***LA REDOUTE (49)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Esti tare! pai atunci nasti repede si vino rapid acasa ca poate vine vre-un aviz!

Ziceai ca ai facut Psihologia si stii sa gestionezi dependentele?!

WOW Al doilea bebe redoutist!!!!

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

CLAU, mai mult, am fost chiar psihoterapeut la un centru de tratament pentru dependenti (cativa ani buni)...tare, nu? Si mai tare e ca formarea mi-am facut-o in Germania (acolo am aflat pt prima oara ca exista dependenta si de shopping, de fapt exista o lista cu peste 90 de tipuri de dependenta identificate ca patologice - mai e loc, fetelor ). Si uite si tu, acuma, la ce folosec eu germana invatata cu atata truda...la ebay! Eeeee, am reusit sa-mi si "gestionez" o dependenta deranjanta, aceea de fumat. Dupa 10 ani de fumareala, acum nu mai fumez de 7 ani.

Si apropo de dependente...unul dintre tipurile care mi s-a parut cel mai interesant este "dependenta de cearta". Ghiceste cineva care dintre sexe este atins mai frecvent?

Tania 36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Tania, cred ca o sa venim toate la tine la terapie!

Am scris o intrebare magaziunului aluia de genti (luxus) sa-mi zica cat sunt taxele pana in ro. La germana ma pricep si eu. Macar atat!

Edit; de fumat m-as lasa si eu.

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Fetelor, vreau si eu adresa de mail a lui Sabine. Vreau sa ii scriu ca nu a ajuns cecul la mine. Ma ajuta cineva?

Multumesc anticipat

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by catutza

Fetelor, vreau si eu adresa de mail a lui Sabine. Vreau sa ii scriu ca nu a ajuns cecul la mine. Ma ajuta cineva?

Multumesc anticipat

nici la mine nu a ajuns niciun cec din cele 3 comenzi anulate... ce sa fac?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gata am terminat cu chefuiala, am ramas cu oboseala, fac si versuri!!!
Clau am cununat acum.
Spor la sofat, si eu conduc de cateva luni zilnic. am facut si un drum de Arad si am avut niste morcovi...era primul meu drum singura in afara orasului.sunt mandra de cei 100 km facuti, chiar daca nu am depasit decat 2 masini.
Tania tu chiar vrei sa mor de inima cu gentile alea? cred ca sapt. asta iti cer detalii, caci pe urma vine bb si nu mai ai timp de asa ceva. sapt. asta sper sa ajung si la Sb, daca tot sunt la ai mei in Alba. e ceva de Zoo-ul de la voi? merita vazut?

maine sper sa intru si eu pe lr si sa incep sa bag in cos. inca nu sunt decisa cu ce platesc(card sau CEC) si cand lansez comanda. dar nu strica o privire mai detaliata.

si o sapt. buna sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

DanielaC , eu am facut deja cerere de refuz de plata la banca, dar ma gandesc ca daca nu rezolva nimic cei de la banca atunci sa am eu cecurile in serar ca sa stau linistita. De aceea vreau sa ii scriu maine si lui Sabine.

Tania , ma omori tu cu gentile! Eu niciodata nu am suficiente. Spune-mi te rog, cat costa livrarea, cand platesti si prin ce se livreaza (tot faimoasa posta? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Tania-Z cred ca ar trebuii deschis un subiect cu ebay pe forum la Know How probabil ca deja sunt multi doritori..........eu una clar vreau genti,ce de modele si ce frumoase sunt.
Asa dar nu ne lasa aici in asteptare si fa un subiect cu tot ce trebuie sa stim despre ebay ca ne apucam de shopping.

Apropo de shoping mi-am facut plinul pe cateva zile , am fost in ungaria si am umplut portbagajul, dar on-line parca e mai amuzant......iar licitatii, asteptare.......chiar ca e interesant.La noi eu intru mult pe okazii dar nu mi se pare ca seamana foarte mult cu ebay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

un e bay in limba engleza nu este?
Habar n-am in germana nu ma descurc.
Ma invata cineva si pe mine cum e cu e bay-ul mai pe seara>
?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Clau,ti-am dat PM..raspunzi cand poti.
Fetelor,nu am timp deloc....ca lunea dimineata.Raportez insa 3 CEC-uri venite,2 ale Aissei(da' pe numele meu),1 al meu.Cum fac sa comanda de la ei si sa achit cu CEC-ul?????Poate s-a scris,sincer nu am cum sa caut acum.Poate cineva sa ma ajute?Va rooooog.
Multam

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput