Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 7
flore26 spune:
quote:eu nu am incercat...prefer sa vad eu cu ochii mei produsul, sa/l pipai, etc.
Originally posted by ziggy
Eu ma gandeam la site-uri pentru cumparaturi. Daca ati luat ceva cum a fost?
poze
calin
Calin (5.12.2006)
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
danutz spune:
Neatza,
Ca sa-i raspund la obiect lui Chinico:
1.Incalzirea globala e di vina ca sunt 5 grade la inceput de septembrie.
2.Bea s-a trezit fiindca s-a schimbat temperatura brusc si simte diferenta.
3.Tu esti cum esti fiindca nu te-a lasat Bea sa dormi.
Claro?
Deja scriu la acest mareeee mesaj de la ora 9 dimineata
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
dandusa spune:
quote:
Originally posted by asiza
A_deju are dreptate cu preturile din Uk...Nu stiu unde a vazut Dandusa scumpeturile alea...da' adevarul e ca sunt de toate pentru toate buzunarele...si evident ca cele mai multe sunt muuuuuult mai ieftine decat aici! ...
asta este parerea mea personala...,facuta prin prisma a cel putin 10 porturi pe care le-am colindat in acea perioada in Europa...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta
aelita spune:
lavinia,nu am pus poze.
bebinuta,a fost bine in Ro,sper sa am iar dispozitia sa povestesc...daca mi-au shutit mesajul.
mie imi e frig la 21 de grade,asa ca fiecare cum simte.
bambo,buna treaba cu scociul la sertare!la mine deocamdata doar le deschide,nu reuseste sa si scarme.
dianarus-ma bucur ca Marc nu a facut nicio reactie la vaccin.
dar imi pare rau ca tu esti bolnavioarea.
roxanica,bravo lui David ca papa bine acum !
daphna,noi toata luna am fost in vacanta cu Sofía,asa ca o sa fie si la voi bine! nici eu nu o las nicaieri.si a fost minunat in trei.
panna,bine v-am gasit!
a_deju profita cat poti pi la ingleji !
chinico si a mea tot la 5 se trezeste sa manance de cateva zile..si nu sunt 5º afara
cu nadragii nu stiu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
S.
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dianocica
pt bucurestence:
fetelor, va rog, nu cumparati incaltari din alea de 2 lei copiilor. chinezisme cu plastic inauntru....piciorusele lor nu merita asa ceva...ganditi-va ce nasol sa ai niste chestii naspa in picioare..chiar daca nu le tin o zi intreaga, cateva minute e suficient..nu mai zic de o plimbare intreaga...
Un jeg de sandale de piele de la Chicco(sunt dragutele foc) au costat-o pe matusica lui Dani 52€. Si-l rod la degetele. deci... le tinem in vitrina...macar ca-s d'alea ce-i tzin bine glezna
Asiza si restu trupei: multam de raspunsuri.
Am facut branza cu cheag Ideal dar n-am indraznit sa-i dau copilului. A trebuit sa pun mai mult praf decat scrie pe plic ca nu se inchega. In schimb am facut clatite cu crema de branzica
Si aici au scazut temperaturile dar nici chiar asa...de la 31 la 26...deci inca stam doar in body cu maneca scurta.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
flore26 spune:
Ce parere aveti de CARNEA DE PORUMBEL. Am primit vreo 3 porumbei de acasa de la tara, si nu stiu daca sa/i dau sau nu in locul carnitei de pui.
LUNA 9
asiza spune:
quote:
Originally posted by flore26
Ce parere aveti de CARNEA DE PORUMBEL. Am primit vreo 3 porumbei de acasa de la tara, si nu stiu daca sa/i dau sau nu in locul carnitei de pui.
LUNA 9
Eu una n-as manca, da' nici argumente serioase n-am ca sa-ti spun de ce...Eu, de fapt, nu mananc nici carne de iepure (ca mi se pare ca ala e un "pet", adik animalutz de casa, la fel ca si catelul), nu mananc nici carne de capra/ied, rata, gasca etc etc...de fapt mananc doar carne de pui si vita, rar de tot porc. Ma opresc aici ca incep sa aberez imediat ...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dianocica spune:
quote:e pe titulescu, vizavi de miniblu. de fapt 50m mai spre primaria sect2. (sau 1?) mic, cu o coala de hartie lipita n geam pe care scrie promotia continua. dupa Piciul. au si altfel de haine, multe la 40.000, multe la preturi ..normale...
Originally posted by ziggy
Dianocica ce magazin este Iana, unde se afla?
poze
calin
Calin (5.12.2006)
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by asizaquote:
Originally posted by flore26
Eu una n-as manca, da' nici argumente serioase n-am ca sa-ti spun de ce...Eu, de fapt, nu mananc nici carne de iepure (ca mi se pare ca ala e un "pet", adik animalutz de casa, la fel ca si catelul), nu mananc nici carne de capra/ied, rata, gasca etc etc...de fapt mananc doar carne de pui si vita, rar de tot porc. Ma opresc aici ca incep sa aberez imediat ...
si-ai sa privezi copcilu de toate bunataturili astea ? Curca papi ? Nutrie ? potarniche ? fazan ?
... a mea mama zice ca ne dadea cand eram mici supica de porumbel...poate de-acolo mi se trage...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu