Haideti sa alaptam impreuna !!!
Raspunsuri - Pagina 3
siminoc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
o sa transcriu mesajul e la Scutece aici.
Simo, ce zici? Ne vedem pe Calea Lactee? (sper sa gasim una pana atunci)
Asta am scris la Scutece:
Ma gandeam la mesajul lui valen. Si imi aminteam ca vazusem ceva asemanator la TV cand il aveam pe Stefan mic. Atunci eram suparata pe cei care tot spuneau cat de bine e sa alaptezi. Mi se parea ca nimeni nu-ti spune si ce greu e. Ca daca ar fi usor - gandeam eu atunci - cine ar fi fraiera sa nu alpateze? Cine s-ar complica cu apa plata/de la robinet, fiarta pe loc/de cu seara, biberoane strilizate, lapte de incalzit in microunde/pe foc. Nu mai zic ca nimeni nu vorbea de ragade, mastita sau imposibilitatea de a alapta. Da. Eram suparata. Nu mai spun cand vedeam pe cutiile de lapte praf: "laptele de mama..."
Acum insa inteleg.
Inteleg ca uneori e greu
Inteleg ca sunt mame care nu au lapte
Inteleg ca sunt bebelusi care nu pot suge
DAR...inteleg si ca uneori se renunta mult prea usor. Si mai ales din motive stupide: lapte prea alb/verde/galben/gri, BB care isi suge degetul, deci lapte insuficient, lapte ne-bun (motivul asta ma termina), BB plangacios, deci repede completare de lapte praf (asta presupunand biberon, deci posibil intaracare)
Asa ca, da, valen vreau sa particip la o campanie pentru a sustine alpatatul.
Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Foarte frumos scris Oana!
Subscriu si io! Sper sa nu uit, ca daca dau asa rar pe forum, n-are cine sa ma traga de maneca!
Va pup pe toate (poate ajung si io pe la scutece sapt asta)!
Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)
Album poze Miruna
Sunt binecuvantata cu o dragoste la patrat!
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Simona Mandru" target="_blank">Io mireasa
Amma23 spune:
Vin si eu cu al meu mancacios.Super ideea, bravo!Da' io in alt coltisor.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
mikimi spune:
Si eu.Mai ramane pt Bucuresti sa stabilim locatia.Imi amintesc de un loc frumos in Herastrau unde alptam in gasca la Alexander.
Propuneri?
Poze noi jun.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)
Elena.2006 spune:
O idee super!Vom si noi virtual acolo!
Cine se mai alatura?
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita
Am 5 luni
Florentina Roman spune:
Daca e in Herastrau, venim si noi!
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
Nonna76 spune:
Ma inscriu si eu. Din orasul meu multe mamici pe forum nu sunt ca sa ne intilnim sa alaptam dar virtual sunt alaturi de voi si vom alapta impreuna.
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Pepsi spune:
valen cum bine ai ghicit voi fi prezenta in piata bonaventure, nici nu se putea altfel nu? pai ne dam pe pm ca sa ne intilnim undeva ca va fi multa lume. e aiurea ca au mutat subiectul aici, aiurea de tot, si nu inteleg cine a putut sa-l puna aici, trebuia sa fie la scutece, ca daca nu intrai tu la capsunele io nu-l vedeam clar! hai te pup si ne contactam pe pm
bravo fetelor alaptati cit puteti si diversificati cit mai tirziu
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie