*LMA*Piticlonti de iulie-august 2004 (229)
Raspunsuri - Pagina 3
roxanaz spune:
pff de abia acum am putut lua o pauza. ce zi de coma.
Dana bfff bine ca e ok Ricu azi....da, aia-s muci cum zice Cristal..bietul copil! pupici multi si sanatate!
pun poze in pauza..sper sa apuc.
Caro...hihihi.....Pat nu vrea si el castel din asta, ca a fost al lui si nu se putea tine in casa, e mult prea mare! numai in aer liber poate sta.
szivarvany spune:
Dana - ce patanie ... bine ca Ric e bine acum ! Multa sanatate ii dorim !
Kro - vazut pozeleee , vreau si io doo cucuiete asa frumoase
Da` ce frumosi sunteti cu totii !!! Unde au foat facute pozele ???
Leeloo - nastere usoara mamicii si o nepotica sanatoasa ! Cum e Stefanut ??? 
Cristal - hahaha, ce casa plina ati avut ![]()
Mey, pic de somn si e abia luuuni ... 
Daria &
GIULIA_(2004_08_16)
roxanaz spune:
http://community.webshots.com/album/560629741XSykEy gata am pus ceva poze.
Alice mersi, azi sunt nitel mai bine, ma incearca o urma de durere in ceafa dar sper sa fuga departe ca m-am saturat.
copilul meu este iar intr-o faza din aia cu aruncat si urlat si batut...uff....nu stiu deloc cum sa o scot la capat cu el.
szivarvany spune:
Rox - io am sarit repede la poze :-) Cine e sarbatorita ?
Steti frumosi amandoi, dar ochii aia albastri ai lui Patrick ... 

Sar`na si noi de vizionari, sa stiti ca am si filmari, doar ca Giulia nu zice nimik 

Daria &
GIULIA_(2004_08_16)
alice2004 spune:
Roxi, sa treaca repede si durerea aia de ceafa, trimite-o la plimbare pe mare ! ![]()
Vazut poze de iepurash, mi-a placut in mod deosebit cea cu "o iubesc pe mami" !! Si ca peseu - noi am scos din sufragerie masa sa poata intra cortul copilului ! Acu bine ca nu i-am luat o saltea daia, ca trebuia sa spargem tavanul, sa se potriveasca, asta pentru ca mai mult ca sigur ca Andrei nu ar fi renuntat la ea !
Sau o pastram pentru cind isi termina Gabi casa si i-o faceam cadou, heheee, ca tot nu avem noi curte s-o instalam ! ![]()
Daria, mama, da pune neicutza filmele, si ce daca Giulik nu vorbeste ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Caro pozele sunt superbe
imi place cea cu intreg familionul in care tati este cu pusca
iar Alesia are o fatza
Roxi am admirat castelul si micul terorist iubarezt
...si tortul arata super![]()
Dana insanatosire grabnica lui Ricu,doamne prin ce sperietura cred ca ai trecut....
Cristalina nu ai filmat tu dansul Botoshici cu printul, ntz, ntz,ntz.....zi-i lui John sa stea linistit ca de obicei spectacolul incepe cam dupa vreo cateva zile de gradi,pana se dezmeticesc ca trebuie sa vina acolo in fiecare zi:)))
Meii, cazul special este mandra care in fiecare zi se trezeste la 6.30 si urla pana cand vine bona si dupa,asa ca am o durere de cap in fiecare zi....am epuizat toate metodele...o mai las o saptamana sa vad care-i treaba ...daca nu...nu stiu
sunt in zona
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Ioana,
! Nu mai intreb, ca banuiesc ca ai epuizat toate metodele de calmare ... la noi merge cu mituirea ! Acu fusei pina la librarie, bineinteles ca nu am mai gasit carticelele pe care le cautam, am luat insa altele (mai am insa o librarie aproape de casa, o sa o vizitez cind ajung de la birou), ca sintem la faza cu "hai sa citim" carti de povesti !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
speel spune:
Roxa,ce faina e salteaua....si tortul...si despre Pat nici nu mai vorbesc.Auzi da lu Pat i s-ar asorta tare bine unu ori una mica.Pe cind asortarea?Hai ca timpu trece repede.
Caro,fetele tale sunt de revista,superbe de nu am cuvinte.
roxanaz spune:
hihihi Daria sarbatorita este finutul nostru Alex
sau Alesc cum ii spune Pat
a fost tare frumos si caldut, o adevarata dupa-amiaza de toamna. daca nu trebuia sa ma intorc acasa sa gatesc pana la 10 seara eram fericita ![]()
![]()
deci DA, ma doare capul din nou. gizaaazz.... ma urc pe pereti.
alice2004 spune:
Gata, am termenat ziua de munci asa ca plec acasa !
Roxi, se pare ca durerea aceea te place tare, de nu te mai lasa odata !!!
E migrena ? Mie imi trecea garantat cu cofedol ! Sanatate multa si sa te simti bine cit de curind ! Pupi multi ! 
O dupaamiaza linistita va doresc ! 
Alice si Andrei