Haideti sa alaptam impreuna !!!
Raspunsuri - Pagina 4
megbeng spune:
oana_B l-a mutat aici...ar fi fost vazut de mai multe mamici daca ramanea la scutece, eventual sticky pentru cateva zile...dar, cine-stie, poate e posibil un dialog cu doamna moderatoare?! incearca cineva?
meg,dematei(9.02.2007)
valen spune:
ma bucur tare mult sa vad ca ingrosam randurile.deci doamna moderatoare, se poate sa ne lipiti cateva zile la clubul scutecelor?...ca poate mai sunt mamici dornice sa ni se alature dar nu intra pe aici. (eu deja am raportat la moderator dar nu am primit nici un raspuns). Asteptam...
Diana2007 spune:
Uite ca v-am gasit si eu !
Chiar daca am vorbit deja la telefon cu valen si i-am confirmat ca venim, vreau sa stie toata lumea ! Mamica Diana si bebe Victor vor fin la Place Bonavanture pe 29 septembrie la linia de "start alaptare" !
La cat mai multe participante !
Diana, mamica lui bebe Victor
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
[url=http://community.webshots.com/user/dianapaun?vhost=community]Poze[/url]
Sheannamp spune:
Valen, initiativa mamicilor din Canada si pe care incerci sa o realizezi si aici in Romania este excelenta!
M-as bucura foarte tare ca, la ora 18, pe 29 septembrie sa vad in parc mai multe mamici cu bebelusi la san decat cu biberoanele in mana (cum se intimpla de obicei).
Oricum, imbratisez aceasta idee si, chiar, voi incerca ceea ce nu am mai facut-o demult, din motive obiective , sa ii alaptez pe gemenii mei in acelasi timp.
In alta ordine de idei, locul acestui subiect este aici, in cadrul subforumului "Femina intim" la fel cu cel al topicului Alaptatul-help line. In mod normal (adica daca tema nu ar fi asa de fierbinte), si acest mesaj ar fi atasat la subiectul "Alaptatul-help line" pentru ca este mult mi usor sa gasesti toate discutiile de spre alaptat intr-un singur topic sticky decat sa le cauti pe tot forumul.
De ce Femina intim si nu Clubul scutecelor? (si aici ma refer si la topicul Alaptatul-help line)
Ei bine, motivele sunt multe. Cel mai important ar fi ca acest subforum este mult mai des accesat si de o categorie mult mai diversa de useri decat Clubul scutecelor (destul de exclusivis de altfel, prin insasi natura lui).
Al doilea motiv ar fi ca Alaptatul nu ar trebui sa intreseze strict noile mamici. Prin numeroasele beneficii pe care la aduce (atat pt mama cat si pt copil) este bine sa fie adus la cunostiinta tuturor femeilor (inclusiv celor de 13 ani, care isi incep viata sexuala sau femeilor de orice varsta care isi doresc sa devina mame, acum sau mai tarziu, samd).
Pentru mine Alaptatul nu poate fi disociat de conditia de a fi femeie si mama. Este cel putin la fel de important cu informatiile despre diete, coafuri, toalete. A fi o femeie si o mama implinita inseamna si sa iti doresti si sa poti sa alaptezi.
Cred ca am detaliat suficient motivele pentru care acest subiect se gaseste aici, la Femina Intim si sper ca astfel toate neintelegerile si suspiciunile au fost clarificate.
Suntem totusi pe un forum Desprecopii.com, in consecinta cresterea si dezvoltarea lor este obiectivul principal. La fel si sanatatea fizica si psihica a mamelor lor. In toate subforumurile.
Multumesc pentru intelegere!
Edit: sper ca nu e nevoie sa spun ca sustine infocat alaptarea si nu se incearca nici o manevra subversiva de subminare a acestei initiative!
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
megbeng spune:
shean, nu vreau in niciun caz sa polemizam..dar eu m-am uitat la profilul mai multor mamici si am vazut ca intra doar la scutece, la "grupul" lor..cel putin la mamicile de-o generatie cu mine (ian-feb 2007)...si de asta ma gandeam ca nu ar fi stricat un sticky acolo o vreme....dar stiu moderatorii mai bine ce si cum, important e sa fim cat mai multe..deci vii, da?
meg,dematei(9.02.2007)
Sheannamp spune:
Azi in parc m-am trezit gandindu-ma la 29 septembrie.
Si as veni cu ceva propuneri.
Probabil ca noi nu vom reusi sa ne intalnim intr-un singur parc cum fac mamicile din Montreal dar putem sa popularizam nitelus aceasta initiativa.
De exemplu, mamicile care au acces la o imprimanta pot tipari cateva foi in care sa mentioneze data si ora la care sa isi alapteze copii, simultan cu mamicile din America de Nord.
Cnd merg la plimbare in parc pot sa lipeasca in cateva locuri vizibile (peste tot in parcuri exista panouri de afise) acele foi tiparite si asa poate vom anunta si mamicile care nu au acces la internet.
Eu incerc sa fac acest lucru daca mi se repara imprimanta pana atunci.
Iarasi, cel mai bine ar fi ca lipirea acestor foi sa se faca in cat mai multe parcuri si in alte orase nu numai Bucuresti. Si nu cu foarte multe zile inainte pentru ca sa nu fie rupte sau sa se uite de ele (o saptamana cel mult inainte de data stabilita).
A, si daca am reusi sa scriem un text standard, cat mai simplu (Valen poate ne spui tu cum suna cel in engleza) pe care sa il folosim la afise cred ca ar fi si mai frumos!
Pana la urma chiar nu conteaza daca va fi o zi urata si nu vom putea organiza intalnirea intr-un spatiu public, macar vom stii ca va fi un numar mai mare de mamici care la ora 18 pe 29 septembrie isi vor pune copilul la san.
tanima_i2002 spune:
Ne alaturam si noi tot virtual. Din pacate aici in Pitesti cunosc prea putine mame care isi alapteaza puiutii. Si daca cele care nu au putut din motive medicale sunt de inteles, multe nu au avut chef sa isi lalaie sanii. Asa ca inca o mamica pro alaptare care nu se sfiecste niciodata sa isi scoata tzatzele in drumul mare ptr a da puiului laptic este alaturi de voi de aici de acasa, virtual alaturi de alte mamici cu puiuti.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
Sheannamp spune:
Tanima, si un !
Anya20 spune:
aa, ce bine-mi pare ca avem multe mamici doritoare de alaptat impreuna.
meg, sheann . ma bucur sa va gasesc si aici
ideea ta, sheann, este foarte buna. mie mi-e mai greu sa ma adun si sa compun un text frumos si atragator pentru cat mai multe mamici. daca cineva dintre voi are idei, ma ofer sa rezolv eu cu tiparirea.