Copiluti de mai-iunie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 9

gabitzam spune:
Bravo Denisa! Felicitari! Doamne ajuta sa fie totul bine si sa ai o sarcina usoara! Poate faci gemenushi!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

loreen spune:
Buna dimineatza...
Sunt vai mama mea de obosita si rupta-n spate de spondiloza...Am uitat ce-nseamna nopti pierdute,ce-i drept nici nu am prea avut parte de asta...
Oana lu' ALex nu cred ca dermatita atopica e apanajul celor cu pielea deschisa.Delia este creola la ten de la tac-su mostenire. Insa ea a capat sensibilitate de la igienicul spital din Constanta,chiar de la nastere.Probabil pe un fond genetic s-a prins si mai bine...Acuma vadca s-au mai rarit crizele si probabil e cum mi-a zis dermatologul ca va disparea in jurul varstei de 3 ani
Fran ar merita putin reclamati aia desi fiind particulara gradinita undeva intr-un colt(chiar daca nu se vede) sigur au chestia aia cu "ne rezervam dreptul de a ne alege clientela".Iarasi stiu ca,copii,se comporta diferit acasa si cu totul altfel la gradinitza sau scoala,dar intr-atat incat din copilul pasnic de-acasa sa se transforme in copilul Rambo la gradinita.
Am inceput sa o las pe Delia in casa numai in chilotei.Cat de curand o sa o las in funduletul gol ca-i culmea.cand face pipi se aseaza pe oala cu coloti cu tot pe ea ,iar in asezare ii intra si partea din spate a body-ului in oala si uite asa face linistita pe ea,desi e impacata sufleteste cu faptul ca a facut la oala si mai facea si bravo ...sa mor cu inima...
Loreen cu BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

monu spune:
Denisa, Doamne ajuta! Sa se prinda bine bine. Ce te faci daca vor fi 3 bebelusi deodata? Tin pumnii stransi.
, mami de printeseAlexia Ioana
siIulia Antonia

Danelutza spune:
Teddy refacere rapida si asteptam sa povestesti, tot, tot.
Denisa felicitari, sa dea DD sa fie bine.
Laura eu am reusit performanta cu olita, dar fara chilotei pe ea, era cald si de obicei era in pielea goala. Pune-i si tu un tricouas si laso in pasarica goala. Dupa aia o sa se obisnuiasca si cu colotei
Fran cred ca ar trebui sa reclame undeva, inteleg ca dau intr-o zi pateu la copii, (ceea ce Isabella nici n-ar gusta ca nu-i place, mie da ), dar ca sa vina copilul si sa-ti spuna in fiecare zi ca papa pateu, mi se pare deplasat, inteleg ca pentru cucoanele care lucreaza acolo, e mult mai comod si ca strumfii nu se murdaresc ca sa aiba ele de lucru.

loreen spune:
Daniela fi sigura ca sta in dansa goala si cu tricou,dar panarama se duce la sertar si vine cu chilotii-n dinti sa-i dai pe ea ca "piu piu e ece mami" adica ii ingheatza...face fata cinstita.
Denisa sa-ti asculte Dumnezeu rugile si sa devi mamica pentru a doua oara...iti tin pumnii si sa fie bine...
Ieri eram la un magazin in cartier si vorbeau niste gravide...au crescut coizatiile la nastere dupa intrarea in Ue intr-un ritm ametitor...nemernicii...
Loreen cu BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

gabitzam spune:
Fetele care se plangeau ca nu mananca piticii, este un topic pe la "parintii intreaba..." despre un siropel Biocin, cica e f, bun pentru apetitul copiilor. Cititi aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

patriciaRO spune:
quote:
Originally posted by loreen
Beatriced e mai scurt decat data trecuta...parca e aceeasi tunsoare ca ultima data...si te prinde bine...
La cata miscare faci e de mirare ca te doare spatele...
Da, e mai scurt, aceeasi frizura, ca ma saturasem de el asa mare. Oricum creste repede si asa cand e mai mic il aranjez repede.
Cu spatele faza este ca nu pot renunta sa nu mai fac miscare ca asta inseamna ca il las pe el sa castige si nu vreau... Trebuie odata si-o data sa se lase de din astea. Sa-mi provoace mie dureri...

