***LA REDOUTE (49)***
Raspunsuri - Pagina 10
croco21 spune:
Clau, felicitari! Eu in primii ani dupa ce mi-am luat masina am folosit-o zilnic pana la servici si inapoi, dar acum prefer sa iau tramvaiul ca fac juma de ora in loc de 1.5 ore. Eu am o problema cu lipsa de orientare, am condus anul asta pana la Bacau si inapoi si desi drumul e foarte simplu (practic urmaresti soseaua) la intoarcere m-am ratacit la o rascruce, in loc s-o iau spre Bucuresti am luat-o spre Giurgiu. Iti dai seama panica, unde intorc, ce fac, pana la urma m-am trezit iar pe drumul spre Bacau, apopi am intors chiar pe sosea, nici nu stiu daca aveam voie.
Italia 2007
Portugalia 2006
Brussels 2006
Barcelona 2005
claujro spune:
croco, multumesc! Daca nu ai trecut granita tot e bine...
Noi sa fim sanatoase!
Eforie-august
miki68 spune:
Mai fetelor, eu am innebunit! De 3 zile " ma dau" numa pe ebay si mi se pare taaare interesant. Barbatu-miu s-a molipsit si el. Ne batem pe "computator". S-a trezit azi dimineata la 6 sa liciteze nu's ce lanterna
. Singurul lucru care ma nemultumeste e ca tare putini vanzatori cotati 100% trimit in Romania.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
croco21 spune:
Miki, pe care ebay licitezi? Eu am intrat pe cel nemtesc dar nu inteleg nimic.
Italia 2007
Portugalia 2006
Brussels 2006
Barcelona 2005
claujro spune:
Si eu tot pe ebay.de, am licitat de proba. Multi nu trimit in Romania sau daca o fac costurile sunt cam mari. Dar sunt f multe interesante pe acolo...
Edit:daca iei lanterna aia sa ne spui si noua cum decurge plata...etc.
Eforie-august
miki68 spune:
N-am licitat inca pe niciunul. Inca studiez fenomenul. Am bantuit pe toate din UE. Cautam niste cizme negre, de piele, ieftine si misto
. Unde am gasit nu trimiteau in Ro. M-am descurcat si pe ala nemtesc ca marimile-s ca la noi, iar piele se zice leder (atata stiu si eu). Pentru meniul site-ului ma iau dupa alea in fr sau en si-mi dau seama/inchipui despre ce ar fi vorba.
. Sotul meu a cumparat de pe cel australian.
cristina d.
miki68 spune:
Claudia, lanterna e platita deja. Cel putin din punctul de vedere al cumparatorului
. Plata s-a facut prin paypal.
cristina d.
Bratu Monica spune:
fetelor care stiti franceza:
astea-s din piele au ba!
http://www.laredoute.fr/vente-les-bottes-cloutees-et-brodees.aspx?productid=324107826&documentid=346107&categoryid=32411212&single=true&hasnext=1&hasprev=1
Va rog dati-mi si mie o lamurire sa stiu de le iau sau nu.
Monikka
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
fetelor care stiti franceza:
astea-s din piele au ba!http://www.laredoute.fr/vente-les-bottes-cloutees-et-brodees.aspx?productid=324107826&documentid=346107&categoryid=32411212&single=true&hasnext=1&hasprev=1
Va rog dati-mi si mie o lamurire sa stiu de le iau sau nu.
Monikka
Da,eu cred ca da. Cu captuseala sintetica cu aspect de "catifea veche" (velour vieilli= catifea veche?)dublate cu panza.
cristina d.