Albinute & bondari de martie-aprilie '07(29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Martutza..cred ca avem aceeasi problema si amea e la fel ca Victor mofturoasa de vreo 4 zile la mancare, roade tot, scaune explozive ..ea care era cum constipata asa ca trage de tzatza..noroc ca e..deci eu zic ca-s dinti incivi centrali de jos..ii si vad cum incep sa-si faca aparitia ca gingia e mai alba.
Si fiica-mea abatut azi in tastatura de a zapacit..cam nervoasa a fost azi si plangacioasa..ea care nu stia sa planga
Apropo la vaccinul de 6 luni credc a smecherii astia mici pricep mai multe..a mea a reactionat cu temperatura si agiatie dupa timp de vreo 2-3 zile.
Poop la stup
Paula mamica fericita de Eliana Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Ditu
Pupam Brianna dulcica ca e bolnavioara....mititica..las ca trece ca rubeolanu-i asa rea ca rujeola..off Doamne..
Stiu ce inseamna nopti nedormite cu febra.Sa va faceti bine
Asa cresc mari de albim noi de griji si inima stransa
Va las fetelor ca is rupta si eu
Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Pupam si noi pe Victoras al MARTEI, sa nu mai fie bolnavior, pe Brianna , si pe ceilalti copii bolnaviori.

Ce vaccin ati facut voi de-au avut copiii pbl?Noi cu Infarixul n-am avut pbl niciodata.

Azi a papat de minune(nu prima data), branzica calcica cu cereale bine blenduite.Mai ca nu ma tineam dupa ea, asa deschidea gurita.

Am vazut si yo poze.Pupam pe RAISUCA a Dianei si ne pare rau ca n-am reusit sa ne cunoastem si pe RUCAREANCA mica a CRIEI.

Eu maine merg la ginecolog.Tineti-mi pumnii.Am avut o leziune pe col, cauterizata inainte de sarcina si abia acum reusesc sa ajung.Sper sa fie k.O sa merg si cu Alexia ca sa vada si d-l dr.

Va sarut!
O noapte linistita!

Sa nu uit...Am observat la Alexia ca are capisorul mai fierbinte decat fata(obrajii).Adica capisorul e cald si fatuca chiar rece.Citisem undeva ca ar fi un semn al aparitiei dintisorilor.VOI CE STITI?

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

pupam si noi bebicii nascuti intr-o zi de 13
astazi a implinit 6 lunisoare, multumim din suflet celor care si-au amintit de noi si intr-un fel sau altul ne-au felicitat
wow ce a zburat timpul, 6 luni, de cand micuta noastra comoara a intregit randurile familiei, de cand printesica mica ne bucura zilele alaturi de fratiorul ei
la multi ani puiuta mea mica

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

buna seara,

pupam si noi bebelusii bolnaviori si mamicile lor. sa le treaca repede si sa se joace fericiti.

puiul meu doarme dus. am fost in seara asta pe afara cu ea in marsupiu, ca vroiam sa facem ceva cumparaturi si mi-a adormit pana sa intru in casa. era o dulce cu caputul intr-o parte. pacat ca nu am avut camera sa-i fac poze. i-am luat o salopeta rosie de raiat f. fainuta si un hanorac rosu cu galben. super ieftine hainutele prin oraselul nostru uitat de lume. de incaltat nu reusesc sa-i gasesc nimic asa mic, dar pana la urma gasim noi ceva, nu o sa ne apuce iarna desculti. deocamdata purtam niste bascheti micuti, merg pe vremea asta. si doar nu mergem ca sa intram in "bolboace" cum zicea nepotica mea (si nu rata nici una, asa de mult ii placeau)
multumim fetelor care ne-au vazut pozicile si ne-au placut. sper sa ne gasim si noi un printisor pe aici

ghibuadina tinem pumnii pentru controlul de maine. sper sa fie totul bine.

tot citesc meniurile voastre zilnice si ma sperie. oare eu o sa fac fata. pana acum a fost super usor. a papat puiutz numai tzitzi asa ca am scapat de sterilizat, pregatit laptic si altele. am fiert doar seara suzeta si la asta s-a redus sterilizarea pentru noi pana acum.

mai citim, mai vizionam pozici cu bebici frumosi si mai revenim, ca tati vine la 11:30 de la serv. si vreau sa-l astept.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

am mai scapat de un vaccin... ce bine
de data asta nu a mai plans inainte si la controldoar cand a simtit intepatura, si chiar a plans saracuta, dar dupa ce am imbracat-o a si uitat;
ne-a dat si noua vigantol 3 pic, Ferrum H - 6 pic, Vi-sol Ca- 5 ml si acid folic pt absorbtia fierului

azi a mancat asa : Legume- morcov+dovlecel+conopida+gulie+carne pui ; in apa care fierb legumele eu pun putin busuioc , oregano( nu stiu cat de bine fac) iar la sf si putina zeama de lamaie; sa ii dau gust la mancarica, si asa mi se pare ca mananca mai bine

fructe- mar copt cu cereale tot de mere

sanatate la bolnaviori!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara, fetelor! Ce mult ati scris astazi, cand eu am fost asa de ocupata!!

sarbatoritilor zilei!!
Multa sanatate bolnaviorilor!!!