Luni ma duc la medic, sa vad ce-o zice!
Iuliana, moama ce aur ati gasit voi acolo... asa de mult ne-a placut si noua la Legoland cand am fost ca la fel aveau mine din astea si daca strangeai mai mult, iti dadeau un banut...
Beatrice, mami de

nelia spune:
Iuliana, am vazut pozele. Ce frumusele sint fetele si seamana una cu alta si amindoua cu tine!
Ia ghiciti care este noua preferinta culinara a Tudorei? Piine cu ketchup! Dar nu asa, o data la nu stiu cit timp, ci tot timpul, de cind face ochisori dimineata si pina seara, daca nu are ce face si isi aduce aminte de mincare vea pine cu ketchi. Am incercat sa-i fac pasta din rosii de pe cimp cu sare, i-am pus in sticla de ketchup, dar s-a prins fetita ca o pacalesc.
Mi-a venit si mie o idee legata de activitatea Tudorei: inotul e periculos din cauza sensibilitatii ei la urechiuse, gimnastica se pare ca nu prea o atrage... dar balet!?! Cred ca asta ar fi cel mai indicat, ca e slabuta si extrem de mobila, nu e nimic periculos ca sa sa-i fie frica (la gimnastica ii e frica ca o pune pe tot felul de aparate, iar la inot de apa)... Acum ramine sa gasesc ceva aproape si ieftin si din iarna cred ca o dam la balet. Agata a facut un pic, dar s-alasat repede, ea e mult prea energica pentru asa ceva, are nevoie de ceva mai dezlantuit: salsa, step, dansuri africane etc. Si mai nou - Agata si-a ales la ce instrument vrea sa invete sa cinte: tobe! Discutind cu ea despre muzica, mi-a zis ca i-ar placea sa cinte la tobe, m-a pufinit risul la inceput, dar dupa aceea, gindindu-ma mai bine la firea ei am ajuns la concluzia ca tobele chiar ar caracteriza-o foarte bine si si-ar varsa pe ele (si nu pe mine!) si surplusul de energie pe care il are. Si mai vrea sa faca tenis de cimp. Sa fie imbracata in rochita alba, scurta si sa faca uite asa cu racheta... dar e musai sa aiba rochita alba si tenisi la fel si parul lung, ca sa zboare in vint cind da cu racheta. Si nici macar nu pot sa spun ca se uita prea des la televizor!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">25+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

omustata spune:
fran-cand nu ai cu cine lasa copilul si trebuiesa-ti cauti de lucru, capeti curaj ca nu ai incotro. Eu nu am absolut nici un ajutor. Nici macar sotul nu are timp sa ma ajute.
Azi de ex. a plans cum a coborat din masina. Pana acum incepea sa planga in clasa. Asa ca este din ce in ce mai bine , insa am sunat acum si ziceau ca dupa 20 minute s-a oprit. Deci din acest punct de vedere este un progres. Cica copiii ii plac doar cu educatoarele are ea ce are. Ea asa a fost intotdeauna. Adultii nu-i plac, mai ales femeile. Si fata de un copil american, cei bilingvi au un handicap in plus, pe langa greutatea despartirii. Nu inteleg ce li se spune. Mie mi se pare tare greu pentru ei. In prima zi, cand au inceput sa citeasca povesti, atunci s-a intristat, pentru ca nu intelegea si a apucat-o dorul de casa. Ieri la povesti a atipit 15 minute, tot de plictiseala.
Iuliana-compatimim impreuna
Olga-vreo veste?
Beatrice-jocul ala cu care se juca Pifosul in poza are vreo denumire in engleza? Am incercat sa-l caut pe Amazon si am gasit ceva, dar nu este exact ca ala al vostru si eu din acela vreau.
Olga si Maya (28.05.2005)

omustata spune:
nelia- eu te admir cum te descurci cu banii. Stiu ca ai spus odata cat castiga sotul tau si am avut un soc cat este de putin. Sunteti de admirat ca va sacrificati si va refuzati o multiume de lucruri in beneficiul copiilor. Pe cuvant! Eu din acest punct de vedere nu sunt deloc asa. Am avut vreo 5 ani la inceput cand am venit in State in care stateam foarte prost cu banii si nu ne puteam permite mai nimic si am fost deprimata la culme.
Am ras cand am citit mesajul tau? Oricum, eu cred ca Tudora este prea mica pentru inot la varsta asta. Eu as da-o pe Maya la o clasa de Arts and Crafts, pentru ca este innebunita dupa asa ceva. Nici eu nu-i cumpar jucarii pentru ca nu se joaca prea mult cu ele. Are cateva favorite, dar cartile raman clar pe primul loc. Am bagat o multime de bani in carti si caiete din alea de activitati, nici nu stiu ce o sa fac cu ele dupa ce creste. Dar asta ii place sa faca. Toata ziua facem exercitii. A, si carti cu abtibilduri. Este in stare sa se joace cu ele si o ora.
denisa-mult succes si sarcina usoara!
Olga si Maya (28.05.2005)