***LA REDOUTE (49)***
Raspunsuri - Pagina 14
catutza spune:
Tania , da i-mi clateam si eu ochii pe LR si pe gentile tale, ca tare frumoase sunt 

Multumesc de info, poate i-mi fac curaj si comand si eu.
Vreau si eu adresa lui Sabine va rog mult.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
claujro spune:
Am primit raspuns de la vanzatorul de genti de pe ebay. 30 euro taxele de trimitere catre Ro. 
Eforie-august
vl-ad spune:
Buna!
Clau - felicitari pt curajul de a conduce singura.Eu consider ca numai conducand singura iti invingi frica.Azi putin , maine mult...
Eu am o povestioara tare haioasa cu frica mea de a conduce:
mie imi era tare frica sa conduc in oras , eram foarte stresata de masina din spatele meu.Sotul meu ca sa ma faca sa conduc imi spunea ca nu vrea sa mergem undeva (la Metro de ex) numai daca conduc eu.Mie odata mi-a fost atat de frica ca la un giratoriu mi-am inghitit guma
.Si oricat ar fi incercat el sa ma incurajeze si sa ma stimuleze sa conduc tot nu mi-am invins frica cu el in dreapta ( pt ca ma bazam tot timpul pe el sa imi spuna ce sa fac)pana cand nu am inceput sa conduc singura(si asta s-a intamplat cand eram gravida cu Vlad).
In alta ordine de idei , ce parere aveti de ghetutele acestea :
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4000102&SizeCode=00024&Quantity=1&PersText=&ItemId=6&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
nushulica spune:
am primit coletul de la mopiel si nu prea sunt multumita din cauza ca n-am primit comanda intreaga(comandasem 2 perechi si a venit doar 1) pe urma am platit 29.5ron trasnport ceea ce e foarte mult pt transport in ro si nici pantofii nu mi se par straluciti
am sunat acum la ei(clau merci
) si mi-a zis o dna ca transport nu trebuia sa platesc nimic ca ei au marit preturile si transportul este inclus in pretul afisat pe site...astept sa ma sune la 3 sa vad ce zic si de ceilalti pantofi
claujro spune:
Adina, multumesc! Tare faza cu guma!!!!! 
Cizmulitele sunt frumoase si nu sunt scumpe! 
Eforie-august
madau spune:
Mama...ce in urma sunt cu cititul

, am avut un we full, am fost la IKEA, ieri am fost in parc cu Miruna, azi am haladuit pe strazi pana acum cu treaba...traiasca masinutza...si cine a inventat-o

Claudia felicitari ptr curaj, las ca ai sa vezi ce rapid te obisnuiesti. Eu inainte sa am masinuta mea si sa conduc singura, recunosc ca mergeam destul de aiurea, dat fiind ca conduceam rar si atunci ma batea sotul la cap ce si cums a fac
, dar de cand mi-a luat masinuta si merg singura e muuult mai bine. Mergi la inceput pe distante scurte si pe drumuri pe care le stii, pana prinzi curaj, si apoi te aventurezi si mai departe. Sunt convinsa ca reusesti...

Tania fa bine calculele si vb cu fata sa se nasca atunci cand trebuie, sa nu-ti incurce livrarile![]()
Ma duc sa hranesc maimutza si s-o culc si revin
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
horel2003 spune:
Nu stiti ceva cod de reducere de pret? am gasit unu cu -20% dar nu merge.. sau ce colectie trebuie folosita?
Eu cunosc un tip care face comenzi din state de pe multe site-uri si percepe 17% din valoarea produsului + se plateste 5 dolari per kilogram transportul.
aduce si de pe ebay.com cu conditia sa fie BUY IT NOW .. adica sa nu liciteze el si sa astepte pana se termina.
Se plateste valoarea produsului in state,comisionul se plateste la sfarsit,adica cei 17%.
El este din cluj
daca doriti detalii,am sa vi le las aici.
V@lly spune:
heeeelp
incerc sa bag datele cardului si imi initial imi zice:"Numéro de carte erroné. Veuillerréessayer "
si daca dau a 2-a oara valider imi apare mesajul asta:"Paiement par carte impossible. Veuillez contacter une hôtesse."
are cineva idee ce se intampla?
claujro spune:
quote:
Originally posted by V@lly
ce trebuie trecut la Numéro de carte?am incercat toate codurile scrise pe card si nu merge niciunulam card visa electron.se poate sa nu accepte astfel de card?
Unde? La inscriere sau la plata finala?
Eforie-august
croco21 spune:
Nushu, si eu am primit de la mopiel tot o singura pereche, desi comandasem doua. Dar pe mine m-a sunat inainte o tipa de la ei si mi-a zis ca cealalta pereche nu mai e in stoc; mi-a spus si ca mi le trimite prin curier si trebuie sa platesc si taxa de expediere cam 20 ron zicea ea, in realizatate au fost 30 RON. Nici eu nu sunt chiar multumita de pantofi, sunt captusiti cu piele neagra si iese un pic culoarea din ei.
Italia 2007
Portugalia 2006
Brussels 2006
Barcelona 2005