Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

eu mananc porumbel,dar nu stiu sa spun daca pt bebei e buna carnea..

la borcanase am vazut,in afara de pui,porc,vita: miel si curcan .

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by flore26

Ce parere aveti de CARNEA DE PORUMBEL. Am primit vreo 3 porumbei de acasa de la tara, si nu stiu daca sa/i dau sau nu in locul carnitei de pui.

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

mie mi-a zis pediatra fara carne de porumbel si alte zburatanii in afara de pui si curcan (nu ca m-ar fi apucat acum vanatoarea de porumbei )... porumbeii si zburatoarele pot avea nu stiu ce boli naspa, si nu sunt indicate!
si da, inca sortez la poze... de fapt de abia le-am descarcat, sunt intr-o leneeeeeee maaareeeeee si oana ma solicita maxim, cred ca a terminat-o vremea asta si faptul ca nu mai reusim sa ne facem plimbarile, ca sa nu mai zic ca la munte statea afara toata ziua si acum o tin in casa ca de fiecare data cand suntem echipate gata de iesit pe usa, incepe ploaia

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

azi sunt mai bine, am inceput sa mananc, sa vorbesc, nu mai e ca-n prima zi cand te calca trenu'... mi-am luat lap-top-ul in pat, alin sta cu copiii, eu ies din camera cu masca pe fata fix pana la pipi si inapoi. inca nu mi-am impartit cu nimeni germenii si bacteriile astea pacatoase, sper sa le tin numai pt mine...

roana, cauta pe net. sunt o gramada de site-uri unde gasesti lucrari gata facute, sau numai studii de caz. pe vremea cand mi-am facut lucrarea de disertatie imi trebuia ceva strict pe finantarea proiectelor. am gasit un studiu de caz cu cifre ce pareau reale pe un site de-asta de promovare al co-finantarii prin institutiile UE, gen ISPA, PHARE, SAPARD. cauta, sigur gasesti!

dianocica, eu il las frecvent singur, pe jos, pe covor, in living, in timp ce eu sunt in bucatarie, cu treburi marunte. bucataria comunica cu living-ul, il vad daca bag capul pe usa, il aud tot timpul oricum. el inca nu trage usile, nu se agata de mobile, nu se baga prin colturi, se joaca pe covor, se ridica tinandu-se de canapea sau uneori vine dupa mine, se baga sub masa si se joaca cu bidoanele de plastic. stie sa se ridice, sa se lase in fund, pleaca, vine... insa nu pot sa-l las singur in nici o alta camera, nici macar in patut sau carucior, urla dupa 10 sec.

flore, ziceai ca nu mai sta alessia in scaunul de masa. marc n-a stat niciodata mai mult de 3 min. nu-i place si gata. mesele le serveste in carucior. asta e. mai incercam. oricum ianis sta la masa cu noi. mai am un pic si punem un scaun si pt marc :-))

flore, intreab-o pe marani, ea a reusit. la baieti e mai usor de recoltat...
porumbei n-as manca nici eu, cred ca mi-ar sta in gat...

revin

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dianocica, unde-i Iana asta ca-i prima oara cand aud de ea?
Flore, habar n-am cum e cu carnea de porumbel...eu una nu i-as da, fara sa intreb pediatrul in prealabil.
Dianarus, sanatate multa multa! Si pazeste-l pe Marc !
Ziggy, eu sunt fun bebelusul tau. Am tot cumparat o groaza de lucruri de la ei, au aceleasi preturi ca in magazine, in supermarket-uri sunt doar cu putintel mai mici. Produsele sunt aceleasi pe care le gasesti in magazine. Si fiindca al meu consort nu prea suporta super-market-urile si aglomeratia de acolo, am preferat sa le luam de pe net. Nu zic sa faci ca mine, fiecare cum crede ca-i comod si bine.Pana acum am fost multumita de fiecare produs cumparat. Nu am cumparat niciodata imbracaminte.
Chris, fara cuvinte ce se intampla la voi! Dupa mine i-as fi dat afara pe muncitorii aia de muuullltttt. Ti-am mai zis, la noi, la 2 camere, a durat fix 4 saptamani, ceva similar cu ce-ai facut tu. Initial au zis trei saptamani si s-au lungit o sapt pt care au lasat un pic din bani!
Cu mucii...sunt colega ta de suferinta. Nici Rares nu mai suporta nici aspiratorul, nici pompita, nici spray-ul nici ser-ul...iar muci...cu carul! Am citit si eu ce-au zis fetele, dar tare mi-e ca degeaba, la maria-sa nu se aplica fiindca face urat rau, numai cand vede vreo una din cele de mai sus! Nu stiu zau cum o sa o scoatem la capat!
Cu dormitul invelit...e o mare provocare. Am incercat sa-l bag in sacul de dormit...ce urlete a scos fiindca nu mai putea sa se miste in voie. Cu paturica, abia abia am reusit, numai dupa ce a adormit, iar dimineata oricum l-am gasit dezvelit!
La multi ani MIO, sa fii sanatoasa si iubita!
La multe lunisoare pentru bebeii care astazi mai adauga o lunisoara la firul vietii!
Revin ca acum mai tre sa si muncesc!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Buna mamicilor!

