Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 15
Lavinia_P spune:
Da,da,stiam eu ca vreau sa o intreb ceva pe Dianocica:cate un sfert de tub pe zi?cate zile? 7?
De fapt cu cate ii dau pt diaree mai bine mai astept,nu?
Bambo,
Oscilococcinum se keama!Se da fara reteta,si desi Siminiceanu a zis ca e cam mic pt imunizare, as incerca.
"minunea mea"
aelita spune:
Alexandra-am uitat sa iti spun ca am vazut maide mult pozele din vacanta,cu voi trei,si sa iti reamintesc ca esti frumoasa!
yagmur,sa ne traiesti multi,multi ani !!!! fericita si implinita!
madaluto test II ?? iupiii,eu ce sa zic? ca eu vreau bebe 2,dar tu nu stiu...Eu as zice sa fie intr-un ceas bun,sa spun felicitari ,dar astept sa spui tu daca vrei sau nu.Vreau sa ne bucuram ca vei fi prima de la noi cu bebe 2 !
lavinia Io sunt pe lista cu bebe2,.cand o veni !!!
nici eu nu stiam ca are ceva daa fierbem carnea congelata,desi nu am facut asa habar nu am de ce,din insticnt,cred,de autoaparare,pt ca eu mereu o dezghet,dar ma gandeam ca nu se fierbe bine,nu stiam ca e ceva mai rau.
Vad ca spuneti ca in Ro e frigggg.
Si aflu de la tv ca sunt inundatii grele...
Va mai amintiti de cazul micutei britanice Madeleine disparuta dintr-o camera de hotel portughez,in care dormea alaturi de fratiorii ei mai mici?
Politia potrugheza a interogat azi parintii SEPARAT.11 ore de interogatoriu.
inca nu enimic oficial,dar se spune ca ar fi acum principalii suspecti,ca ar fi gasit sange si ar fi facut ADN si ar fi ar fetitei.si cu ajutorul unui caine care detecteaza miros de cadavru,au gasit "urme" pe jucaria fetitei,hainele mamei,masina,camera..adica a mirosit a cadavru.Nu stiu cum sunt cainii astia dresati,ceva cam ca la cautarile dupa cutremure..
Sunt tot felul de speculatii,dar ceva nu e in regula...
Astazi se asteapta chiar vreo arestare...
Se presupune ca Madeleine ar fi murit in acea zi ,accidental,si ca parintii ar fi facut tot circul mediatic pt a "astupa",de teama ca i-a rputea acuza de omor prin imprudenta ,plus ca le-ar lua ceilalti doi copii.
Asteptam sa vedem daca portughezii au sau nu dreptate,si daca anunta ceva oficial.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
S.
leyla spune:
Yagmur, , sa fii sanatoasa, sa fii fericita alaturi de Luchita drag si bineinteles sa-ti gasesti si cealalta jumatate care sa te iubeasca si sa te faca fericita. Iti doresc tot binele din lume.
Madaluta, , m-ai dat pe spate. Iti doresc sa fie asa cum va doriti voi.
Donia, mai spune-ne cateva din vorbele de duh ale Roxanei, mie imi faceau ziua cand ne povesteai tu, pentru mica inteleapta.
madaluta spune:
Dianocica, Alexandra, lavinia, Dianarus, Aelita, Leyla; va multumesc mult pt felicitatri si urari.. Da,sper sa fiu prima mamica de fulgulet cu BB2,imi doresc enorm o fetita, dar stiu k va fi baiat...caci asa se intampla de obicei cand iti doresti ceva.
Imi este frica insa sa nu patesc k danutz.Tot am zis sa merg la un control, dar am amanat. saptamana asta cat am fost fara darius am tot sunat , dar vreo 3 medici erau in concediu. Mi-am zis k mai bine astept dr mea sa se intoarca si voi merge atunci...
dar nici nu ma gandeam sa raman luna asta...eu m-am chinuit ani intregi sa raman insarcinata..si acum am ramas fara sa ma apuc...fara sa ma straduiesc...nici nu-mi vine sa cred....
ieri am fost la cumparaturi si mi-am dat seama k uitasem sa cumpar tampoane, iar cip imi spune: "poate subconstientul tau simte ceva"...
la care eu ii raspund k simte o ----( stiti voi, localitatea aia din Croatia ce incepe cu P)
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
quote:
oricat de greu ar fi tot vreau BB2 cat mai repede...
azi la 10.30 postam asta si la 15 aveam un test pozitiv....
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
kikineata spune:
Madaluta, ieri parca ai dat un link cu constantence aspirante sau ceva de genul si am avut un feeling ca esti insarcinata..nu stiu de ce...sa fie intr-un ces bun. Mama pe bune ca am simtit si vroiam sa-ti zic sa ai grija ca poate ajungi si tu in grup si iata. Esti tare tare! Bravo!
quote:
Originally posted by madaluta
baaaii...am un test cu II
sunt speriata de mor..n-am inca 1 an de la cezariana si nici n-am fost la vreo consultatie de cand am nascut...dar imi doresc mult de tot bebelina asta...n-am apucat sa mai fac niciun calcul nicio socoteala sa vad cand iese fetita...stiti k va innebunem k vreau fetita...a venit asa...cand a vrut ...
de-abia astept sa vina al meu acasa sa-i spun...nu vreau sa-i zic la telefon...
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
kikineata spune:
madaluta, aviz amatoarelor dupa 10 zile de odihna a venit BB2. Fii pozitiva, daca il doresti asa tare eu zic ca va fi bine....si va fi fetita. Eu mi-am dormit enorm sa fie fetita...cand ma duceam la ecograf aveam inima stransa sa nu-mi spuna ca e baiat. Asa mi-am dorit eu o fetita...si o am...si mi-au dat lacrimile la pozele Roxanei de Donia...parca o vedeam pe Sara mea...celelate poze parca nici nu le puteam vizualiza...ma focusam doar pe Roxana...e asa frumoasa!
kikineata spune:
Lavinia, multumesc mult de incurajare!
flore26 spune:
MADALUTA BRAVO! Felicitari! Asta da veste buna! Si nu gandi asa...trebuie sa fie fetita, daca iti doresti fff mult!
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 9
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
danutz spune:
Madaluta, acum am vazut! Felicitari din suflet!!! Majoretele le pun cand ne dai tu voie! Si nu te mai gandi ca patesti ca mine! Organismul tau e diferit de al meu! Eu se pare ca am ramas la 6 luni dupa nastere , tu esti la aproape 9 luni...e o mica mare diferenta din start! Iar la mine de la controlul de 6 sapt de la nastere imi zisese dr. ca nu recomanda o alta sarcina mai devreme de 2 ANI...din cauza peretelui uterin extrem de subtire!!! La tine nu are cum sa fie acelasi lucru.
Hai sa fie intr-un ceas bun, sa fie si bebelina asa cum iti doresti tu...dar eu zic, in primul rand, sanatate si la mami si la bb2...multa multa!
Oricum tre sa ajungi la dr. pronto! Si te asteptam cu vesti!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares