BIOCIN???
Buna dragi mamici !
Fetitza mea are 2 ani si 7 luni,si stiti voi,piticii mai trec si prin perioade cu "ifose,tarantele" cind e vorba de masa
Intradevar fetitza mea a fost dificila din totdeuana la mancare,dar ca acum niciodata! Refuza sa pape!!!
Parintii mei sunt in Romania ,si mi-au trimis Biocin
Este bun? A mai folosit cineva? Are efecte?
Multumesc mult
Raspunsuri
criscodrin spune:
Draga Mihaela la noi a functionat de minune Biocin-ul,,cred ca i-am dat max 2 saptamani,dupa cateva zile s-au vazut efectele,sper sa functioneze si la fetita ta.
Codrin 2 ani si 7 luni
Karina spune:
Si la noi a functionat. Nu ca la altii, adik sa manince de sa rupa, dar a inceput sa manince normal.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
aidaciolac spune:
Este sirop?
Se da fara reteta , ca vreau sa il incerc si eu.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
Karina spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Este sirop?
Se da fara reteta , ca vreau sa il incerc si eu.
nov2006
Da Aida, e siropel si se da fara reteta si cica ar fi natural.
Compozitie si Mod de Prezentare
Fiecare 100 ml contin: Drojdie 20 mg, lecitina 4 mg, malt 1.1 mg, sirop pana la 100 ml
Indicatii
Bio-Cin este un remediu cu actiune complexa la nivelul organismului, avand un continut ridicat de enzime digestive (drojdie si malt), indicate in toate cazurile de malabsorbtie sau inapetenta.
Bio-Cin sustine activitatea sistemului nervos central si imbunatateste performantele fizice si intelectuale prin cresterea nivelului neurotransmitatorilor de la acest nivel
Bio-Cin este un supliment esential si pentru intarirea rezistentei organismului si a sistemului imunitar
Indicatii: imbunatatirea performantelor fizice si intelectuale, anorexie si inapetenta, sindrom de malabsorbtie, supliment alimentar indicat in programele de dieta, in sarcina si lactatie, intarirea rezistentei organismului si a sistemului imunitar
Mod de Administrare
- adulti : 1 lingura x 2-3 / zi ( de la peste 1 an)
- copii : 1 lingurita (5 ml) x 2-3 / zi
sursa: http://www.efarma.ro/products.php?id=1126
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
aidaciolac spune:
Karina multumesc mult!
Trebuie sa intreb neaparat doctorul ca am vazut ca contine drojdie si Emma nu are voie nici in prajitura.
Si mai e ceva nu stiu daca produsul e sterilizat , ca am citit ca este natural.
Daca este sterilizat si nu contine vit.B , atunci pot sa ii dau fara probleme.
Merci mult!

nov2006
lalilu spune:
Unde se gaseste BIOCIN? La farmacii? Plafar? Cat costa? merge si la un copilas de 1 an si o luna?
Lalilu-mama Mariei si a lui Luca
SweetRiver spune:
Multumesc mult 
Abia astept sa-l primesc,din cite mi-a spus mama mea(a vb si ea cu diferite mamici )se pare ca a functionat..........mamicile sunt multumite
Sper sa "tina "si la noi
Multumesc mult
PS ;Da Aida ,este sirop
Sa cresteti mari si sanatosi
pisigri spune:
poate ar fi mai bine ca toate cele interesate sa consultati un pediatru si sa-i aratati prospectul..? nu doar cele care stiti ca aveti ceva probleme cu cei mici..?
ma iertati, dar eu cind e vorba de medicamente administrate puilor mici de animale sint foarte circumspecta, daramite cind e vorba de copii...si cind aud de medicamente "prescrise" de cunostinte, vecini si/sau colegi forumisti...ma cam ia cu fiori