Fetita mea e in plina criza de eruptie dentara, nu plange, insa nu vrea sa roada inelele gingivale si isi roade propria incheietura a mainii. Ca urmare e rosie toata...
Intrasem sa va spun ca al dr. mi-a recomandat pentru calmarea durerilor de gingii sa achizitionez un gel special din afara. Zice el ca cele comercializate pe alte piete decat cea romaneasca au mai multa novocaina sau cum ii zice si astfel calmeaza gingia un timp mai indelungat decat o fac cele doua produse disponibile la noi si care au un efect de moment doar.
Asa ca a_deju, cand intri intr-o farmacie, sa achizitionezi asa ceva, ca tot esti plecata. Eu cred ca se elibereaza fara reteta...
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by ziggy

Dianocica ce magazin este Iana, unde se afla?

e pe titulescu, vizavi de miniblu. de fapt 50m mai spre primaria sect2. (sau 1?) mic, cu o coala de hartie lipita n geam pe care scrie promotia continua. dupa Piciul. au si altfel de haine, multe la 40.000, multe la preturi ..normale...

Multumesc mult

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ce se intampla cu forumu asta?? e plin de reclame/bannere deocheate!!!!!!!!! si la voi???? cum se poate asa ceva?
te pomenesti ca iar ma pricopsesc cu calu troian.

pardon, buna dimineata!
da, si aici e frigutz...da, na, e canada
chinico, ieri am fost la aeroport sa astept pe cineva din LA si venea si cursa de frankfurt in acelasi timp...noi toti in tricouri...nemtii s=au coborat in pulovere de lana si geci groase...ziceai ca vin de la Polul Nord....s-a intors lumea cu fundu-n sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Salutare... tare mai sunteti harnice la scris...
Teutz multumesc pentru incurajari... Sa stii ca ieri am mai progresat putin.. a mancat supa cu galusti .. dar nu si carne. Am constat ca nu mai vrea piure pasat... Cand il vede portocaliu se enerveaza... I-am dat supa cu bucatele de galusca si de morcov. Morcovul l-a facut asa cum l-a mancat.
Am constat ca mananca la masa cu noi si ii place flecareala ce se incinge (eu, Mihnea , Tanti Tita si taica-su). DImineata fruncte si biscuiti, mereu alte fructe. Seara iaurt, am luat un iaurt nou cu mango, de la o firma noua.
Am incalcat ce a spus medicul: iaurt, branza... facute in casa dar a mancat odorul..
Astazi am facut budinca sau sufle din: conopida fiarta, patrunjel, galbenusuri, cereale de la Milupa ( topica, porumb...) Toate blenduite si apoi in forma de sticla unsa si tapetata cu pesmet la cuptor la mic...
In ceea ce priveste premergatorul... pediatra de aici spune sa aman pana pe la 11 luni sa nu isi stice gleznele; sincer sunt de acord.. am patit-o cu Mihnea care are platfus si si-a stricat mersul cu premergatorul. Era mai inalt si a mers cu picioarle indoite si pe la 3 ani nu putea sa inainteze 10 m fara o busitura. Ce ne-a facut ortopedul ca l-am pus in premergator... Si acum poarta talonete si ne-am chinuit cu ghetute multa vreme.
Pentru Matei am luat ghetute cu talpa mai flexibila dar nu ff subtire si pe afara tabacim bancile cu piciorusele... e vai si amar de spatele nostru.
Mersul in patru labe sau de-a busilea este ff bun pentru coloana. Mi-a spus doctorita ca este cel mai bun exerciitiu pentru elongatie...
Luciaro am vazut pozele din concediu... sunteti ff frumosi si dragalasi. Dragut din partea voastra ca va intalniti la malul marii.
In curand noi mergem la Bucuresti, la targ bb, la oftalmolog si la Parhon daca pot face vreo programare...

BB 8 luni- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin

www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?collid=19981231213.75663231213.1187360437824&photoid=86342231213&folderid=0&UAUTOLOGIN_ID=19981231213" target="_blank">Matei la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Irinabr

In curand noi mergem la Bucuresti, la targ bb, la oftalmolog si la Parhon daca pot face vreo programare...

de programare la Parhon ,nu stiu nimic...,nu am incercat sa sun...,dar am o trimitere de la un medic din Buc
daca Matei ar fi fost fetita...,foloseai trimiterea mea...si nu mai plateai consultul...,pentru ca eu nu o voi folosi...
altfel,ce tirg va fi la Buc?si cind?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

ce se intampla cu forumu asta?? e plin de reclame/bannere deocheate!!!!!!!!! si la voi???? cum se poate asa ceva?
te pomenesti ca iar ma pricopsesc cu calu troian.

pardon, buna dimineata!
da, si aici e frigutz...da, na, e canada
chinico, ieri am fost la aeroport sa astept pe cineva din LA si venea si cursa de frankfurt in acelasi timp...noi toti in tricouri...nemtii s=au coborat in pulovere de lana si geci groase...ziceai ca vin de la Polul Nord....s-a intors lumea cu fundu-n sus

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

io n-am de-alea deocheate. deci nu e forumu' de vina, ci herghlia de pe hardu' tau
sorry, da-i un scan la antivirus ca ai ceva pe-acolo...
si la noi friiiiig.

si mai vroiam sa zic de mese, dureaza 30-40 min de regula, dar nu glumeam ca dureaza si 60min masa. nu se intampla la fiecare masa, dar la 1-2 zile apare cate una luuuungaaa... si asta nu pt ca vrea copilu' sa tot pape, ci pt ca nu papa, si eu insist, si papa leeeeent, si mai povestim si hai inca o lingurita si tot asa. scopul e unul singur: 300g solide/zi - si se atinge cu ceva eforturi si rabdare...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput