*LMA*Piticlonti de iulie-august 2004 (229)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Kim - bine ca tatal tau e mai bine
Merg sa vad pozicile
Rox - tinem pumnii atunci si de la Oradea
Ioana G- moama ce tactica, ce planuri :-) Sa fie cu folos, multi pupici Mariei

Sunt prin zona ...

Am uitat: la pediatra totul ok, 2 picaturi vigantol, coloana e foarte ok, mai ales ca donsoara G are o tinuta de zici ca a inghitit un liniar, pt imunitate a zis sa stau calma :-)

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Neata gagici !

Ioana ... bafta sa se rezolve problemele Tare de tot Maria cu contolatul in buzunare
Roxi, tin pumnii sa aveti vreme buna
Olivia, frumoase pozele ... Ma bucur ca tatal tau e mai bine ...
Carmen... eu nu am cumparat prea multe pentru scoala ... Asa am primit indicatii ... sa luam dupa prima sedinta ... Eu acum mi-am dat seama, la tine emotiile sunt duble - si pt. Ilinca si pt. Ionut

Eu sunt astazi la birou cu amandoua mandrele, ca nu am avut cu cine sa le las astazi ... Sper sa trec ziua cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Multumesc pentru sustinere. Pe principiul "daca nu joci la Loto sigur nu castigi" depun si eu un formular pentru premiul ala, dar v-am zis ca sansele sunt aproape nule...

Olivia, ma bucur ca tatal tau e mai bine! Sanatate multa.
AndreeaP, concediu placut si te asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Andries, usurel cu aranjatul prin casa ca nu au intrat zilele in sac, menajeaza-te.
Roxi, 12 perechi de incaltari...uau. O sa faci un copil fericit...hihi...De fapt pe parintii lui....:))))
Eu am facut un pachet cu hainute de fetite (pana la 4-5 luni) si am pus okii pe o mamica, i-am luat numarul. A nascut de cateva zile dar nu pot sa dau de ea pen' ca are telefonul inchis.
Eu sper ca primeste hainutele si le foloseste, pen' ca e pacat de ele.
Daria, tanara esti, frumoasa esti...normal ca o sa iti refaci viata. Auzi la ea...

Ioana, la noi merge cu pacaleala...Dar eu plec la servici pe la 9 fara un pic asa ca am timp de balet prin casa. Ca daca se prinde ca vreau sa ies pe usa iese circ.
Eu sper sa va reveniti.
Az' noapte am auzit troncanituri de la Maria, urlete "mamiii, mamiii". Cand l-am intrebat az'dimineata pe John de ce racnea asa mi-a spus senin ca el isi aduce ca prin vis aminte ca a culcat-o, dar ca s-a lovit de tabliile de la pat sau ca a urlat nu...hehehe
Norocul lui ca pleaca o saptamana la conferinta si se mai odihneste, ghinionul meu...:)))

Andrea, Maria are intaietate. Pe principiul "ce nu stie nu poate sa-i cauzeze" si bazandu-ma pe faptul ca Oana barosana e cuminte, o las pe cea mica in patut si ma ocup de Maria in cazul in care le apuca bazdacul in acelasi timp.
La pranz se duce John si o culca pe Maria un pic mai devreme si apoi ma duc si eu si o iau in primire pe Oana de la bonele noastre. Seara le facem baie in acelasi timp, le dam sa manance in acelasi timp si le culcam in acelasi timp (John cu Maria si eu cu cea mica).
Au fost momente la inceput in care cand plangea Maria o luam pe cea mica de la san si ma duceam la cea mare.
Dar a functionat, pentru ca Maria, care era de o gelozie cumplita si daca puneam mana pe alt copil incepea sa urle ca din gura de sarpe, a acceptat-o pe bebe. Intelege acum ca si bebe trebuie sa manance si sa doarma...Nu pot spune ca am facut minuni, dar macar nu-i da cu jucariile in cap si cand o intreaba cineva daca il dam pe bebe zice ca "e a lu' mami!"
O mai apuca iubirea si o ia pe cea mica de cap sa o pupe (de ma trec fiori pe sira spinarii, ca Maria e vanoasa...dar nu indraznesc sa intrerup momentele astea rare de "tandrete" pen' ca mi-e ca a doua oara nu mai face...hehehe).
La dormit impreuna pot doar sa visez deocamdata...:)))
O sa fie bine, ai sa vezi.

Mai nou trebuie sa stam pe Oana ca pe butelie, cum o pun in patut se intoarce pe burtica si se chinuie pe acolo si atata de agita ca dupa masa da lapticul afara.
Az'dimineata imediat cum am scos-o din sacul de dormit s-a invartit ca o clatita si s-a asezat pe burta...Si ridica de funduletz si se chinuie acolo sa o ia de-a busilea...hahaha
E superdulce. De obicei o mai pun in scaunelul ei care vibreaza fara sa o prind dar deja se intoarce si mai are putin si cade peste margini daca nu suntem atenti...:)

