***LA REDOUTE (49)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Monica, din cate inteleg eu au piele pe dinauntru si la suprafata sunt dintr-un material sintetic cu aspect de velur. Dar poate ma insel, franceza mea e doar de la televizor.

Italia 2007
Portugalia 2006
Brussels 2006
Barcelona 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

da.in poza se pare ca numai partea din fata e din piele
partea de sus e un material care imita ..ceva carpa am impresia.se vede mai bine in poze.
Renunt...

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu zic ca cizmele sunt din piele, aplicatiile de pe ele sunt din sintetic prinse cu cleme aurii/bronze ...

Edit: prea are toata cizma de sus pana jos acelasi aspect/culoare...Nah, poate vine cineva care stie mai bine si te lamureste, cizmele sunt frumoase si nu sunt scumpe.

Edit: unele ieftine, aspectuoase dar nu din piele: http://www.laredoute.fr/vente-bottes.aspx?productid=324107498&documentid=346107&categoryid=32411212&single=true&hasnext=1&hasprev=1

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

nu stiu ce sa mai zic.oricum le vreau pe cele bej si n-au decat maro.asa ca...altele!
Multumesc pentru pareri!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

MIKI, stiu eu cum e cu microbul licitatiilor...e-he, ce crezi ca faceam eu azi noapte? Licitam . Am luat o lenjerie de pat si 3 genti, pe toate platesc la un loc cam 20 de euro. Daca vreti, pun si linkuri.
Sa aveti spor in continuare!

In germana:
echt leder = piele veritabila
wild leder = piele intoarsa
kunstleder = imitatie de piele

Apropo de shopping, va place geanta asta?:
http://item.express.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ExpressItem&item=130117073522&FROM_MERCHANDISING=1&tr=merch:ub&ssPageName=ADME:B:EOIBUAA:DE:1100

Tania 36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

express ebay, acolo unde ne-ai arata geanta .....Derzeit können bei eBay Express nur Artikel an Adressen in Deutschland gesendet werden. Verwenden Sie für internationale Käufe bitte eBay.

Zice ca e doar pt .de

Eforie-august

Mergi la inceput

Da, stiu, dar aia care o vand au magazin pe ebay.de, unde am licitat celelalte genti.

Eu intru pe express ca sa vad marfa mai usor si sa gasesc magazine. Dar licitatia o fac pe ebay-ul obisnuit.

Tania 36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

clau,
succes maine la shofat de una singura; daca iti moare motorul sau mai stiu eu ce, pune avariile iar cui nu-i place cum conduci sa te ocoleasca; eu asa am facut prima oara cand a trebuit sa plec la servici de una singura...he, he, ce vremuri, sa vezi ce ma mai fluierau cate unii, da' io nimic, puneam avariile si dintr-o data eram foarte linistita

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Vaaaai, Tania, ce ne faci!!!!!!!!! Parca nu eram deja suficient de virusate de shoppingul on-line

ella, multumesc! Sper sa reusesc. Am de mers aproximativ de la Billa Dr. Taberei pana la piata Moghioros dar ca sa nu o iau prin intersectii aglomerate o sa ocolesc toata Bucla.

Edit: nu radeti, va rog, de mine!

Eforie-august

Mergi la inceput

Claudia
nu ma poci abtine
uite aici genti ieftine si faine (nu sunt piele, dar le iei sub 10 euro):
http://stores.ebay.de/luxus-mode_Taschen_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ6QQftidZ2QQtZkm

singura mea problema: sa nu-mi vina coletele cat sunt plecata pentru nascare...

Tania 36+ &
bebe Anna

Mergi la inceput