Ma bucur de fetele care s-au intors dupa o perioada de absenta si ne dau vesti si pun poze cu puisorii lor!
Martutza, sper sa aveti o noapte mai buna! Pupam Victorasul!

Din pacate nu am timp astazi sa raspund, desi am citit si m-am si uitat la tot felul de albinute frumusele motate si bondarei dragutei.
As avea vreo doua intrebari. In primul rand vreau sa ma plang ca Giulia a exagerat cu neluatul in greutate!! 200 g intr-o luna! Incep sa ma culpabilizez ca poate am facut rau ca nu am diversificat-o pana la 6 luni, poate lua mai bine in greutate! Si poate accepta usor mancarea, ca nu mi se pare ca e prea incantata, se incrunta la lingurita.

Apoi: Azi a fost a treia zi de cereala:Milupa- orez si porumb. Si de cand ii dau nu a mai facut kk. Oare din cauza cerealelor? Ca in ultima vreme facea regulat. Si inca o intrebare si imi cer scuze daca s-a mai vorbit despre asta: Cum pastrati cerealele dupa ce deschideti punga?

Sper ca maine sa am timp sa fiu mai activa! Va pup!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

LA MULTI ANI CU BUCURII, SANATATE SI FERICIRE SARBATORITILOR ZILEI

Victor e tot urlator asa ca nu cred ca mai apar curand.
Flopici multumesc de sfat.nu am bagat branza pentru ca am inceput diversificarea de 1 luna si am bagat intai legume, apoi mar, cereale si urma branza.Pupam tiza mica

Paula si Victor roade tot, face fitze si bale..or fi dintii??

Kitty eu pastrez cutia in bufet inchisa si punga din interior sigilata cu o capsa (cu capsatoru).Constipatia de la cereale e.eu de aia am inceput cu legume fierte sa nu dau in consti cu cereale sau in diaree cu cruditati.L-am testat cu zeama de legume si piuer de legume apropae 3 saptamani pna la prima lingurita de suc de mar.Vezi si tu ...

Kmi mie nu mi-a dat fe sau vitamine...oare de ce?Daca e baban nu inseamna ca nu are nevoie...cred ca schimb dr ca m-am saturat sa-i spun eu ce are copilu..ca si rahitismul tot eu l-al depistat si i-am atras atentia.

Crina sunteti la Mioveni?Aveam planificat un drum la Pitesti saptaman asta dar cu stariel lui VIctor nu ma incumet sa plec...poate peste 1 saptamana...vorbim daca ajung p[e acolo sa ne si vedem.

Adina iti tin pumnii sa fie bine la controlul ginecologic.

Diana mersi de incurajari

Anne siguuuur ca daa...programator..sa stea noaptea la calculator

Iuliana multumesc de idei dar eu sunt tare incapatanata si zic ca daca vrea marul cu lingurita (ca e piure cu cereale)atunci sa vrea si legumele tot cu lingurita..ca io l-am alaptat si nu am chef acum sa stau la gura lui cu biberonul si sa nu mai vrea nici tzitzi nici lingurita.Ca la bibe e pomana curata..eu sunt mai spartana cu fimiu, mai dura un pic asa...

Fetele ma retrag.L-am dat in grija lu tasu si tot nu sa calmat...maraie in pat.
fug s avad daca rezolv problema.
Va pup.O noapte linistita va doresc.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Dragelor sunt asa de mandra de puiuta mea de nu mai pot.In seara asta ne-a uimit asa de tare:a incercat sa mearga debuselea(se tara ea si inainte prin pat cu viteza),s-a ridicat pe manute si in genunchi si a incercat sa avanseze dar nu a avut putere,a incercat asta de cateva ori dar daca a vazut ca nu poate sa avanseze s-a pus pe coate si a inceput sa avanseze.
Credeti ca poate sa mearga deabuselea inainte sa stea bine in fundulet?

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna Stup !!!
Am fost la vaccin si implicit bilantul de 6 luni. Alexandru se prezinta foarte bine: 7900g, 65 cm. A luat 450 g in greutate. Se rostogoleste pe burta, pe spate, prinde jucariile, mananca biiine (Doamne, tine-i pofta asta de mancare !!), gangureste : aaaa, iiiii, eeeee si alte vocale. Sta foarte putin in fundulet, dar pedi a zis ca e ok (Catalin a stat pe la 7 luni singur).
Ce manaca: fructe cu branza calcica sau cu cereale, piureuturi de legume cu carne. O sa incepem si cu galbenus de saptamana asta. Laptic: Humana 2 - 180-250 ml la masa
POze cu noi, in semnatura. Am pus date si in tabelute.
Aaaaaaaaa si ne vor aparea dintisorii - ca roade tot ce prinde si se vad deja
Aurasa - mami de Catalin si Alexandru

Mergi la inceput