O zi frumoasa tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza, gagicile mele dragi !
Ieri am lipsit de pe firmament, pen ca florin a trebui sa umble cu acte si dupa aprobari pentru masina, a fost de la RAR la politie, circa financiara si trezorerie si io am stat bona acasa cu copilul (hahaaa, iar am chiulit de la job !). Si cind sint acasa cu gizmoul nu dau drumul la pisiu, ca andrei vine si imi apasa pe butonul de off si ma lasa cu ochii-n soare ! Si cum a fost o zi frumoasa in bucuresti - cu soare dar cu putin vint, ce-i drept, am stat pe afara si am mai facut o vizita la librarie, dupa alta carte cu mica printesa si dupa niste acuarele, ca deja sintem la al patrulea set (pe celelalte le-a terminat, a amestecat culorile intre ele de nu mai pot fi folosite).
Am citit din urma, am vazut si poze ...
Andreea, sa stapinesti sanatoasa aparatul cel nou si sa aveti o supervacanta in Italia !
Roxi, vreme frumoasa sa aveti si petrecere frumoasa la congres !
Andrea, ce bine ca Matei este cuminte !! Si lasa mama ginduri de depresie, ca nu fac bine la ten ! Sanatate multa si pupici !
Cristalina, bafta imensa si chiar daca spui tu ca sansele sint aproape nule, apoi si al de cistiga marele premiu la 6 din 49 a facut-o doar cu un bilet cu o varianta simpla ... deci se poate ! Baga mare si sa fie cu norok !! Pupici multi si dragi pentru mindrele amindoua si salutari lui John, cu urari de odihna placuta in delegatie !
Ioana, !! Si eu ma mai rujam si aranjam in lift, cind nu aveam timp de aceste sporturi acasa, asa ca inteleg ce spui tu ! Cred io ca mindra e mamoasa tare si te iubeste peste poate, de nu suporta sa te vada plecind ! Minca-o-ar mama pe ea de fetitza scumpa !!
Olivia, am citit despre patania cu tatal tau, nu mai zic de "i told you so", ca nu e momentul acum (o fac alta data ). Am trecut si eu prin asa ceva de mai multe ori, ideea este ca ambulanta particulara vine imediat (ma rog, avind in vedere traficul din capitala, aproape imediat ), dat au niste tarife de te dau pe spate !! Deci, tre sa fii pregatit financiar cind ii chemi, ca la telefon te anunta ca deplasarea face atit si consultul atit ... dupa care depinde de tine daca ii mai vrei sau nu ! Ambulanta de stat e nashpa rau, adica vin foaaaaarte greu, spunea cineva de treaba cu prioritatile ! Mie cind mi-a fost rau si florin s-a speriat si a chemat salvarea, cind l-au intrebat ce virsta are pacienta si au aflat ca aveam 30 de ani, i-au inchis brusc !!! deci stiu cam cum vine treaba !! Aniuei, bine ca s-a rezolvat cu bine si ca tatal tau se simte ok ! Am vazurt si pozele, super ca de obicei ! Si mie mi-ar suride ideea cu art class ! Pupi lui Uka !
Dana, poate ca oboseala lui Ricu vine din faptul ca a stat foarte mult imobilizat si acum, ca alearga din nou, adaptarea se face olecutza mai greu, dar nah ... zic si io ! Sper din tot sufletul sa nu fie vorba de ceva mai nasol ! Sananate multa si voua !
Andries, mama, ai grija de burtica, nu te stresa prea tare cu schimbatul si mutatul si aranjatul, da ??
Mitzule, m-am uitat pe dc++ si sint o gramada de date de copiat, am incercat cu copy/paste, da al naibii nu mere, mai caut alta solutie, ca nu stiu cind am timp sa scriu de mina atitea cifre ! Daca imi ceri mie parerea, apoi eu nu l-as lasa pe andrei mai mult de ora 12 la gradi in primele zile, de fapt eu una as opta pentru varianta scurta pina ce se adapteaza la noua situatie, pentru ca sint sigura ca programul lung din prima nu ar fi bun pentru Andrei ! Acum fiece copil reactioneaza in modul lui propriu ! Pupici minunilor !
Daria, felicitari pentru vestile bune de la control ! Si lasa maica gindurile de calugarie, ce drequ, esti tinara si frumoasa, ai tot timpul in fata ta ! Asa-i ??
Si bafta si multe ginduri bune tuturor fetelor care incep gradinita/scoala, sa fie bine !!
Gata, ma-c sa bag ceva lucru, ca pierd competitia pentru statuie !!
O zi minunata va doresc (aici s-a innorat si e urit, sta sa ploua si e friiiig).

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

pai ce, la tine nu? pe a mica n-o da la gradi?
edit, spor la trebi;))

quote:
Originally posted by kro
Carmen... eu nu am cumparat prea multe pentru scoala ... Asa am primit indicatii ... sa luam dupa prima sedinta ... Eu acum mi-am dat seama, la tine emotiile sunt duble - si pt. Ilinca si pt. Ionut

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Nu ... nu o dau anul asta ... Am inscris-o pentru toamna viitoare ... Dar sa vedem cum ne adaptam la programul de scoala, daca reusim unul din noi sa o luam pe Feli de la scoala la pranz ... daca nu - ramane sa faca mama acest lucru si va trebui sa o dau pe Ale la gradi ... Vom vedea ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

brei, la mine inceputu` e bun, birou` lu` ionu` il vrea ilinca, scaunu` asijderea tipa intr-una "i-a lu` meii", ghiozdanu` ieri nu l-a lasat din spate, rechizitele desi aproape pe toate le-am luat la dublu ca sa aiba si ea da` tot pe`ale lui le vrea;))

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Cramen, fii barbata ... Si eu ma astept la faze din astea

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Apoi, Carmen, trimite fata derect la scoala, ce te mai incurci cu gradinita ??? Si ai scapat de un stress, ca amindoi copchii o sa fie in acelasi lok !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mai tineti minte in primele zile de scoala cand ne bateam cu colegii care are penar mai misto si mai "adus de afara"? si mai dotat...si cu carioci mai jmechere...

Mergi la inceput