***LA REDOUTE (49)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

stati asa un pic!
cine a zis ca vom primi un bon de 20 de euro?A zis LR catre cine?A fost in scris,si-au luat vreun angajament?

Sa-i ia naiba cu cei 20 euro ai lor,chiar n-am nevoie de banii astia.

Nu ma injurati dar eu vreau sa va rog sa nu tabarati cu mailurile pe ei sa-i luati la intrebari ca de ce nu ne dau un bonus de 20 euro.Va rog mult de tot!!!

Poate ati vazut si pe forumul frantuzesc ce se mai plangeau si tipele alea de diverse magarii facute de LR.Desi unele erau scandaloase,LR n-a oferit nici unei cliente bonuri/bonusuri ca sa-si ceara scuze.De ce ne-ar oferi noua?

Hai sa-i lasam naibii cu banii astia si sa ne vedem de comenzile noastre.Eu sunt atat de multumita ca o sa mai pot comanda hainute pt copil incat chiar nu vreau sa-i irit iar pt o chestie minora.

Pleeeaaaseeee!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

Si tu zici sa nu mai le spunem alora nimic, cum ca nu a primit nici un roman aia 20 euro pe care LR pretinde ca i-a acordat. Inteleg bine?

Eforie-august

poate cu aia 20 euro de caciula platesc amenzile alea pt fiecare chargeback

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:
Originally posted by claujro

Si tu zici sa nu mai le spunem alora nimic, cum ca nu a primit nici un roman aia 20 euro pe care LR pretinde ca i-a acordat. Inteleg bine?

Eforie-august

poate cu aia 20 euro de caciula platesc amenzile alea pt fiecare chargeback

care chargeback il refuza...nu vedeti??ma rog...n-ati inteles ideea...dar daca asa de tare ca suparati ca le scriu nu-i mai "deranjez" cu chestii din astea de 2 lei...nu cumva sa se razgandeasca cu livrarile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Da Clau tocmai am zis..stim deja ce le poate pielea...sa fim serioase, nu vom primi niciodata mai mult decat "scuze". Io sunt multumita ca macar le-am aratat ca nu suntem o tara de papuasi sau niste gospodine tolomace care in lipsa de alta ocupatie, comanda online. Ne-am facut inteles punctul de vedere...cat despre aia 20 de euro...atat timp cat n-am primit nici un mail ce sa le zicem, sa ne luptam cu morile de vant, sau cu d'alde Christine, Sabine & co????

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu acum am vorbit cu tipul de la banca de unde am cardul, si a zis ca daca uneia dintre noi i-a fost refuzat refundul, asa va fi la toate

"Some of my friends - that are in the same situation - already got their responses from their banks and their refunds were denied because that company "made an agreement with Visa and will reimburse it's client by cheque". Is there any method to avoid that? Cashing the cheques will make me lose almost 40% of the money
Michael: Sorry no. If thats what VISA says we can not change it."

Mai ramane solutia de a le cere lor sa ne puna banii in cont. A incercat cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

ohohooo ce discutii...
20 eur despagubire???? heheheheh pai daca yo vad 20 euroi de la francezi ma jur ca nu comand nimik de ei si-i pun in rama sa-i admir pana la adanci batraneti si cand oi da coltzu ii vreau pusi la picioare ca la egipteni, sa-i mai admir nitzel shi "dincolo"

in alta ordine de idei eu astept cu interes comanda data sambata, cca 18 euroi, haine pitic, trebuie sa vina "scrisoare", am folosit codul COLIS.

imi cer scuze, nush cine intreba de card VISA ELECTON.. Eu am din acela, l-am folosit cu succes pe LR si pe orice site am mai vrut eu. Numerele trebuiesc bagate legat, nu cu pauza cum e pe card.

poop u all, ma intorc la lucru.....

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V@lly spune:

eu intrebam de visa electron.am bagat si cifrele lipite si tot nu merge:"Certaines informations que vous avez fournies sont incorrectes. Merci de les corriger.
Ce numéro de carte est incorrect. Merci de le saisir à nouveau."
bani am suficienti.ma disperanu stiu ce altceva sa fac

Mergi la inceput

fetelorrrrrrrr intrati rpd si verificati-va retururile...ne-au trimis astia cec de 20 euroi s-au tinut de cuvant

le 10/09/2007 Geste commercial suite déception
20,00 € Bon d'achat 000000000
du 01/01/0001 ia uitati ce scrie la mine

a innebunit lupu

in alta ordine de idei eu inca n-am primit cecul pentru comanda din 27 iulie nici acum le-am scris la toate unde naiba sa mai scriu ca e vb de 170 euroi nu pot sa-i las asa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by V@lly

eu intrebam de visa electron.am bagat si cifrele lipite si tot nu merge:"Certaines informations que vous avez fournies sont incorrectes. Merci de les corriger.
Ce numéro de carte est incorrect. Merci de le saisir à nouveau."
bani am suficienti.ma disperanu stiu ce altceva sa fac

incearca sa schimbi numarul de telefon si la noi au fost probleme cu el...acolo unde iti faci contul...trebuie trecut cu 06 in loc de 07

sper sa fie asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

nooooooooo, lupu s-a ticnit de tot....

am primit mail de la LR, cadou de ziua mea trusa de farduri shi reducere 30 euroi la comanda de 60, din cataloagele AH si PE, fara pagini rosii si prix mini dar merge pe prix vert

aku am verificat mailu...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput