Albinute & bondari de martie-aprilie '07(29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Martutza, nu stiu daca nu ai incercat deja.Ma bag si io in seama. :))
Dr mi-a recomandat sa pun in legume fie lapte, fie lamaie, daca le refuza ca atare. Poate te ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Lasa Ioana ca a mea printesa ce crezi ca mi-a facut odata,ii dadeam papa cu lingurita si daca a vazut ca tot insist mi-a suflat in lingurita si ma facut toata de mancare pe fata si pe piept si s-a pus pe ras.Zici ca sunt mici si ca nu stiu dar de unde ca ii duce mintea la prostii.

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Flopici si eu pun in piureul de legume lapte si iese mai bine,il accepta mai usor.

Imi este asa de teama de vaccinul de 6 luni pt ca stiu ce am patit cu ea la 4 luni.A schimbat-o foarte mult vaccinul ala,nu pot sa imi dau seama de ce.Acum este mai linistita dar cred ca o luam de la capat.Asta este,dupa aceea pana la 12 luni nu mai avem treaba.

Martutza imi pare rau pt puiutul tau.Poate sa fie de la vaccin ca si noi am patit de fiecare data la fel.Poate sa fie si dintisorii.Lasa ca o sa fie bine pana la urma.Pupam puiut mic ca sa se faca bine si mamica suparata

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Iuliana_2007 - cum ai reusit sa faci bebelina sa pape? Spune-ne si noua secretul, ca eu imi dau demisia. Pupam albinuta, ce par mare are.

Martutza - Victoras sa nu mai aveti probleme si sa treaca febra. Apropo de faptul ca lui Victor ii plac cifrele, vad ca are o predilectie pe 0 si 1. Calculatorist il face mama.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Martuta: noi am patit la fel la al doilea vaccin... o sa vezi ca nu mai are nimic acuma...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Ioana, am patit si eu ca tine.Ma duc infipta la bebe cu castronelul cu piure de legume.Ii dau aproape cu forta 2 lingurite si lasa capul in jos in timp ce eu umblam cu lingurita pe la gura lui.Bine-nteles ca i-a intrat in nas si pt ca s-a speriat ca nu avea aer a tras mancare pe nas .A stranutat continuu de cel putin 10 ori si mi-am jurat ca nu-i mai dau mancare cu de-a sila.Acum ii fac mar copt (idee data de nu mai stiu cine) ca in sfarsit ii place si lui ceva.I-am dat aseara un mar intreg si acum i-am pus la facut 2 mere mari.Parca vad ca-mi trage teapa.
Martuta ficiortu parca-i frate cu al meu, de nu le plac leguminoasele.

Laura, cacacioasa mica ce esti, pe unde umbli???

George Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

la masa de seara succes pe toata linia.
branzica, mar si cereale cu biscuiti de la milupa.
i-a placut f mult amestecul. eu banuiesc ca de la biscuiti, ca la branzica se cam scalamba, indiferent in ce combinatie. asa ca maine dimineata incerc si iaurt cu biscuiti ... sa vedem ... poate merge.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Eu va spun dar nu stiu daca va merge si la voi.Micutza mea are o problema cu lingurita,nu vrea sa o vada deloc.Intr-o zi nu mai stiam ce sa ii fac ca sa manance si ea ceva.Si se supara asa de tare ca ii dadeam sa pape cu linguriata ca nu mai manca o masa(incapatanata ca doar este berbecut) si atunci m-am gandit sa fac altceva,sa ii dai piureul prin tetina putin mai subtire,am facut gaura la tetina mai mare si a acceptat sa pape.Mananca destul de bine.Fructele i le dau la fel amestecate cu cereale,fulgi de orez si lapte,ii place.Decat sa o chinui cu lingurita si sa nu manance mai bine asa.Ce mai urmaresc eu este ca legumele pe care le cumpar sa fie dulci,altfel nu le iau.

poze

Mergi la inceput

si o mai las sa treaca un sfert de ora peste programul ei de masa ca sa manance mai cu foc.Eu asa ii fac ca altfel stau pe langa ea multi si bine pana mananca.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Buna stup,

Iar am ramas in urma cu cititul,dar am un motiv,bebe este bolnava.De sambata a facut febra si daca luni va spuneam ca am fost la doctor si are rosu in gat ,ei se pare ca este mai grav,de miercuri i-au iesit bubite pe corp si am mers la spital si ne-a zis ca are rubeola.Am ceva nopti nedormite insa bucuria mea este ca azi a inceput sa manance,este maraita ,nu a mai facut febra si a inceput sa fie mai vioaie.

Am vazut ca se scrie progresele bebelusilor asa ca scriem si noi:la 6 luni avem 7000 gr si 65 cm si:
STAM in fundutel si in picioruse sustinuta
NU spunem mama sau tata
NU mergem de-a busilea
daca ii spun isi baga suzeta singura in gurita si raspunde la numele ei..restul nu mai imi vine in minte la ora asta.

Va pup ca merg sa dorm ca iar voi avea o noapte alba

P.S.: LA MULTI ANI bondarilor si albinutelor care si-au sarbatorit azi ziua dar si celor de maine.Azi s-a uitat sotul pe sait si a ramas uimit cand a vazut cate suntem si ce frumos este saitul.

Mergi la inceput