*LMA*Piticlonti de iulie-august 2004 (229)
Raspunsuri - Pagina 10
mitzura spune:
Andries, si la noi au fost probleme in prima luna. Cat a fost Mara in burtica s-a purtat foarte frumos, cred ca n-a prea realizat el implicatiile situatiei, apoi dupa ce am adus-o acasa, a trebuit sa stam un timp cu ochii pe el tot timpul, pentru ca mergea si incerca sa o plezneasca, asa din senin. Cam dupa o luna, maxim doua, a trecut faza asta si a devenit extrem de iubitor cu ea.
Eu o s-o mut pe Mara in aceeasi camera cu el cand n-o mai alaptez. Ca acum se trezeste foarte des noaptea, si n-am chef sa tot fac drumuri intre camere.
Deci asa spuneti, sa il las direct la programul intreg...Cred ca mi-e mie mai greu decat lui, sa ma obisnuiesc cu ideea...Nu v-am spus o chestie care nu-mi place deloc. ca in general sunt multumita de gradinita, am fost si azi si am vazut sala de clasa, era tare curata, masutele si scaunelele noi, foarte frumoase, jucariile pareau curate si variate, per total o impresie buna. DAR, ce nu-mi place, e ca sunt 28 de copii in grupa. va dati seama? 28 de copii la o educatoare
Philip, cred ca de-abia astepti. Concediu placut ! O sa poti intra si de acolo, nu? Ca sa ne mai dai cate o veste..
kim222 spune:
neata..
tata este mai bine...si asta conteaza cel mai mult..dar Andries..daca nici un pacient cu hemipareza dreapta (post accindent vascular)..si care mimeaza un infract miocardic..nu este o urgenta..atunci nu mai stiu ce sa spun...Bine te-ai mutat!!!Tot in Drumul Taberei?
Roxana ideea cu salvarea particulara a venit prea tirziu...Data viitoare stie deja ce are de facut! Cind plecati?
Carmen o sa fie bine ..doar tu mai ocupata..
Adela ,Luca a mers la inceput6 ore..si dupa 2 luni ...8.5 ore..
MonicA facem galerie sa cistigi premiul!!!! Maria este o figura!
Mey ce-i cu Ioana si Alice? Tu Felicia?La raport!
Andrea ai pus poze si nu le-am vazut eu?
Uitati poze din we...
http://good-times.webshots.com/photo/2197348270100032467LgRzsg?vhost=good-times
kim222 spune:
Adela eu zic sa hotarasti in functie de cum se comporta Tudor...
Daria te calugaresti?
Dana cred ca nu sta locului acum ..mai mult decit inainte..si de aici oboseala...poate vrea sa faca nani la prinz...Am facut simbata amestecul dat de tine...i-a placut!
roxanaz spune:
Vivia deci e ok acum tatal tau? ma duc acush sa ma uit la poze plecam vineri pe la 3-4 sper eu.
Daria normal ca va fi totul ok...peste ceva timp. eu sunt sigura de asta, ptr ca stiu ce fel de persoana esti si cam ce ai merita
i-am luat copilului o pereche de ghete ff misto, piele de la hokide...doamne cata labutza are . in clasa I o sa poarte aceasi marime ca mine
g_ioana spune:
Hop si eu la ceas de seara..v-am citit zilnic dar n-am mai scris ca eram intr-o staresi nu am vrut sa va stric si voua dispozitia...
Olivia imi pare tare rau pentru ceea ce i s-a intamplat tatalui tau,bine ca se simte mai bine...uauuu da' Uka sta foarte bine la masuratori...am admirat pozele,foarte frumoase(mi s-a parut ca l-am vazut si pe tatal lui Oscar!?)
Daria eu zic sa pastrezi hainutzele de la Giulia,eu am o cunostinta care a divortat pe la 28 de ani si avea o fetita de vreo 4 ani,s-a recasatorit la 34 si pentru ca-si dorea foarte mult o fetitza au hotarat sa adopte una,in timp ce faceau actele a ramas insarcinata asa ca acum are 3 fete cucuiete!!!!
AndreeaP iti doresc un concediu placut si te asteptam sa te intorci cu multe poze si povesti frumoase!!!!!!
AndreeaM pupici copilutzilor si vreeem poze cu Matei!!!Si eu zic ca fetele,mai cere o parere de la alti pediatri!!!!
Mitzu eu l-as da intai vreo 2-3 zile la program scurt si pe urma la lung,da' io-s mamoshenia sefa asa ca s-ar putea sa gresesc!!!...si tot ca o incurajare la ieshi se poarta grupele de 38-40 de copii....28 este boierie !!
Moamaaa da' luni ce de-a emotzii o sa fie pe aici incepe si gradi si scoala
edit ca uitai ce era mai important,o incurajare pentru Cristalina si John "avem echipa,avem valoare, sunteti echipa cea mai taaaree",da-ti o tzuica daca castigati premiul al mare!
edit la edit,Andries cand scoatem oficial pampoanele????ca eu le-am scos la incalzit deja,pentru Cristalini
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
kim222 spune:
Ioana acum esti ok? Te putem ajuta cu ceva? Da..era si tatal lui Oscar..cica s-a reintors acasa:)
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by kim222
Ioana acum esti ok? Te putem ajuta cu ceva? Da..era si tatal lui Oscar..cica s-a reintors acasa:)
Olivia multumesc...se pare ca incet,incet se rezolva problemele,daca o sa ma vedetzi ca scriu pe la 5 dimineatza sa stiti ca-s deja la servici...pe scurt supermamoshenia facea scandal in fiecare dimineatza,de la 6.30, de ma durea capul zilnic(intr-o zi m-am pieptanat si machiat la servici)asa ca am chemat-o pe bona cu noaptea in cap s-o prinda dormind.......legat de tata lui Oscar o fi avut omu' nevoie de o vacantza
Acum ploua la noi,este o vreme de dormit,io-s odihnita nu mi-e somn....partea buna a lucrurilor este ca de vreo 2 saptammani mandra doarme mult mai bine noaptea adik se maraie de maxim 2 ori
Aaa,s-a dezvoltat in ea un simtz al proprietatii...pana acum de cate ori venea cate un copil in vizita la ea pleca cu cate o jucarie,acum mandra s-a prins de miscare si ieri cand sa plece prietenul ei,il controla in buzunare la usa si eu nu ma prindeam de ce,iar dupa ce a plecat m-a intrebat de cateva ori"dar nu mi-a luat nici o jucarie?"
hai ca-s in zona cu mare chef de munca,pupici
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
neata neata
Ioana sper sa se rezolve cat mai repede problemele! mama da originala solutie ati gasit....ai grija sa nu pleci pe la 3, ok??
azi e joi...maine pe dupa-amiaza vreau sa plec la Sinaia si va rog frumos sa imi tineti pumnii sa nu ploua, pliz pliz pliz
carmenp spune:
`neata, tii ce vreme de r..t, dorm pe mine, ne-am trezit cu noaptea`n cap ca de dimineata furam tot stolu` la facut analizele lu` dom ministru.
mitzule, cite camere ai? ma gindesc ca doua ca altfel nu`mi explic de ce sa-i culci pe amindoi in camera, sau poate n-am inteles io bine, merg sa recitesc
olivia, ma bucur ca e bine, merg sa ma uit pe poze imediat ce scriu aici
ioano, bahta, de luni scapa bona de stres;))