***LA REDOUTE (49)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

monica si eu ma uit la ebayul asta ca la chinezi......
stie cineva cum e cel italian?Sotu se descurca bine in italiana.
In engleza este ebay american din cate stiu si am mai gasit ebay.co.uk - care e al englezilor dar au preturile in lire....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

intru pe fuga ca-mi vine niste mobila la instalat.

Monica, este, cum nu? www.ebay.com, sau www.ebay.co.uk

Roxana, din pacate nu am timp sa ma ocup de un subiect, mai ales ca o sa dispar din peisaj zilele urmatoare, dar asigur tot suportul pe care-l cereri aici, cand reusesc sa intru. Nu sunt nici eu experta, dar atat cat ma pricep o sa raspund, bineinteles!

Ar fi bine, daca aveti vreme si va descurcati cu engleza, sa intrati pe www.ebay.co.uk si in josul paginii sa cititi termenii de acolo (about ebay, policies, etc.) Tot acolo vedeti si in ce tari exista ebay, cu linkurile aferente.

Mai mult, dupa ce va faceti cont, veti primi pe email un fel de "manual de utilizare". Daca va faceti cont pe un ebay in lb. engleza, acesta va fi tot in engleza. Succes!

PS. Catutza - ce faceati, mama, la ora aia pe forum?? Shoppinguiai de zor? In legatura cu expeditia, aceasta e in functie de kg din colet si de optiunea vanzatorului, daca vrea sa asigure sau nu cioletul. Cei care trimit pe DHL asigurat, cer costuri de trimitere de 20-30 de euro pe colet - asta e taxa DHL. Cele cu posta normala vin mai ieftin: 5-17 Euro/colet.

Giova, spre rusinea mea, nu am mai dat de peste 10 ani pe la zoo prin Sibiu!! Stiu doar ca a fatat tigroaica nistre tigrisori faini, ca a scris de ei in ziar. Mai multe nu stiu sa-ti spun. Sorry.

Gata, am fugit

Tania 36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

tania m-ai imbolnavit zii rpd cum cumpar niste genti de pe siteul ala??

edit: andreeap eu am mai avut o data o problema si trebuia sa trimit comanda pe fax asa mi-a zis sabine si am listat efectiv cosul cu produsele care le vroiam...deci cred ca acum la fel trebuie procedat listezi cosul cu produsele dorite atasezi cecul si go! altfel nu vad cu ai putea proceda...ca formular din ala de comanda din catalog nu are toata lumea nu??si in plus de asta daca ai 5 cecuri si vrei sa faci 5 comenzi ce faci cu 1 formular ca nu-ti ajunge??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Nushu,multam!Adica listez foaia cu produsele,atasez o copie dupa CEC si trimt pe fax?Sau trimit prin posta originalele?
Am intrebat si pe site-ul LR,sa vedem daca cineva raspunde.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V@lly spune:

ce trebuie trecut la Numéro de carte?am incercat toate codurile scrise pe card si nu merge niciunulam card visa electron.se poate sa nu accepte astfel de card?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by catutza

DanielaC , eu am facut deja cerere de refuz de plata la banca, dar ma gandesc ca daca nu rezolva nimic cei de la banca atunci sa am eu cecurile in serar ca sa stau linistita. De aceea vreau sa ii scriu maine si lui Sabine.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

si eu am facut cerere re refuz la banca, ma duc azi sa vedem ce s-a mai intamplat acolo...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu am cautat pe e-bay in italiana,. acolo ma descurc. dar trebuie sa cer niste lectii de la tania.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Giova, nu-ti recomand zoo din Sb, e intr-o paraggina deprimanta Faceti mai bine o plimbare prin muzeul satului, e tare frumos!

M-ati inebunit si pe mine cu e-bay, numai timp sa am sa invat sa ma descurc pe-acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by andreap

Nushu,multam!Adica listez foaia cu produsele,atasez o copie dupa CEC si trimt pe fax?Sau trimit prin posta originalele?
Am intrebat si pe site-ul LR,sa vedem daca cineva raspunde.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

pai nu pe fax ...ca este si cecul pe care ei trebuie sa-l anuleze deci le trebuie originalul...trimite prin posta recomandat eventual sa fii sigura ca ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Azi am condus snguraaaaaaaa!!!!!!!!!! In afara ca i-am taiat lu unu fatza ca nu ma lasa sa trec de pe o banda pe alta si trebuia sa fac dreapta...in rest a fost bine!

Nasol e ca am numere de Constanta!

Eforie-august

Mergi la inceput