***LA REDOUTE (49)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Nici eu nu am primit mail ca au reluat livrarile in Romania dar nici nu i-am intrebat nimic. Sper totusi sa le fi reluat ca deja am comandat de 150E.
Mitzuka, eu zic sa pui cu tupeu si codul colis.

Italia 2007
Portugalia 2006
Brussels 2006
Barcelona 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor haideti sa va arat pana unde poate merge nesimtirea astora de la redoute
am primit mail acum de la euroinfo unde scrisese saddie si uitati ce zic ei:

Mesdames,

Je reviens vers vous dans le dossier qui vous oppose à la Redoute.

J’ai reçu aujourd’hui une réponse de cette société suite à mon courrier du 20 août dernier. La Redoute regrette de ne pas avoir pu traiter vos commandes passées au mois de juillet et explique cela par des problèmes techniques. Vous devriez prochainement pouvoir de nouveau commander sur leur site.

La Redoute m’indique dans son courrier qu’elle vous aurait, depuis le 22 août, remboursées sous forme de lettres-chèque. Vous pourrez donc utiliser ces lettres-chèques pour payer vos prochaines commandes. Si vous souhaitez un autre mode de remboursement, vous pouvez contacter leurs services à l’adresse ci-dessous :

Secteur ELITE

Direction clients de LA REDOUTE

110 rue de Blanchemaille

59082 Roubaix cedex 2

France

clients@redoute.fr

0033 892 350 355

Aussi, afin de s’excuser des désagréments subis, la Redoute nous informe que vous allez bénéficier d’un bon d’achat de 20 €.

Afin de savoir si nous pouvons clore votre dossier, nous vous serions reconnaissants de bien vouloir nous informer si vous avez effectivement obtenu le remboursement et le bon d’achat de la part de cette société.

acum poate nu stiu eu bine ...dar cine a primit reducerea asta de 20 euro de care zic ei???ar trebui sa le scriem toate si sa le dam mailul de la astia sa vedem ce mai zic atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Vaaaaaaaaaaai! Oribil! Tot ca pe niste prosti ne trateaza! Incredibil!!!!! Cred ca ne intoarcem din nou la reclamatii!!!! Monicaaaaa!

Bineintels ca nimeni nu a primit nici un 20 euro. Ce magari sunt! Sa vedeti voi ca dupa ce terminam cu banii ne inchid usa in nas din nou. La pariu!

Eforie-august

Mergi la inceput

mai eu nu stiu voi dar eu una nu mai pot de draci de cand am citit mailul asta astia chiar ne cred prosti pe toti

eu le scriu acum un mail sa-i intreb cand ne-au cerut ei scuze si cand ne-au zis de cei 20 euroniici macar nu ne=au trimis mail la toti sa ne zica ca putem comanda iar

de asta ne scriu asa mieros acum sa comandam ca i-au luat astia la bani marunti si poate si altii

Mergi la inceput

saddie, scrie-le adevaraul: nu au avut probleme tehnice (e o minciuna), ne-au anulat comanzile cu mult inainte sa ne blocheze conturile...stiti foarte bine. Si nimeni nu a primit nici un 20 euro....

Cu fatarnicia asta chiar mi-au provocat scarba!

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu mai am de gand sa-mi mai fac sange rau si ptr astia 20 euro. Sa si-i pastreze sanatosi, chiar nu mai am rabdarea necesara sa ma tiganesc cu ei si ptr asta.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

mada dar nici eu nu ma tiganesc cu ei pt 20 euro ca oricum eu nu am mai comandat nik si nici nu mai comand dar zic asa...cum au vrut ei sa iasa basma curatasi cum ne trateaza in mod normal

edit: de fapt mint am facut o comanda de 13 euro in ziua aia cand s-a dat drumu la livraride test

Mergi la inceput

Nimeni nu-si doreste cu ardoare aia 20 euro. Din partea mea sa si-i pastreze. E vorba ca AU MINTIT!!!!!!!!!!!!

OPC-ul frantuzesc sta linistit ca problema s-a rezolvat si LR-ul isi vede de treaba in favoarea lui. Insasi faptul ca accepta comenzi cu cecul e numai si numai in favoarea lor. Ca daca le incasam poate ma duceam sa cumpar de la Kiabi sau de la alt concuret. Dar de ce sa nu scoata profit din magaria asta...

Edit:

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia am ramas oricum cu asa gust amar din toata treaba asta incat indiferent cat m-as bucura ca putem comanda din nou (si ma bucur cel mai mult in ceea ce priveste hainutele ptr copil, ca ptr mine ma mai descurc)..nu ma mai pot bucura 100%. Dar am obtinut ce am vrut, si anume sa se livreze din nou. Cat despre modul in care isi trateaza clientii....asa au fost si asa vor ramane, ptr simplul motiv ca e specific natiei lor sa se poarte asa. Mai are rost sa deschidem acu' discutia despre francezi si obiceiurile lor? Io zic ca mai raud e enervam.

Comenzi cu cecul din cate stiu eu s-au putut da mereu, io-s multumita ca macar imi recuperez banii...acu' sper sa ajunga si comenzile

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Si tu zici sa nu mai le spunem alora nimic, cum ca nu a primit nici un roman aia 20 euro pe care LR pretinde ca i-a acordat. Inteleg bine?

Eforie-august

Mergi la inceput