***LA REDOUTE (49)***
Raspunsuri - Pagina 16
madau spune:
Mie nici acum nu mi-au raspuns la intrebarea de pe site

Io ma duc acum la posta cu formularul ala de la sf catalogului completat+cec si le pun in plic si le trimit la ei
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
andreap spune:
Madau,mie mi-a raspuns Christine,am dat reply la un mesaj de-al ei!
M-am uitat in capitolul trecut...oare eu de ce nu am primit mail-ul ala cu "I inform you that the technical problems are solved. You can place orders again..."????Mai este cineva care nu l-a primit?Oare l-au trimis celor care nu i-au 'deranjat' cu mailuri rautacioase????Nu inteleg de ce imi spune ca-mi trimite o scrisoare "personala",din moment ce mail-ul din care am citat mai sus era tot de Christien trimis
.stau si nici nu-l depun la banca sa-mi iau banii,nici nu pot da o comanda..Pana la urma livreaza in RO au ba?
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
gabitaco spune:
Eu , desi nu i-am deranjat decat cu intrebarea, daca mai livreaza sau nu in Romania, nu am primit nici un mail de la ei cum ca ar fi reluat livrarile catre Romania.
Nu stiu ce sa mai zic.... eu as da o comanda mica... dar am comandat cate ceva la prietena mea in Franta si acum avem de facut ceva investitii serioase si stam lam prost la capitolul finante "shop on line...."... deci mai astept... ca nici ceva care sa vreau musai nu am gasit.....dar mai studiez problema
.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
danielac spune:
nici eu nu am primit mail cu reluarea comenzilor...
nushu, felicitari
claujro, curaj si bafta cu masina, eu am luat carnet in 27 iunie si de atunci am condus aproape zilnic,imi place mult.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
nushulica spune:
m-a sunat de la mopiel cineva
le-am facut scandal ca nu-i posibil sa platesc atat pe transport
si mi-a zis ca-si cer scuze ca nu trebuia sa platesc ca pretul transportului este inclus in pretul produselor si persoana care s-a ocupat de comanda mea nu stia asta![]()
ma rog acum am mai dat o comanda de o pereche(cei care n-au venit acum ii au) si imi scad cei 29.5 ron din plata urmatoare![]()
ce multumita sunt
ella_74 spune:
hello,
raspuns primit azi de la ING, de o prietena care a facut refuz de plata la ei: nu putem sa va recuperam banii de la LR fiindca acest retailer a semnat o conventie cu Visa si a dat asigurari ca-si va despagubi clientii romani prin cec-uri;
deci ne-am lins pe bot !!!!!!!!!!
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
claujro spune:
quote:
Originally posted by V@lly
ms tuturor pt raspunsuri
bani am suficienti pe card
cand am facut cardul tipa aia de la banca mi-a zis ca acest tip de card(visa electron)este pentru plati on-line
Nu stiu ce sa zic. Poate pt plati on-line in interiorul tarii. Daca bani ai sigur, alta explicatie nu ar mai fi.
Fetelor care m-au felicitat pentru uriasa mea realizare, va multumesc din suflet!
Conteaza enrom pentru mine! Multumesc!ING-ul nu era banca aia care facea brobleme la refuz la plata? Ar fi de rau daca e asa peste tot. In primul rand ca am 2 cecuri pe 2 nume, in al doilea rand ca nu am ce comanda fortata acum, la preturile astea, nu-mi convine sa platesc recomandata pana in Franta si nici nu-mi convine sa le incasez cu comision.
Trebuie sa existe o solutie mai buna. O sa o gasim noi!
Eforie-august
mitzuka spune:
Madau...tu cam ai calculat la taxe? Ai reusit sa comanzi de toata suma, adica exact exact.Ma gandesc ca nu am cum sa nimeresc aceeasi suma ca cea de pe cec ccc ca atunci am folosit si coduri pe care presupun ca acuma nu mai am cum sa le pun...ma gandeam la colis...ca am ochit ceva pentru puiul meu care s-ar incadra in suma minus fdp...
Daca folosesc formularul din catalog nu cred ca mai merge cod...dar daca listez comanda online oare merge codul???
Oricum mai cuget ca am citit ca cec-ul e valabil un an...
Cea mai mare problema a mea e cu nimeritul comenzii chiar de suma de pe cec, daca e mai mare clar nu merge iar daca e mai mica nu am de chef sa ma parlamentez cu Sabine, Christine sau stiu eu cine pentru unu sau doi euro pe care ei mi i-ar datora si pentru asta sa nu imi ajunga comanda...
Aaaa..inca o chestie oare cat ma costa trimisul sa vad daca mai merita sau nu sa trimit.
Sper ca nu v-am zapacit...
PS...ai folosit codul pentru patura aia din catalog?
Simina
claujro spune:
Am sunat acum la BRD. Nu exista inca un raspuns din partea LR. Bine macar atata!
mitzuka, foarte adevarate temerile tale! Oricum, noi iesim in pierdere in orice caz! 
Eforie-august
madau spune:
Eu am cec de 59.12 euro, am comandat de 58.33..oricum ies mai bine asa decat daca as incasa CEC-ul. N-am folosit nici un cod, nu am listat comanda ptr ca nu stiam daca e ok sa fac asa.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2