***LA REDOUTE (49)***
Raspunsuri - Pagina 15
nushulica spune:
quote:
Originally posted by croco21
Nushu, si eu am primit de la mopiel tot o singura pereche, desi comandasem doua. Dar pe mine m-a sunat inainte o tipa de la ei si mi-a zis ca cealalta pereche nu mai e in stoc; mi-a spus si ca mi le trimite prin curier si trebuie sa platesc si taxa de expediere cam 20 ron zicea ea, in realizatate au fost 30 RON. Nici eu nu sunt chiar multumita de pantofi, sunt captusiti cu piele neagra si iese un pic culoarea din ei.
Italia 2007
Portugalia 2006
Brussels 2006
Barcelona 2005
pai si pe mine m-a sunat si mi-a zis ca unul din modele nu mai este in stoc cu toate ca si azi tot in stoc apare
si fiind la birou am intrat rpd pe site si am ales alt model si i-am zis codul la telefon...s-a uitat la codul respectiv si a zis ca-i are...deci...iar de transport nu mi-a zis nimic de curier eu am zis ca ii trimite cu posta si e mai moka
adik 30%
copiloi spune:
Salutare!
M-am uitat fugitiv pe ultimele 3 pagini si parca nu am vazut link-ul de la www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news/francezii_nu_i_vor_pe_romani_printre_clientii_on_line_147350.html" target="_blank">Ziarul de Iasi, unde nushulica e vedeta!![]()
Daca stiati de el, ignorati-ma cu placere!![]()
Alina
nushulica spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Salutare!
M-am uitat fugitiv pe ultimele 3 pagini si parca nu am vazut link-ul de la www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news/francezii_nu_i_vor_pe_romani_printre_clientii_on_line_147350.html" target="_blank">Ziarul de Iasi, unde nushulica e vedeta!
Daca stiati de el, ignorati-ma cu placere!
Alina
daaaaaa

am uitat sa pun linkul pe forum claudia l-a citit
madau spune:
Nushu esti vedeta

Vally unde vrei sa bagi numarul de card, la plata finala?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
quote:
Originally posted by V@lly
heeeelp
incerc sa bag datele cardului si imi initial imi zice:"Numéro de carte erroné. Veuillerréessayer "
si daca dau a 2-a oara valider imi apare mesajul asta:"Paiement par carte impossible. Veuillez contacter une hôtesse."
are cineva idee ce se intampla?
Visa electorn nu e bun pt plati internationale sau nu ai suficienti bani pe card. Una din astea.
Eforie-august
andreap spune:
Am vb cu Aissa;ea mi-a spus ca a platit o data cu cec,in urma convorbirilor cu Sabine
;a trimis comanda pe fax,impreuna cu o copie a cec-ului.numai ca a facut asta la indicatiile Sabinei.iar mie nimeni nu-mi raspunde de pe LR
.Am scris pe site(nu stiu daca acolo unde trebuie
),am dat reply la un mesaj primit de la Christine....tare as vrea sa comand cate ceva.
Cineva a dat zilele astea comenzi?cu plata cu cardul..
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
andreap spune:
Am primit raspuns acum de la Christine..ce sa inteleg?
"Dear Madam,
You will receive a personal letter with all explanation within a few days.
Thank you.
Christine
Relation Clients"
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
V@lly spune:
ms tuturor pt raspunsuri
bani am suficienti pe card
cand am facut cardul tipa aia de la banca mi-a zis ca acest tip de card(visa electron)este pentru plati on-line