumosi foc,
Intru mai rar ca timpul meu este limitat,cand o sa am timp am sa stai mai mult de vorba cu voi dar asa...
S-a mai linistit printesica mea,papa mai bine,bine ca am depistat cum sa o fac sa pape,ce nu face o mama pt puiul ei.
Uitati poze noi cu micuta mea,ne laudam cu podoaba capilara,
http://good-times.webshots.com/photo/2729149020101481168RnDsZE
Numai bine...
Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
anamana123 spune:
raisa, cate kile are???? cum iti dai seama ca e rahitica??? sunt curioasa, pt ca aici nu se da vigantol....
iar stam de juma de ora la 70gr de fructe cu branzica
se zvarcoleste in scaun de numa, da' de papat ioc!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
ioanaradu spune:
fetele am pus un mail pe adresa de gmail. daca vreti sa aruncati un ochi ... e oarecum important!
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Merci LAURA de aprecieri, mai pun azi poze...
Aseara a facut kk, intr-un final, cu termometrul.Nu ca am facut-o special dar am vrut sa-i iau temperatura ca mi se parea ca frige, nu avea decat 37,3, si cd sa bagam termometrul in fundulet, a facut si kk.
Azi n-a mancat prea bine, eu am obs ca nu papa cd e incarcata la stoman si pana nu face kk, nu si nu.
ANAALINA, DESPRE COJITE, eu nu-ti recomand niciun produs.Noi am scapat de cd am bagat-o la dus, de cd am inceput mai bine zis sa-i punem cadita ei in cada mare si dusul pe cap.Nu mai are nici una.
KARRA, eu nu diversific prea tare meniul ei.Asa ca n-am de ce sa scriu zilnic.Si am de gand sa ramn cu asta cel putin o luna de acum incolo.Cam mereu e asa:
Orele nu le trec ca depinde de ora la care dorim sa papam prima masa.
Ea are 5 mese pe zi si una noaptea.
prima masa...120 ml lapte MILUMIL 2
A 2-a masa fructe pasate sau suc de fructe cu cerale(mar, morcov(numai sucul), para, nectarina)
A 3-a masa piureul de legume(morcov, pastarnac, telina, ardei, cartof, dovlecel cu carnita de pui sau galbenus de ou(2 zile pe sapt)
A 4-a masa, branzica calcica(la mine n-a iesit cu lapte formula si ii fac cu lapte pasteurizat din comert) cu cereale sau cu fructe.
A 5-a masa..lapte 120 ml
A 6-a masa(cea de noapte, e undeva pe la 2, 3, 4, sau chiar 5 dim), 120 ml lapte.
Cd n-are chef de una din cele 3 mese diversificate, mananca lapte....
Eu nu-i dau inca iaurt,banana si branza din comert.
Cereale Mananca cu placere MILUBREI 7 cereale, A incercat si NESTELE 5 fructe si HERO cu orez , porumb si tapioca, fara lapte.
Hai ca merg sa pun poze si revin
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-