***LA REDOUTE (49)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Clau, felicitari! Eu in primii ani dupa ce mi-am luat masina am folosit-o zilnic pana la servici si inapoi, dar acum prefer sa iau tramvaiul ca fac juma de ora in loc de 1.5 ore. Eu am o problema cu lipsa de orientare, am condus anul asta pana la Bacau si inapoi si desi drumul e foarte simplu (practic urmaresti soseaua) la intoarcere m-am ratacit la o rascruce, in loc s-o iau spre Bucuresti am luat-o spre Giurgiu. Iti dai seama panica, unde intorc, ce fac, pana la urma m-am trezit iar pe drumul spre Bacau, apopi am intors chiar pe sosea, nici nu stiu daca aveam voie.

Italia 2007
Portugalia 2006
Brussels 2006
Barcelona 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

croco, multumesc! Daca nu ai trecut granita tot e bine... Noi sa fim sanatoase!

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mai fetelor, eu am innebunit! De 3 zile " ma dau" numa pe ebay si mi se pare taaare interesant. Barbatu-miu s-a molipsit si el. Ne batem pe "computator". S-a trezit azi dimineata la 6 sa liciteze nu's ce lanterna. Singurul lucru care ma nemultumeste e ca tare putini vanzatori cotati 100% trimit in Romania.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Miki, pe care ebay licitezi? Eu am intrat pe cel nemtesc dar nu inteleg nimic.

Italia 2007
Portugalia 2006
Brussels 2006
Barcelona 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si eu tot pe ebay.de, am licitat de proba. Multi nu trimit in Romania sau daca o fac costurile sunt cam mari. Dar sunt f multe interesante pe acolo...

Edit:daca iei lanterna aia sa ne spui si noua cum decurge plata...etc.

Eforie-august

Mergi la inceput

N-am licitat inca pe niciunul. Inca studiez fenomenul. Am bantuit pe toate din UE. Cautam niste cizme negre, de piele, ieftine si misto. Unde am gasit nu trimiteau in Ro. M-am descurcat si pe ala nemtesc ca marimile-s ca la noi, iar piele se zice leder (atata stiu si eu). Pentru meniul site-ului ma iau dupa alea in fr sau en si-mi dau seama/inchipui despre ce ar fi vorba.. Sotul meu a cumparat de pe cel australian.

cristina d.

Mergi la inceput

Claudia, lanterna e platita deja. Cel putin din punctul de vedere al cumparatorului. Plata s-a facut prin paypal.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

fetelor care stiti franceza:
astea-s din piele au ba!
http://www.laredoute.fr/vente-les-bottes-cloutees-et-brodees.aspx?productid=324107826&documentid=346107&categoryid=32411212&single=true&hasnext=1&hasprev=1
Va rog dati-mi si mie o lamurire sa stiu de le iau sau nu.

Monikka

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bratu Monica

fetelor care stiti franceza:
astea-s din piele au ba!
http://www.laredoute.fr/vente-les-bottes-cloutees-et-brodees.aspx?productid=324107826&documentid=346107&categoryid=32411212&single=true&hasnext=1&hasprev=1
Va rog dati-mi si mie o lamurire sa stiu de le iau sau nu.

Monikka

Da,eu cred ca da. Cu captuseala sintetica cu aspect de "catifea veche" (velour vieilli= catifea veche?)dublate cu panza.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Merci Miki!

Monikka

Mergi la inceput