Albinute & bondari de martie-aprilie '07(29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Paula nu il fortez ptr ca oricum papa doar cat si cand doreste el. De refuzat nu refuza alimentul doar ca papa ca si cu gura altuia si destul de putin. Acuma citind cat lapte beau ai vostri, pai noi nu depasim 180 ml decat de sarbatori.

Legat de fapul ca foamea e cel mai bun bucatar la noi pica varianta. L-am lasat sa fie ffffff flamand si tot asa papa. Deci noi suntem ceva specie mai rara.

Sincer eu nu ma stresez f tare dar au altii grija sa o faca (doctoritza)

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Feteloooooor,

eu am dat drumul la convector, ca imi era frig si mie, daramite la bebe... Toata vara am avut geamurile catre sud si am murit de cald, acuma ne-am mutat si le avem catre nord

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Paula nu mai ai reteta sa -mi scrii si mie preparatul, te rog. Ca medicul de familie a zis ca se vor curata singure si sa nu-mi fac probleme, dar pe mine ma streseaza

Despre APETIT la noi lipseste cu desavarsire, ma laudam ca a papat la 6=200ml ,ei bine la 10 nu a vrut nimic si pe la 12.15 abia am pacalit-o sa pape niste leguma pasate cu branzica.
Mi-a dat programul peste cap!!!ca ea papa masa de legume pe la 14 dar mi-a fost mila sa o las nemancata atata. Cred ca pe la 14 o sa-i dau un suculet si apoi la somn cu ea.

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Diana eu i-am pus Catalinei o caciulita in cap ca si mie mi se pare frig in casa. Cand ma gandesc ca deseara trebuie sa facem baie si e frig bbbbrrrrrrrr

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Eu ma gandeam sa incep diversificarea cu suc de morcov, portocala, mar si seara cereale. Peste 2 saptamani branza de vaci amestecata cu fructe.Si din 2 in 2 saptamani bagat cate ceva nou. Nu ma grabesc, o sa i le bag treptat.

MIHAITA 31 MARTIE

http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

premergatorul e made in china, deci no name. am vazut ceva asemanator pe la carrefour si cora de la "firme cu nume" si erau cam la 2 mil-2mil 500 mii.

si noi am dat drumul la AC pe caldura ca e jale.
pe frigul asta nici nu-mi vine sa ies cu el afara. poate-mi fac curaj spre dupamiaza.

fetele ... o rugaminte: nu s-ar putea sa pastram "tonul" pe "eu fac asa ..." si sa renuntam la "eu fac asa, nu ca altii"?

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Analina adresa mea de mail e pc_ghetu@yahoo.com si pe messenger e aCEEASI SUNT TOT TIOMPUL..O SCANEZ SI O TRIMIT
Paula

Mergi la inceput

Da, Ioana aici fiecare isi spune parerile personale si cine vrea sa le ia in considerare numai bine , cine nu tot de bine. Dar cred ca e minunat sa putem vb asa despre comorile noastre (Albinute si bondarasi)

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salutari de la noi!
In primul rand vreau sa felicit copilasii care azi implinesc niste luni.Sa cresteti mari si frumosi.La multi ani!!!

In al doilea rand va multumesc pt urarile de casnicie indelungata.Va doresc si eu la toate sa aveti mariaj frumos si fericit si pana la adanci batraneti (care va doriti ).

Si eu sunt una din mamicile care de la 5 luni juma imi pun bebita in premergator, nu ca altele care nu o fac.Am motivele mele si o fac pt ca asa vreau eu No offence

Felicitari Laura pentru micutul Eduard care sta in fundulet sprijinit si in manute

Apropo azi nu dai deloc p'aci???

Ficiorasu' meu nu mai papa nik de cand am inchis teveul.Adik de ieri.Numa tzatza.

Si tot de ieri doarme fara muzica.Da macar doarme...

Marta sa stii ca nici nu imi trecea prin cap ca ar putea face ulcer.Merci ca m-ai inversunat in incercarea de dezvat.

Acum fac iar supa desi stiu ca o fac zadarnic dar macar catelusei mele Bony ii place asa ca nu o arunc.

George Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna fetelor

Ieri nu am avut timp sa intru .....oricum eram putin suparata....a venit doctora sa o vada pe Raisa si a zis ca e foarte multumita de ea cum arata...a consultat-o si a zis ca inca mai are inceput de rahitism.....(de la inceput mi-a zis ca o sa avem probleme cu rahitismul pentru ca are fontanela f mica si nu putem sa-i dam decat o picatura de vigantol pe zi pentru ca riscam sa se inchida prea devreme....asa ca ne-a trimis la soare toata vara si de aceea am lipsit noi)

Ma asteptam sa zica ca nu se mai vad urme de rahitism dar iata ca nu e asa.....ei inca ii mai flencane capul {5 luni si 2 sapt}cand o tin in brate si a zis ca asta este cauza......intram in clubul lenesilor clar....decat pe burta ne intoarcem si bagam piciorul in gura in rest nu facem nimic....dar este comoara noastra si cand brrrr-ie cu mancare in gura si picteaza sunt cea mai fericita

Nu este atat de grav a zis ca se va recupera dar are nevoie de soare mult.....de mancat nu am mancat niciodata mult dar ce sa va spun de cand cu diversificarea asta e putin mai bine....mananca si ea mesele de lapte 3 nr cate au mai ramas cum trebuie adica 120-160 ml mai mult niciodata ...eu sunt multumita cu atat

Meniul zilei
5.30 lapte praf 130 ml
9.30 piure de piersicuta, cereale de la Humana cu mar si putina zeama de lamaie...si in bib 30 ml suc morcov
13.00 piure legume cu carnita (morcov, pastarnac, telina, cartof, ardei si putina carnita) - le fac la blender ceva mai moale si i le dau cu lingurita si daca mai vrea 30-40 ml supa chioara
17.00 lapte 150 ml
20.30 lapte + 1 lg cereale si gata

La piureul de legume 2 zile ii dau cu carnita, 2 zile cu branzica, calcica si mai nou i-am bagat un sfert de ou

Salutari la toti puiutii si la mamicutele lor drage.....la multe lunisoare sanaatoase celor care au mai adaugat azi o luna...casa de piatra parintilor sarbatoriti si la multi ani cu intarziere pentru Laina si Roxygeo....

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput