Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 17
dianocica spune:
azi am avut oaspeti de seama. a fost extraordinar. d a fost super incantat, nu a marait nimeni nici macar o data. cele care il cunosc pe d stiu ca faptul ca nu a plans deloc e maaare lucru. in general se sperie de copiii care vb cu el sau care tipa. insa pe teritoriul lui ...nimic nu l-a mai deranjat. ba a mai si mancat ca-n tinerete am facut o gramada de poze, am pus tot o gramada, pt cine are timp de pierdut si chef. intalneala
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Teutz spune:
LA MULTI ANI DRAGA NOASTRA YAGMUR!!! Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Luchita cel norocos ca are o mamica extraordinara!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
dandusa spune:
Lavinia,
uite www.naturaplant.ro/produse/1001/Lotiune_regeneranta_pentru_par_Gerovital" target="_blank"> aici ,tratamentul de care-ti spuneam si www.naturaplant.ro/produse/988/Sampon_Gerovital" target="_blank">aici samponul ,pe care l-am folosit eu...,le poti comanda on line.Si mai este o masca de par de la kallos,cu placenta sau ceva de genul...sauuu pot sa intreb la scoala,ce tratament este mai bun de la wella si ti-l procuri tu din coafor ,ca si la mine cadeee parul ca la nebuni...,asa ca-mi trebuie neaparat un tratament...,da,cica stresul este cel mai raspunzator pentru asta...,apoi alimentatia,odihna,factorii externi...,deci avem de lucru ,nu gluma...,hai sa mincam sanatos,sa ne odihnim...,sa ne ferim de vint,soare,praf,etc. siiii sa uitam de stres
puuupici de la noi
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta
Monicabb spune:
Madaluta, felicitari! Ma bucur mult de tot cand aud vestile astea. O sa fie bine, o sa vezi. Cum a reactionat el? Sa ai grija de tine. Tin pumnii. Si daca o sa ai un baiat iti dai seama ce frumos o sa fie?! Ia imagineaza-ti ce o sa mai puna la cale fratii impreuna si cate nazdravanii vor face! Eu una nu mai pot dupa baietei. Bine si dupa dulcetele de fete. Inca o data ma bucur tare tare.
Donia, fotografiile tale mi-au facut ziua si mai frumoasa. Roxana e minunata. Bine, nici Cristinel nu e mai prejos. Am si acum mutrisoarele copiilor tai in minte. Dragii. Ma bucur ca ai revenit.
Yagmur, La multi ani! Sa fii intotdeauna vesela si frumoasa ca acum.
Dianocica, foarte simpatici copiii!
Va pup pe toate! Noapte buna!
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Teutz spune:
La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Serban de Luciaro
Rianna de Lorym
Alexandra de Chris
Alexandra, sa stapaniti sanatosi scaunul de masina!
Dianarus, ma bucur ca mai ai putin si iesi din “carantina”! pentru sotul tau si pentru Marc, care a simtit ca mami e bolnavioara si s-a gandit sa doarma toata noaptea!
Bambo, felicitari pentru dintisor!
Flore, felicitari sorei tale pentru bebelina!
Madaluta Felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun! Sa dea DD sa fie totul bine, sa fii sanatosa si tu si bb2!
Lavinia, si eu mai puneam la fiert carnea congelata, ca uitam sa o scot din congelator. Bine ca stiu acum ca nu e ok asa! Multumesc! si va doresc sa scapati repede de E.coli!
Aelita, succes si tie cu bb2! Multumesc pt informatii in cazul Madeleine!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
asiza spune:
Madaluta, ce-mi vad ochii???!!! II????...E o veste minunata, da' eu is mai prudenta de felul meu si astept sa te felicit dupa ce vezi un medic si-ti da ok-ul...sper din suflet sa poti pastra sarcina pentru ca ti-ai dorit-o asa mult!!!!
Dianocicaaaa, Dandusaaaa, Teutzzzzz, ma dati gata cu pozele astea!!!!! Doamne cat sunt de scumpi copiii!!!!! Manca-le-as ochisorii lor!
Va pup de noapte buna...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Ktrinel spune:
sosete, maneci lungi si craci la pantaloni....desigur e o greseala, o facatura a Dianocicai ca sa ne enerveze ea pe noi de data asta
Donia, spor la zbor
dandusa, cu primul transport al cunoscutilor in tara imi iau si eu produsele alea . se gasesc usor? unde, in farmacii?
io mai ca as da de baut pt job , da nu mi-ai trimis astia hartia oficiala, mai ales cea cu cifrele care e la CEO sa o semneze, dar cica nu sunt probleme suma e in "plaja" mea ..a si o sa incep pe 1 oct...deci numaratoarea inversa incepeeeeee....AMR 23 zile.
roxanica2006 spune:
La multi ani, Yagmur !!! Sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri de Luchita cel scump!!
Madalutaaaaaaaaaaaaaa, super veste !! Doamne ajuta sa fie totul bine, sa ai o sarcina usoara si o fetitza superba!! Doamne, ce fain!! Mi-ai facut o pofta si mie...
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
luly spune:
Salutare fetelor!
Woaaaa, ce de noutati.
La multi ani, Yagmur! Sa fi sanatoasa, fericita si puternica pt minunea de Luca.
Donia ma bucur mult ca (ti-)ai revenit. Superbe poze, Roxanica e o dulce iar Cristinel un dolofanel scump numai bun de smotocit. Aaaa, si poza evidentiata de Dandusa m-a dus cu gandul la "mica sirena".
Madaluta felicitari! Asta da surpriza! Cred ca a venit mai repede decat va asteptati, nu? Oricum sa fie intr-un ceas bun si sa fie un bb sanatos.
La multi ani! celor care mai adauga o luna
Serban de Luciaro
Alexandra de Chris80
Rianna de Lorym
Vad ca v-ati apucat de homeopate. Vreau sa mai fac niste precizari cu toate ca poate le stiti. Deci, in timpul unui tratament homeopat nu consumati cafea/ cacao/ ciocolata sau menta (orice contine menta -ceai, pasta de dinti - tb pasta speciala fara menta, bomboane etc). NU tineti pastilutele pe/langa tv, nu le tineti impreuna cu celelalte medicamente, agitati tubuletul inainte de folosire.
Dianarus, Dianocica eu dizolv pastilutele in 5 ml apa plata (folosesc "paharute" din acelea mici si gradate de pe la diverse siropuri) - asa mi-a spus dr. Noi inca n-am inceput cu oscilo dar o sa le dau de luni cate o doza pe sapt.
Dianarus lui Ianis ii mai dai si altceva, tinand cont ca va merge la gradi?
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
danutz spune:
Neatza, am prins scutecul!!!
Haideti la
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares