Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Aloooo! Minunatele! Suntem pe pagina a doua!

Hai ma apuc de scris, dar va dura putin ca dumnealui e treaz si kickin'. Rapid de tot un mare
Multi ani traiasca pentru minunea de Yagmur!
Multe pupaturi si multe urari de fericire, sa fii feiricita si sa ramai la fel de faina si la 104 ani!
Yeah, baby!

Madaluta, felicitari, e o surpriza extraordinara! Sar in sus ca majoretele... dar de ce nu le punem inca?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare,
de azi intru in PAUZA TOTALA de NET. Stati - nu sariti! fara voia mea.
Stiti celebra faza a Andreei Esca??? "Se _ _ _ _ microfonu!"
Ei bine - pot si eu la fel spune: Se _ _ _ _ MONITORU.

si nu mai mai unde va citi.

acum sunt la lucru - deci pana luni nu o sa mai stiu nika de voi. Si tocmai acum cand madaluta ne da o astfel de veste. pa-te mama sa te pupe. BRAVO! si felicitari din suflet.
Hai sa-ti spun cum a functionat la mine.

Imi doream tare mult fetita - si admiram o frumoasa roscata de aici de pe forum. Si i-am scris intr-o zi ... ca daca o sa raman insarcinata ma voi uita zilnic la pozele ei si-mi voi dori o fetita la fel de frumoasa si la fel de roscata - ca doar aveam ce spera - Dani fiind roscat.
Ei - si iata ce frumusete am scos - cu roscatul e mai pe langa - dar blonduta tot e.
Ia vezi - poate functioneaza si la tine.
Asteptam cu nerabdare povestea cu vestea minunata pentru Cip.
Felicitari si BRAVO MAMI!

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

am uitat

Un mare pentru Yagmur!!
Sa ne traiesti mami si sa te bucuri zi de zi de minunea de langa tine.

Miro

Mergi la inceput

Asa, sa incep cum e frumos, sa salut doamnele minunate. Buna dimineata, ce frumoasa este viata!
Si daca nu-i frumoasa pe bune n-are nimic, eu am tot dreptul sa pretind ca e asa, nu? Macar e cald si soare... he, he, la ora 11 avem 31 grade, feels like 37... deh, Canada

Hi, hi, se pare c-am scris destul, dupa parerea lui Cristi... ma cheama, revin.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

madaluta felicitari!!!!!!!!!!!!!

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

..madAluta, madAluta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

prezent si eu

LA MULTI ANI YAGMUR!!!SA FII FERICITA SI IUBITA!!!pun pariu ca deja esti la petrecerea surpriza ce ti-au pregatit=o expatii...

madaluta, sa fie intr-un ceas bun, asa cum iti doresti tu....sanatate multa!

cald si la noi, 28 feels like 34C...cool canada asta...mereu in contratimp cu altii ...

chinico, baga poza cu pleata noua

dejule, nici nu te mai vezi de plase...mai lasa si la altzii ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

La multi ani Yagmur !! Sa fii fericita si sa te bucuri de Luca

madaluta felicitari !!

eu ma ascund in casa, nici nu vreau sa stiu cat e afara de cald (au zis ca o sa feels like 40); am fost in basement sa calc si ce bine a fost la racoare... eftele au adormit in carucior cand ne intorceam de la cumparaturi si le-am trezit sa le duc in patuturile lor ca deja se facuse cald - dorm de mai bine de 1 ora

donia vazut pozele si aflat repede unde locuiesti; bine ai revenit ; intr-adevar viata e minunata

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Madaluta,
superrrr veste,felicitari,sa fie intr-un ceas bun...,sa faci o fetita dragalasa si sa aibe ochisorii frumosi ca Darius......
da'...,mi-am adus aminte...,nu era vorba ca dam startul in decembrie?...ha?...ai trishatttt...,da lasa ca te ajung eu din urma...,pina atunci sa-mi pui deoparte rochitele si fustitele...,ca si eu tot fetita vreau...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel
cald si la noi, 28 feels like 34C...

In temperaturi ne batem sau in sosete ne mirosim?
Sosete de unde, pe caldurile astea, asa ca plusez cu temperatura: 32 feels like 38. Si bate un vant... nu constant, dar cand il apuca merge pe la vreo 65km/h. o fi coada vreunui uragan? Cred ca ma duc ca Mary Poppins la scoala dupa Roxana. Tre' doar sa-l bag pe Cristinel intr-o sacosa
Deci chinico, hai, te asteptam, uite ca ai si de unde sa alegi. Dar daca vii aici iti promit ciresi si piersici, si vita de vie cu pivnitele aferente, si Niagara, si Marineland (daca nu te-ai plictisit deja)...

mamaana Yeap, judetul Niagara scrie pe mine.

Mirona, spune dom'le ce vrei sa spui, ca eu nu le am cu clasicii televiziunii romanesti. E cuvantul ala cu f? Pai daca nu e f de tot mai intra pe aici, nu iti lua ramas bun de tot.
Si pe bune, a zis f in direct?

Hai ca ma duc inapoi sa mai citesc, mai am vreo 10 minute pana ma ia vantul catre scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Marani-ce mai faceti? sunteti ocupate cu tati?

Dbunny-distractie placuta la nunta

Dianocica-mersi

Irinabr-felicitari pt mersul sustinut

Madaluta- ce veste super Felicitari m-au apucat emotiile mi-am amintit cand mi-am facut testul si avea doua liniuteII

Lavinia-eu carnea o fierb o portionez si o pun la congelator,dupa o dezghet sper sa fie ok asa
sper sa treaca repede Ecolii
o voi intreba si eu de imunizare

Aelita-vrem poze cu Sofia?

ma duc sa fac un si apoi la somnic

n buna somnic usor

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput